roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.91 μέχρι 2.35

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (26/02) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A διεξάγονται τα ματς: Ρόμα-Τορίνο και Φιορεντίνα-Λάτσιο. Στην Premier League, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Μπρέντφορντ στη λονδρέζικη μονομαχία. Στη LaLiga, η Χιρόνα φιλοξενεί τη Βαγιεκάνο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ρόμα – Τορίνο (19:30)

Η Ρόμα νίκησε στα πέναλτι τη Φέγενορντ και προκρίθηκε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εύκολη εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στη Φροζινόνε. Απέχει στο -7 από την τετράδα, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Μπολόνια. Η Τορίνο υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τη Λάτσιο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Σέριε Α Ιταλίας. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των έξι (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Σε καλή κατάσταση η Ρόμα, περιμένουμε έστω και οριακά να λυγίσει την αντίσταση της Τορίνο. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 2.00 απόδοση.

Φιορεντίνα – Λάτσιο (21:45)

Η Φιορεντίνα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Έμπολι στο ντέρμπι της Τοσκάνης. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Λάτσιο επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Τορίνο, σε εξ αναβολής παιχνίδι. Δεύτερη νίκη στις τρεις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απέχει στο -8 από την τετράδα με ματς λιγότερο.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνουμε οριακό προβάδισμα στη Φιορεντίνα, επιλογή ο άσος (1) σε τιμή 2.35.

Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ (22:00)

Η Γουέστ Χαμ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Συμπλήρωσε έξι σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Μπρέντφορντ υπέστη οριακή εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή ήταν η 4η ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ καλούνται να αντιδράσουν, σε ματς που υπόσχεται θέαμα και γκολ. Πάμε με το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με απόδοση 1.93.

Χιρόνα – Βαγιεκάνο (22:00)

Η Χιρόνα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δεύτερη διαδοχική ήττα στην ισπανική Λα Λίγκα, απέχει στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βαγιεκάνο απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για έξι διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Ισπανίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 4 ήττες!

Προγνωστικό: Η Χιρόνα θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην ασταθή Βαγιεκάνο. Επιλογή το combo bet 1+Over 1.5 Goals με 1.91 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Παρασκήνια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...