roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός Bullets

underarmor
redwell

«Πράξη» 20η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε μια σούπερ αναμέτρηση στο "Ulker Sports Hall" από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω σημειώσεις-σφαίρες...

*** O Γιώργος Πρίντεζης είναι ο μοναδικός παίκτης του Θρύλου που έχουν ξεκινήσει και στα 19 μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.

*** Με 2 τρίποντα στο ενεργητικό του ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φτάσει τα 200 στα χρόνια που αγωνίζεται στην Euroleague.

*** Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ο 7ος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία της Euroleague στις ελεύθερες βολές (90.7%).

*** Ο Λετονός διεθνής γκαρντ βρίσκεται 39 πόντους μακριά από τους 1000 στην καριέρα του στη διοργάνωση.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης καταλαμβάνει την 2η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 440 φορές.

*** Στην 9η θέση των κορυφαίων "κλεφτών" της διοργάνωσης βρίσκεται ο Kill-Bill με 243 κλεψίματα στο ενεργητικό του, με τον Τζέι Αρ Χόλντεν να είναι όγδοος με 247.

*** Με 5.3 ασίστ σε κάθε του παιχνίδι ο ερυθρόλευκος αρχηγός είναι ο 4ος κορυφαίος πασέρ τη φετινή σεζόν.

*** Τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 9 σερί ματς και στους 10 από τους 11 τελευταίους του αγώνες έχει καταγράψει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

*** Ο "Πριντ" με συνολικά 1.164 ριμπάουντ βρίσκεται στην 7η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ και υπολείπεται 25 για να "πιάσει" τον Κερέμ Γκονλούμ στην 6η θέση (1.189).

*** Ο διεθνής ερυθρόλευκος άσος έχοντας 2.822 πόντους στο ενεργητικό του καταλαμβάνει την 5η θέση των κορυφαίων σκόρερ της Euroleague, με τον Παούλιους Γιανκούνας να βρίσκεται στην 4η θέση με 2.939.

*** Στην 1η θέση των ριμπάουντερ της φετινής Euroleague βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όντας 1oς και στα επιθετικά ριμπάουντ (3.7 ανά αγώνα), με τον "Μίλου" να κατεβάζει 8.3 ριμπάουντ σε κάθε του συμμετοχή.

*** O Σέρβος σέντερ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγης σε 6 συνεχόμενες εμφανίσεις και στα 12 από τα 13 τελευταία του ματς, με μέσο όρο 19.8 (5η θέση).

*** Πέμπτος καλύτερος ασίστμαν με 4.8 τελικές πάσες κατά μέσο όρο είναι ο Κώστας Σλούκας ο οποίος μετράει 17 σερί εύστοχες βολές και με 92.6% είναι στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας.

*** Ο Γιαν Βέσελι είναι ο πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης με 22.1 σε κάθε του παρουσία, τρίτος σκόρερ με 14.8 πόντους και πρώτος σε κλεψίματα με 1.7 ενώ είναι "διψήφιος" σε πόντους σε 12 συνεχόμενους αγώνες.

*** Τέταρτος πιο εύστοχος παίκτης έξω από τα 6,75μ. είναι ο Μάρκο Γκούντουριτς με 53.3%.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...