roumeliotis

Carwiz

Ανώτερος και νίκη με 3-1 με Γιούχτα

casino loutrakiou
redwell

Έδειξε την ανωτερότητά του ο Ολυμπιακός Κ23 στο εντός έδρας ματς με τον Γιούχτα, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και νίκησε με 3-1. Οι «ερυθρόλευκοι» σε καμία περίπτωση δεν άφησαν τον αντίπαλό τους να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν τον έλεγχο.

Από νωρίς ο Ολυμπιακός άρχισε να απειλεί τον αντίπαλό του, καθώς μόλις στο 3′ ο Κωστούλας έκανε την κάθετη πάσα στον Μπα ο οποίος από πλάγια θέση αριστερά μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ και έδιωξε ο τερματοφύλακας. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 20′, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Κωστούλας πήρε την μπάλα από τον Κεραμίδα και μετά από ατομική ενέργεια δημιούργησε το χώρο που ήθελε έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 στον αγώνα.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 26′ ο Κωστούλας πήρε το πέναλτι από τον Κόλα, μετά από ανατροπή μέσα στην περιοχή και στο 27′ ο Μπα ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έγινε ακόμη πιο κινητικός, ιδιαίτερα από την πλευρά του Μπρίνιτς, ο οποίος στο 49′ βγήκε σε τετ α τετ στ’ αριστερά μετά από πάσα του Μπα, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά, στο 50′, ο Κεϊτά έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε και πήγε ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία σε κόρνερ.

Όμως στο 53′ έγινε και το 3-0 στο ματς για τον Ολυμπιακό. Όταν ο Κωστούλας έβγαλε την μπάλα στον Μπρίνιτς, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τ’ αριστερά και με πλασέ «έγραψε» το 3-0.

Από εκείνο το σημείο οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους, όμως και πάλι είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν ένα ακόμη γκολ. Στο 74′ ο Πολυχρόνης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Μαρίνος στο 75′ εκτέλεσε το πέναλτι όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Γιούχτας το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 81′ με πλασέ του Λώλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή των «ερυθρόλευκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Κεραμίδας, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Αργυρίου, Σγουρός, Μουζακίτης (65′ Λιάτσος), Κεϊτά (65′ Μαρίνος), Κωστούλας (57′ Παπακανέλλος), Μπρίνιτς (78′ Τσέλιος), Μπα (78′ Πινακάς).

Γιούχτας (Κ. Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (82′ Κίσσας), Λιποράσε (63′ Κορνιλάκης), Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75′ Βρεττός), Μπουτσάκης (63′ Κωστανάσιος), Μπρους (63′ Τσίρης), Αλεξόπουλος.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

1 σχόλιο

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Γινεται δουλεια φετος στην β'ομαδα.
    Μπραβο που δινουν στον Κωστουλα τον σεντερ φορ (παροτι δεν εχει κλεισει καλα καλα τα 17 του χρονια) ματς σε επαγγελματικο επιπεδο πλεον ,εστω στην Β' Εθνικη.Οχι αλλο πια στις ακαδημιες.
    Και ο Κουτσιδης και σε αυτη φωτο που φαινεται εδω στο πισω μερος ,αλλα και σε αλλες που τραβηχτηκαν σημερα,δειχνει θηριο σε μυικη διαπλαση.Τωρα τι επιπεδο αμυντικου ειναι αγνωστο,αλλα εστω δειχνει οτι ειναι αθλητης που απο θεμα δυναμης τουλαχιστον μπορει να σταθει .
    Εγκλημα του Μπρινιτς που δεν δεχοταν να παρει μερος στα ματς της β'ομαδας και εμεινε απραγος 7 μηνες τωρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...