roumeliotis

Carwiz

Βουλώνει στόματα η περίπτωση Σίκμα-Πετρούσεφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά και πορεύτηκε κατά το 1/3 αυτής με τρεις ψηλούς (Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοφ) εκ των οποίων πάντα ένας ήταν τραυματίας (Φαλ-Μιλουτίνοφ) ενώ υπήρχε και το... συμπλήρωμα Σίκμα ο οποίος είτε ήταν τραυματίας είτε ανύπαρκτος. 

Αποτέλεσμα; Να δούμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να βγαίνει ένα τρίμηνο με δυο, άντε δυόμιση ψηλούς και φυσικά αρκετές ήττες να προστίθενται στο "τσουβάλι" των Πειραιωτών λόγω αυτής της ανορθογραφίας.

Εμείς εδώ με τη μικρή ή μεγάλη -όπως θέλετε πάρτε το- "φωνή" μας γράφαμε από τον Οκτώβρη ότι δεν... τσουλάει έτσι το πράγμα και δεν οδηγεί πουθενά μια γραμμή ψηλών με τρεις ουσιαστικά παίκτες και τα "χώναμε" στον Λουκ Σίκμα καθώς ήταν σε άλλο κόσμο ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ και φαινόταν εξ αρχής ότι δεν μπορούσε να κολλήσει με τίποτα.

Μάλιστα, πολλοί μας είχαν επιπλήξει για τα απανωτά δημοσιεύματά μας περί του παλαίμαχου Σίκμα και ότι δεν μπορείς να πορευθείς με λειψανδρία στους ψηλούς, λέγοντας ότι δεν πιστεύουμε στον Coach-B και ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα και τις κλασικές γελοιότητες.

Αποτέλεσμα; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγε και υπέγραψε έναν κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ό ψηλό όπως ο Φιλίπ Πετρούσεφ και μέσα σε 3-4 ματς του Σέρβου είδαμε τί βάθος και λύσεις δίνει στον Ολυμπιακό μόνο και μόνο η παρουσία του και μια σχετικά... μέτρια απόδοση μιας και ακόμα μαθαίνει.

Πού να πιάσει και το πικ του δηλαδή ο νεαρός διεθνής τουίνερ πόσο θα βοηθήσει τον Θρύλο; Μια περίπτωση που με εντυπωσιακό τρόπο... βουλώνει τα στόματα όσων έλεγαν και επέμεναν ότι μπορεί η ομάδα να προχωρήσει με Σίκμα και ότι όλα πήγαιναν καλά και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Πλέον, ο έμπειρος πλην ανούσιος Αμερικανός είναι εκτός 7άδας του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει πλην κάποιου σοβαρού τραυματισμού ενώ και στην Ευρωλίγκα είναι 5ος ψηλός και είτε δεν αγωνίζεται ούτε δευτερόλεπτο, είτε θα μπαίνει 3-4 λεπτά για να δώσει ανάσες και να κάνει κανένα φάουλ.

Μάλιστα, υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζέρ του μήπως και βρεθεί λύση για να αποχωρήσει, αν και είναι εντελώς σε πρώιμο στάδιο ακόμα αλλά "παίζει" και αυτό το ενδεχόμενο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

47 σχόλια

  • ClarkKent
    ClarkKent Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Η περίπτωση Πετρούσεφ αφορά στην καλύτερη έναν νεαρό παίκτη με ταβάνι τον ρόλο του χρυσού ρολίστα, παίκτης προπονητή, κομπιούτερ χωρίς το απρόβλεπτο και το κρύο αίμα του σάσα.. Πρακτικά ένας παίκτης που δεν θα δώσει συγκινήσεις αλλά θα λέμε 7π. , 4ρ, 3/5 εντός πεδίας και θα λέμε καλά τα πήγε. Αλθητικός δεν είναι και θεωρώ ότι και μόνος του λόγω του αδύνατου σώματος που έχει και του μάκρους του δεν θα μπορεί να περιορίσει δυνατούς και αθλητικούς παίκτες στην θέση του ή κοντά αθλητικά 5αρια.
    Καλός παίκτης αν γίνει θα γίνει γιατί θα πάει καλά η ομάδα, όχι γιατί ο ίδιος θα κάνει την ομάδα να πάει καλύτερα..

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @ARAFAT

    Φιλε μου τζαμπα τα γραφεις ολα αυτα. Εαν οι ιδιοκτητες μιας ΚΑΕ/ΠΑΕ θελουν αποτελεσματα βαζουν χρηματα. Αλλιως θα ειμαστε σαν τον Παναθηναικο του ποδοσφαιρου που εκανε πορειες. Το μπασκετ αυτη τη στιγμη θελει πολυ χρημα διοτι οι Ρωσοι λειπουν μεν αλλα τα λεφτα τους ξεπλενονται σε αλλες ομαδες. Καλα και αγια τα προτζεκτ το ωραιο μπασκετ κλπ αλλα η ουσια ειναι οι τιτλοι. Απο το 2013 και μετα μηδεν ευρωπαικοι τιτλοι και 6(+2 σουπερ καπ) εγχωριοι τιτλοι σε μια δεκαετια με εναν αντιπαλο στα εγχωρια που ηταν την τελευταια τουλαχιστον 5ετια μεταξυ φθορας και αφθαρσιας... Συμπαικτες δεν αναζητησαν ποτε ουτε θα αναζητησουν γιατι δεν επιθυμουν να μοιραζονται την οποια προβολη και δοξα και πρεστιζ προσφερει το brand. Μαγγας προεδρος υπηρξε μονο ο αειμνηστος Γουλανδρης. Ολοι οι αλλοι λιγο ως πολυ χρησιμοποιησαν και χρησιμοποιουν τον Ολυμπιακο ως μεσον ή αρμα ή οπως θες πεστο. Που να ημασταν και σε καμια Ισπανια οπου τουλαχιστον 3-5 ομαδες διεκδικουν καθε χρονο τον τιτλο... Προφανως εχουν προσφερει και προσφερουν στον Ολυμπιακο αλλά.... παντα υπαρχει και θα υπαρχει ενα μεγαλο αλλά σε αυτο το τμημα...
    Ζητω συγγνωμη προκαταβολικα που θα εκνευρισω καποιους φανατικους υπερασπιστες τους, αλλά οι αριθμοι λενε μονο την αληθεια. Κι οσο για τον Φαρο που υποτιθεται ξεφορτωθηκαν,εχει επιστρεψει και εδω αλλά και στην Ευρωλιγκα και θα φανει πολυ συντομα ακομα πιο εντονα οταν θα κρινονται οι θεσεις στα πλειοφ της Ευρωλιγκας αλλά κ εντος των τειχων. Η Ακτορ δεν επενδυσε τα λεφτα της για να μεινει ατιτλος ο συνεταιρος της...
    Καλη χρονια σε ολους και παλι.

  • ARAFAT
    ARAFAT Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε KP, συμφωνώ πως όταν υπάρχει ΓΝΩΣΗ μπορείς με χαμηλότερο μπάτζετ να υπερισχύεις κάποιου με μεγαλύτερο.
    Προσοχή όμως: αυτό συμβαίνει με αναλογία 7, 8 ή 9 προς 10. Όταν η αναλογία τείνει να πέσει στο 4 ή 5 προς 10, υπάρχει πρόβλημα...
    Και αν το πρόβλημα δεν φαίνεται τώρα, θα φανεί σίγουρα σε προοπτική 2ετίας/3ετίας.
    Είναι όπως οι στρατιωτικές δαπάνες Ελλάδας/Τουρκίας. Όσο συντηρούμε (ματώνοντας βέβαια τη τσέπη του Ελληνικού λαού) το παραδοσιακό 7 προς 10 στους εξοπλισμούς, ειδικά στα κρίσιμα οπλικά συστήματα, οι Τούρκοι θα μένουν στα λόγια.
    Αν αυτή η αναλογία φύγει από το 7 προς 10 και πάει στο 3 ή 4 προς 10 για παράδειγμα, τότε οι Τούρκοι θα πίνουν το καφέ τους στο Κατάκολο και την Ηγουμενίτσα μέσα σε 48 ώρες χωρίς να πέσει σφαίρα.
    Είναι απλά τα πράγματα και απολύτως κυνικά. Το χρήμα μετράει. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε.
    Γι' αυτό και έγραψα ότι ΑΝ οι Αγγελόπουλοι δεν μπορούν μόνοι τους να αυξήσουν το μπάτζετ, καλό θα είναι να βρουν συμπαίκτη ή συμπαίκτες. Εδώ δεν χωρούν εγωισμοί.
    ΥΓ/ Αν ισχύει αυτό που λες περί αβάντας από τη Πολιτεία στο Τράκη, τότε να βγουν να το καταγγείλουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ οι Αγγελόπουλοι. Έχω βαρεθεί τα μισόλογα στον Ολυμπιακό. Τα ίδια, πάνω-κάτω, διαρρέουν και από τη ΠΑΕ. Μιλάνε για κάποιο "βαθύ κράτος" που πολεμάει τον Ολυμπιακό. Ποιο είναι αυτό? Να βγουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ να μας πουν! Με ονόματα και διευθύνσεις! Αλλιώς κυνηγάμε φαντάσματα...

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @ARAFAT: O ΙΝΦΛΟΥΈΝΣΕΡ σπρώχνεται οικονομικά έμμεσα και άμεσα από την πολιτεία. Του έδωσαν 50 χρόνια το ΟΑΚΑ, τα πάρκινγκ του και άλλους χώρους για να τους εκμεταλλεύεται. Άρα τα λεφτά που βρίσκει ή θα βρει στο άμεσο μέλλον έχει πολύ σημασία από που και ποιόν προέρχονται. Δεν είναι δικές του επενδύσεις. Είναι υποβοηθούμενες και μάλιστα κραχτά. Τους δικούς μας πάλι τους έχουν στο περίμενε πάνω από χρόνο με το ΣΕΦ. Λόγω παλαιότητας κατασκευής και ειδικής θέσης δίπλα στη θάλασσα, οι όποιες κατασκευαστικές παρεμβάσεις απαιτούν χρόνο και χρήμα. Τι να τους δώσουν να εκμεταλλευτούν στους Αγγελόπουλους; Ένα πολυκαιρινό σκαρί που θέλει ένα τάνκερ ευρώ για να εκσυγχρονισθεί; Από την άλλη δεν δίνουν το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ γιατί θέλουν να φορτώσουν το ΣΕΦ σε ...θύματα. Οι οικονομικές λοιπόν προοπτικές, με ευθύνη της πολιτείας, είναι εις βάρος μας. Τι κάνουμε λοιπόν; Προσήλωση στο πρότζεκτ. Παραγωγή, ανακάλυψη και αξιοποίηση ταλέντων, με σοβαρό προπονητικό σταφ και λελογισμένο μπάτζετ στις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης. Αν ξέρεις κανέναν Γαύρο λεφτοδενδρά, ψήσε τον να αναλάβει την ΚΑΕ. Γιατί όσοι υπάρχουν(;) μάλλον αμολάνε αετό. Και μην ξεχνάς. Την δεκαετία του ΄90, ο Σωκράτης με τον Γιάνναρο τους γλένταγε με λιγότερο πάλι μπάτζετ.

  • andy7
    andy7 Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Με έναν Μαικ Τζειμς το καλοκαιρι και ισως Τάιλερ (αν φύγει ο Κάνααν) ειμαστε κομπλέ νομίζω.

  • ΓΡΗΓΟΡΗΣ
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά η ομάδα χρειάζεται έναν killer scorer εάν θέλουμε να δούμε final four !!! Το επίπεδο όλων των ομάδων έχει ανέβει αισθητά !!! Μόνο έτσι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί, δυστυχώς είδαμε κάποια ματς όπου η ομάδα κόλλησε στην κυριολεξία επιθετικά !!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κώστας Χανιά
    Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις, υπάρχουν και νυχτερινά σχολεία για να μάθεις.
    Μάλλον με σένα γελάει ο κόσμος και μάλιστα συνέχεια, χώρια πόσες φορές σ έχουνε κράξει οι συντάκτες του site... αλλά εσύ είσαι τόσο αμοιβάδα και στερείσαι κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, που δεν το καταλαβαίνεις για να πάρεις δρομο ή εστω οταν γραφεις, να σκέφτεσαι με το μυαλό σου και οχι με τον κ.λο σου.

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιχαιλιουκ αντί Σικμα.... Θέλει κ ερώτημα; Χρήμα να πέσει θέλει, να ξεκολλήσει ο κόουτς από τις εμμονές του κ ο παίκτης έρχεται, όπως ήρθε κ ο Ναν όταν του έσκασαν το δίφραγκο. Το θέμα είναι ότι στον Ολυμπιακό μέχρι να το πάρουν απόφαση θα έχει πάει αλλού..... Κ τότε θα λέμε για ακόμα μία χαμένη ευκαιρία. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.... Λέτε να μας διαψεύσουν; Χλωμό. Σικμα κ ξέρω ψωμί.

  • Basketball coach
    Basketball coach Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν μείνει ελεύθερος ο μιχαλιουκ να τον κλεισουμε άμεσα...εκτός αν γίνετε να ρθει Γενάρη ο μισιτς!η ομάδα αν πάρει ένα ηγετικό σκόρερ στη περιφέρεια αυτομάτως θα γίνει ισάξιο φαβορί με τη ρεαλ..αν όμως δε τον πάρει θα κολαμε σε αρκετά παιχνίδια επιθετικα και θα καταλήξουμε 6-10 θέση...μια κίνηση θα κρίνει τη φετινή χρονιά.. αυτή του σκόρερ που θα χει και καλό σουτ...!!!ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ!

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλίας Θεοδωράκης Σκορερ έχουμε; τον καναν?

    Γελάει ο κόσμος με αυτό που έγραψες

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...