roumeliotis

Carwiz

«Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι έχουμε κάνει»

casino loutrakiou
redwell

O πρωτομάστορας της Κ19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε μετά τον θρίαμβο των Νέων των Πειραιωτών επί της Μίλαν με 3-0 και την κατάκτηση του Youth League και έκανε λόγο για τρομερό επίτευγμα το οποίο θα συνειδητοποιήσουν άπαντες μελλοντικά ότι το πέτυχαν:

«Πρωταθλητές Ευρώπης. Δύο λέξεις που δεν ξέρω αν μπορούμε να κατανοήσουμε τι έχουμε κάνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης. Είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες. Σε συλλογικό επίπεδο είμαστε μόνο εμείς.

Είμαστε δίκαια νικητές και δείξαμε πως υπάρχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει μεθοδική δουλειά, υπάρχει αυτό που σαν χώρα νομίζουμε ότι το υποβαθμίζουμε.

Θα πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό το επίπεδο. Έχουν να δώσουν πολλά αυτά τα παιδιά. Ας είναι αυτό αρχή να πιστέψουμε στους Έλληνες παίκτες.

Αφιερώνω το τρόπαιο στα παιδιά. Μία ομάδα με χαρακτήρα που ξέρει τι θέλει να κάνει, στον πρόεδρο που έχει επενδύσει χρήμα και χρόνο, κάτι που το βλέπουμε και το ζούμε συνέχεια εμείς, στους οπαδούς μας και στην οικογένεια μου γιατί έχουμε κάνει τεράστιες θυσίες για να είμαστε εδώ.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο. Μένουν 45 λεπτά και μετά είναι η ιστορία. Αυτά ήταν τα λόγια στο ημίχρονο. Ότι υπάρχουν άλλα 45 λεπτά και δεν ξαναγυρίζουν πίσω.

Από τη στιγμή που είμαστε καλύτεροι πρέπει να επιστρέψουμε με το τρόπαιο πίσω. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο σταφ. Μπορεί να είμαι εγώ τώρα μπροστά αλλά είναι πολλοί άνθρωποι που είναι πίσω από εμένα.

Το πιστεύαμε πολύ. Μετά το ματς με τη Λέτσε έλεγα ότι μπορούμε να φτάσουμε μακριά. Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού έχει βρει τον δρόμο της.

Είμαστε η μοναδική ομάδα που βρίσκεται στα ημιτελικά Ευρώπης και θα ήταν υπέροχο να φτάσουμε και σε δεύτερο τελικό στην Ευρώπη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

9 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί μπορούμε εμείς το θέμα είναι όλο αυτό να μην είναι μια φωτοβολίδα κατι σαν το euro το 2004 η ακόμα παλιότερα με τις εθνικες ελπίδων αλλά ο μεγαλύτερος πολυαθλητικος σύλλογος στην Ευρώπης,( μην πω του κόουτς κσι φανώ υπερβολικός) να δείξει τον δρόμο ανακάλυψης και αξιοποιήσης νέων και ελπιδοφόρων Ελλήνων και όχι μόνο ποδοσφαιριστων και όχι αμφιλεγομενων και τυχαρπαστων μετεγγραφων αφού κακά τα ψέματα καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να φέρει top ονόματα δηλαδή πρώτης γραμμής σε παραγωγική ηλικία στο ελληνικό πρωτάθλημα

  • Nic
    Nic Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το επιμύθιο;ΑΗΤΤΗΤΟΣ στην Ευρώπη στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης,μην το ξεχνάμε.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Κοουτς κανατε κατι που δεν προκειται να ξαναγινει απο αλλη ελληνικη ομαδα και μονο ο Ολυμπιακος μπορει να επαναλαβει.Και αυτο χωρις καμμια βοηθεια απο ΕΠΟ εξυγιανσης και καθε λογης εξυγιαντες που δεν μπορουν να ξεμυτισουν απο τα συνορα λογω.....λουμπαγκο.

  • Τζενη
    Τζενη Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέ μάγκες δεν σας προλαβαίνουμε τι μας έχετε κανει;δεν προλαβαινουμε να τελειώσουμε το ένα άθλημα να χαρούμε έρχεται το άλλο, Χίλια μπράβο σε όλον τον οργανισμό του ολυμπιακου

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας έχετε πάρει τα μυαλά, να τι έχετε κάνει!!!!!

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Χίλια μπράβο!! Να μείνει ο Μεντιλίμπαρ καμιά 5ετία και μετά εσύ κόουτς.

  • al-7
    al-7 Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα μεγάλο μπράβο σ'αυτόν,το Μαυρογενίδη και τον πρόεδρο...

  • GEO
    GEO Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    [Είμαστε πια πρωταθλητές έρχονται άλλες εποχές]παλιό αλλά επίκαιρο το τραγούδι του Νίκου Πορτοκαλογλου

  • ΝΑΞΟΣ 7
    ΝΑΞΟΣ 7 Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστιος κουτς.....έτσι ονειρευόμαστε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...