roumeliotis

Carwiz

Εξαιρετική εμφάνιση από τις Νεάνιδες

casino loutrakiou
redwell

Σπουδαία νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, πέτυχαν χθες οι Νεάνιδες του Θρύλου, καθώς κέρδισαν το «ντέρμπι» της διοργάνωσης, αφού επικράτησαν με 3-0 του Μίλωνα, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλο του 2ου γύρου. Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ήταν συγκεντρωμένες σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με πολύ καλή άμυνα και σωστές επιθέσεις πήραν την πολυπόθητη νίκη γεμίζοντας αισιοδοξία για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες αφού οι «ερυθρόλευκες» παρότι προηγήθηκαν με 3-0 ισοφαρίστηκαν από την ομάδα του Μίλωνα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-4. Στην συνέχεια, με καλή άμυνα και 2 μπλοκ οι Νεάνιδες του Θρύλου, πήραν και πάλι το προβάδισμα και θα πέρασαν μπροστά στο σκορ με 10-8. Ο Μίλωνας με ένα σερί 6-0, πήρε προβάδισμα στο σκορ με 15-14. Οι «ερυθρόλευκες» θα απαντήσουν με ένα δικό τους σερί 4-0, θα πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με 20-16 και λίγα λεπτά μετά θα κατακτήσουν το πρώτο σετ με 25-21.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε δυναμικά για τις «ερυθρόλευκες» αφού με σερί 4-0 πήραν προβάδισμα στο σκορ με 5-1. Στην συνέχεια, η ομάδα του Μίλωνα θα απαντήσει με ένα δικό του σερί 4-0 και θα μειώσει για λίγο το σκορ σε 6-5. Λίγα λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκες» με ένα μπλοκ άουτ θα πάρουν και πάλι προβάδισμα στο σκορ σε 7-5. Η ομάδα του Μίλωνα θα περάσει για λίγο μπροστά στο σκορ με 8-7 αλλά οι «ερυθρόλευκες» με το συνηθισμένο σερί 4-0 θα πάρουν εκ νέου προβάδισμα με 13-9. Λίγα λεπτά μετά, η ομάδα του Μίλωνα θα απαντήσει με ένα δικό της σερί 5-0, θα μειώσει για λίγο στο σκορ σε 18-17 αλλά τα κορίτσια του Θρύλου θα περάσουν και πάλι μπροστά με 22-19 και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν και το 2ο σετ με 25-20.

Το τρίτο σετ θα μπει ιδανικά όπως και στο 2ο αφού οι «ερυθρόλευκες» από νωρίς πήραν προβάδισμα τεσσάρων πόντων και προηγήθηκαν με 5-1. Στην συνέχεια, η ομάδα του Μίλωνα μείωσε το σκορ σε 7-5 αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκες» με τρομερές άμυνες και επιθέσεις προηγήθηκαν και έκαναν το 10-6. Αμέσως μετά οι 2 άσσοι και το 5-0 σερί των Νεάνιδων του Θρύλου θα αυξήσουν την διαφορά σε 17-9 και σε 20-11, φτάνοντας πανηγυρικά στην κατάκτηση του 3ου σετ (25-14) και της νίκης του σημαντικού αυτού αγώνα.

Η διακύμανση:

1o σετ: 3-0, 17-15, 23-20, 25-21

2o σετ: 5-1, 17-13, 22-19, 25-20

3ο σετ: 5-1, 14-9, 20-11, 25-14

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Σαραντίτης Σ): Τσαγκοπούλου Μ, Τερζάκη Χ, Λιάλιου Σ, Ασυμομύτη Γ, Καρατζιά Μ, Δαγρέ Β, Παπαδοπούλου Μ, Δημητρίου Ι, Κτένα Μ, Δανίκα Μ, Τριαντοπούλου Μ, Ζαφειρίου Β, Ζαφειρίου Π, Ιωαννίδη Γ.

ΑΟΝΣ Μίλων (Δεναξάς Γ): Κουτσιά Δ, Δαγιακίδη Δ, Αμπατζή Κ, Ελευθεριάδου Ε, Τσιφρήκα Φ, Κωστούλα Ε, Δημητρακοπούλου Ε, Καρβούνη Χ, Γκιαούρη Α, Κοντού Μ, Λουκά Δ, Δημητρακάκου Α, Αγγελοπούλου Γ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...