roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ιστορικό... δεκατετράφαπο σε ΠΑΟ

underarmor
redwell

Ο Θρύλος με την επιστροφή του στις εγχώριες διοργανώσεις έχει ξεχάσει τί πάει να πει ήττα από τον Παναθηναϊκό καθώς οι ερυθρόλευκοι μετράνε μόλις μια  και μετά από αυτή 14 σερί νίκες στα κλάσικο.

Ενα ρεκόρ που το μεγάλώσαν σε 14-0 επί των πρασίνων την Κυριακή (04/06) και  έβαλαν θεμέλια για να γίνει ιστορικό και πιθανότατα ακατάρριπτο για πολλές δεκαετίες μελλοντικά.

Ας δούμε πιο αναλυτικά το ερυθρόλευκο "δεκατετράφαπο" στα ντέρμπι εδώ και ενάμιση χρόνο...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 73 - 70 (Basket League - Τελικοί)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκoς 81-73 (EuroLeague)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 74-76 (Basket League)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 81-65 (Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 71-95 (EuroLeague)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 68-66 (Basket League)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 52-67 (Super Cup)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 93 - 74 (Basket League - Τελικοί)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 72-78 (Basket League - Τελικοί)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 74-61 (Basket League - Τελικοί)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 62-68 (Basket League)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 101-73 (EuroLeague)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 73-81 (Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ - Τελικός)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 65-84 (EuroLeague)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

7 σχόλια

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Για ποια εγκληματική διαιτησία μιλάνε στον παο; Ρε πάνε καλά; Ήμασταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ νικήσαμε. Απόλυτα δικαια. Τόσο κακό τέταρτο δεκάλεπτο δύσκολα θα ξανακάνουμε. Τους δώσαμε το δικαίωμα να μιλάνε για την διαιτησία. Στα επόμενα ματς έχει φάπα.

  • Qyntell Woods
    Qyntell Woods Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ThanRed . Δίκιο έχεις αυτό ακριβώς νιώθουμε πιστεύω οι περισσότεροι . Βέβαια οι οπαδοί του ΠΑΟ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πανυγηριζουν νίκες οταν ηταν ο Βασιλακόπουλος . Τότε που οι δήθεν αντικειμενικοί δημοσιογράφοι , τηλεσχολιαστες δεν έβλεπαν τίποτα και έλεγαν για ανθρώπινα λάθη , δύσκολη φάση .
    Να δούμε τον Χατζηγεωργιου στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ . Τότε δεν έβλεπε , δεν σχολίαζε . Τώρα που άλλαξαν τα βλεπει , τα σχολιάζει αμέσως .

  • Qyntell Woods
    Qyntell Woods Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είμαι χαρούμενος για την νίκη όπως ήρθε χθες . Όπως και για τις προηγούμενες στον α γύρο και στον β γύρο για το πρωτάθλημα της Α1 . Δεν περιμένω να νικάει με 30 - 20 πόντους διαφορά πάντα τον ΠΑΟ . Αλλά τουλάχιστον να νικάει με πειστικό τρόπο και να μην έχουν επιχειρήματα στον ΠΑΟ για διαιτησία .
    Γιατί στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός πήρε περισσότερα σπόρια από τους διαιτητές στα 2 παιχνίδια της Α1 , 1ο τελικό . Άσχετα που δεν έκριναν τελικό αποτέλεσμα και ήταν διάσπαρτα μέσα στο παιχνίδι .
    Ο ΠΑΟ προσπαθεί να πείσει τους οπαδούς του ότι ο Λιολιος , διαιτητές τον σφάζουν . Προσπαθούν να συγκρίνουν ως ίσα και όμοια τις ντροπιαστικές διαιτησίες που είχαν όσο ήταν ο Βασιλακόπουλος με το τώρα . Που γίνονται λάθη αλλά ούτε είναι μονοπάτα , συνεχόμενα για ολόκληρες περιόδους κατά μια ομάδας και υπέρ μιας άλλης . Τότε που η λεγόμενη επιθετική άμυνα σε όλο το γήπεδο η λίγο πριν περάσει ο αντίπαλος γκαρντ το κέντρο που αντί η ομάδα του ΠΑΟ να χρεώνονταν σε αυτό το διάστημα με περισσότερα φαουλ , τιμωρούνταν με περισσότερα ο Ολυμπιακός .
    Τα μετακινούμενα σκριν με τον πισινό που έβγαιναν τα πικ εν ρολ , τα ελεύθερα σουτ η ελεύθερα ντραιβ στο καλάθι . Και έγραφαν για τις φοβερές συνεργασίες και τέτοια ωραία .
    Για τον Αλβέρτη που ήταν ένας πραγματικό αίσχος στην άμυνα ( Δείτε Σαραγόσα τι τον έκαναν Έντι Τζόνσον , Σιγάλας . Ο λόγος που νίκησε ο Ολυμπιακός ) . Αλλά χάρη στο σύστημα που του επέτρεπε να χτυπάει χέρια , να τραβάει , να αγκαλιάζει αντιπάλους έγινε ξαφνικά θετικός στην άμυνα . Έμαθε να παίζει άμυνα όπως έλεγαν οι οπαδοί του ΠΑΟ . Φυσικά οι αντίπαλοι σε ίδιες περιπτώσεις τιμωρούνταν αμέσως σε αντίθεση με τον Αλβέρτη που δεν έβλεπαν τίποτα .
    Τα αυστηρά , ανύπαρκτα φαουλ σε παίκτες κλειδιά , βαρόμετρα του Ολυμπιακού που ήταν όλα συνεχόμενα κιόλας ώστε να βγουν από νωρίς εκτός παιχνιδιού ώστε ο ΠΑΟ να έχει πιο εύκολο έργο .
    Να μην ξεχνάμε το 18 - 2 ελεύθερες βολές υπέρ του ΠΑΟ . Λες και ο ΠΑΟ έπαιζε με αντίπαλο ομάδα που ανέβηκε από Α2 , ενώ και ο Ολυμπιακός ειχε παρομοια ποιότητα ρόστερ .
    Σε ένα παιχνίδι στο επόμενο πρωτάθλημα και μετά από τα παράπονα του Ολυμπιακού για τον αριθμό των βολών , φαουλ υπέρ του ΠΑΟ . Οι διαιτητές όταν το παιχνίδι ειχε κριθεί , ο Ολυμπιακός ειχε παρατήσει το παιχνίδι . Στο τέλος να σφυρίζουν μαζεμένα ανύπαρκτα , συνεχόμενα φαουλ υπέρ του Ολυμπιακού . Με σκοπό ώστε να μην υπάρχει επιχείρημα για τα φαουλ , διαιτησία από τον Ολυμπιακό .
    Τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το 100 - 0 στην διαιτησία . Τις δηλώσεις πριν από το παιχνίδι κυπέλλου που έγινε η αποχώρηση του Ολυμπιακού και ήταν αρχή του Μέχρι Τέλους . Που τόνιζε την ημερομηνία και ότι θα δείτε .
    Επειδή ο ΠΑΟ προσπαθεί φάσεις όπως του Μπέικον που όντως αδικήθηκε να τις κάνει όμοιες με το πρόσφατο παρελθόν που ήταν πολύ πολύ χειρότερες . Δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να τους δίνει ευκαιρίες για άλλοθι στις ήττες τους .
    Ο ΠΑΟ ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός ήταν με μπατζετ στα τάρταρα με Σκλάβο , Γκουλιας , Γιαννουζάκο προσπαθούσε να σπάσει ρεκόρ πόντων . Δεν έδειχνε καμία υποτίμηση , αθλητική μεγαλοψυχία . Ακριβώς το αντίθετο .

  • ThanRed
    ThanRed Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο το 14-0 αλλα γιατι σημερα αισθανομαστε σαν να χασαμε? Τροφη για σκεψη....

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 05:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Ευρωλίγκα οι φαπες.. είναι καλές.. ηχηρές σε αντίθεση με Ελλάδα... τυχαίο; Εδώ τούς κρατάνε στο παιχνίδι τα σφυρίγματα..

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 03:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Επόμενο το 15-0.
    Βημα-Βημα!!!!!!!!!!
    Κ μετά το 16-0 κ η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 01:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε θρυλαρα μου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...