roumeliotis

Carwiz

Τελικό ο Θρύλος 3-1 στη...ρουλέτα τη Ναντ

casino loutrakiou
redwell

Φοβεροί και τρομεροί οι Νέοι του Θρύλου ξεπέρασαν το "εμπόδιο" της ισχυρής Ναντ στον ημιτελικό με 3-1 στα πέναλτι και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Youth League που διεξάγεται στη Νιόν της Ελβετίας.

Στο ματς που θα κρίνει την κούπα και θα γίνει τη Δευτέρα (22/04) οι ερυθρόλευκοι πιτσιρικάδες περιμένουν αντίπαλο από το ζευγάρι, Μίλαν-Πόρτο.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε 0-0 και στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ακόμα μία πρόκριση από την «άσπρη βούλα» όπως είχε γίνει και στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης, εναντίον της Ίντερ και της Λανς.

Έτσι, τα πιτσιρίκια του Θρύλου έγιναν η πρώτη ομάδα μετά τον Παναθηναϊκό το 1971 που προκρίνεται σε τελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA και τη Δευτέρα (22/04, 19:00) θα διεκδικήσουν το τρόπαιο όπως πραναφέραμε με αντίπαλο την Πόρτο ή τη Μίλαν.

Δυο μεγάλες ευκαιρίες έχασε η Ναντ στο πρώτο ημίχρονο με τον Σίνα να πραγματοποιεί απίθανη επέμβαση στην προβολή του Μαφουμπί στο 17΄, ενώ στο 38΄ ο Ντιγκάρ... κατάφερε να αστοχήσει σε κεφαλιά, σε απόσταση μικρότερη από ένα μέτρο από την εστία.

Ενδιάμεσα, στο 34΄, ο Μπάμπης Κωστούλας είχε βρεθεί σε θέση βολής μετά από κόντρες, αλλά το αριστερό σουτ εξουδετέρωσε ο Μαμπόν. Στις καθυστερήσεις (45+1΄) ο στράικερ του Ολυμπιακού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως στην πορεία της είχε βρει στο χέρι του αδελφού του, Κώστα Κωστούλα. Ανεπαίσθητη η επαφή, όμως με βάση τους κανονισμούς και μετά από έλεγχο VAR το γκολα ακυρώθηκε.

Στο 67΄ ο Παπακανέλλος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη λάθος απόκρουση του Μαμπόν, ενώ ο Ολυμπιακός πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο κυρίως με «στημένες» φάσεις. Η Ναντ έμοιαζε πολύ πιο κουρασμένη από την ελληνική ομάδα και μάλλον ευχαριστημένη που το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι Μπάκουλας, Μπ. Κωστούλας, Λιατσικούρας αποδείχθηκαν πολύ πιο ψύχραιμοι από τους Γάλλους που είχαν δύο άστοχα σουτ, ενώ μία εκτέλεση απέκρουσε ο Σίνα. Έτσι, με σκορ 3-1 ο «Θρύλος» συνεχίζει να ονειρεύεται την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

* Παρών στο Centre Sportif de Colovray της Νιόν ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Μπ. Κωστούλας.

ΝΑΝΤ (Στεφάν Μορό): Μαμπόν, Ακαμπαντί, Ντιγκάρ, Μουαμπά, Γκοτιέ, Γκόμες, Λερού, Ενζιτά, Ασουμανί, Γκιρασί, Μαφουμπί.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

27 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Παπαχρήστου, γιατί δεν ανεβαίνουν τα μηνύματά μου;

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στους ΘΡΥΛΕΟΝΤΕΣ!!!!!!! Τελικά, στην Ελλάδα (και όχι μόνο) δύο είναι οι καλύτερες ομάδες. Ο Ολυμπιακός και τα δεύτερα του Ολυμπιακού! ΥΓ. Καλά ρε ψευτοθόδωρε, και στους μικρούς τα ίδια;

  • James 7
    James 7 Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 08:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχα την εντύπωση ότι είναι προπονητής ο Συλαιδοπουλος και τώρα βλέπω τον Μαυρογενιδη! Redgoal μπορείς να με ενημερώσεις ?

    REDGOAL: Φίλε ήταν τιμωρημένος, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της UEFA του επέβαλλε ποινή μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στον προημιτελικό με την Μπάγερν

  • Κανένας
    Κανένας Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 08:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε μέρες χαράς και προκρίσεων δε μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί επιμένουν να συγκρίνουν τον τελικό του ΠΟΑ με τον τωρινό ημιτελικό. Για όσους γράφουν οτι τώρα παίζουν ομαδάρες στο τσάμπιονς και τότε στο πρωταθλητριών τραχανοπλαγιάδες είναι πραγματικά γελασμένοι. Ομαδάρες έπαιζαν και τότε απλά όντως οι αγώνες ήταν λιγότεροι. Άκουσον άκουσον να φτάνουμε να υπερασπιζόμαστε τον αιώνιο... αντίπαλο αλλά η αλήθεια να λέγεται! Αν ήταν τόσο εύκολο ας πηγαίναμε και εμείς τότε 2-3 τελικούς ξεκούραστα και ωραία... Ευκαιρία να γράψουμε χρυσή ιστορία χωρίς το μυαλό μας στους απέναντι. Εάν το πάρουμε εδώ που φτάσαμε έστω και στο κονφερενς θα είμαστε οι μόνοι με ευρωπαϊκό τρόπαιο στη χώρα!!! Και εάν οι αντίπαλοι πουν δε βαριέσαι, σιγά... ας παν και αυτοί τα επόμενα χρόνια να το σηκώσουν αν μπορούν.

  • geodiv
    geodiv Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στους ΘΡΥΛΕΟΝΤΕΣ!!!!!!! Πάμε να το σηκώσουμε! Τελικά, δυο είναι οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα (και όχι μόνο). Ο Ολυμπιακός και τα δεύτερα του Ολυμπιακού. ΥΓ. Καλά ρε Θόδωρε, μέχρι και στους μικρούς;

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Έναν αγώνα μακριά από το ονειρο.Δεν φοβάμαι καμία από τις δύο εδώ κερδίσαμε ολόκληρη Μπάγερν εκτός έδρας.Τουλαχιστον 3με4παιχτες από αυτή την ομάδα στην προετοιμασία το καλοκαίρι έστω και για αλλαγές ώστε να εξελιχθούν σε επίπεδο αντρών.Παντως και να μην πάρει το τρόπαιο η ομάδα πλέον ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης.

  • BD7
    BD7 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι πολύ σπουδαίο χτίζεται στις μικρές ηλικίες... μπράβο στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η φουρνιά παικτών ΠΡΕΠΕΙ να αξιοποιηθεί.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο κ στους μικρους αλλα.....δεν θα εχει κανενα νοημα αυτη η πορεια τους αν δεν αξιοποιηθουν καποιοι απο αυτους....γιατι να εχουμε ξενους παικτες χαμηλης ποιοτητας και οχι αυτα τα παιδια;
    Καποια στιγμη ας τους δωσουν 10 λεπτα χρονο συμμετοχης σε καποιους αγωνες, ας τους δωσουν την ευκαιρια αλλα και κινητρο.

  • Basketball coach
    Basketball coach Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Θανάσης κωστουλας τεράστιο πρότζεκτ.. 16 χρόνων που παίζει ως ανωτερος κοντρα σε 2 χρονια μεγαλύτερους...προσγειωμένο παιδι το πιο σημαντικό για καριέρα αφού το ταλέντο είναι τεράστιο!!!!κουσιδης στόπερ με υποσχέσεις...έπαιξε με κούραση ταξιδιού και ελάχιστη ώρα ύπνου...παπακανελλος καντάρια μπάλα και αυτός...ενώ και ο τερματοφυλακας δείχνει ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΤΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΤΡΟΠΑΙΩΘΗΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...