roumeliotis

Carwiz

Τεχνικό τιμ σε πανικό, κακός οιωνός...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν σταυρώνει... νίκη όταν τα ματς κρίνονται στο τέλος, χάνει σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση της 10άδας στην Ευρωλίγκα και φυσικά οι απανωτές και μάλιστα πανομοιότυπες ήττες προκαλούν εκνευρισμό και κατ' εμέ άστοχες δηλώσεις από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το σταφ του.

Δηλώσεις που υποδηλώνουν πανικό όπως το ξέσπασμα του Coach-B για τη διαιτησία με το τέλος του ματς στην κάμερα της Euroleague, αλλά και αυτές του ασίσταντ Γιώργου Μποζίκα που παρέθεσε ως φετινές... επιτυχίες μια νίκη στη Ρόδο και άλλη μια στο ΟΑΚΑ πριν κανά δίμηνο και βάλε.

Πραγματικά περίμενα περισσότερη αυτοκριτική από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και προσπάθεια ανεύρεσης λύσης. Όχι να τα ρίχνουμε στη διαιτησία και στην κακή μας τύχη, ενώ δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε 55-60 πόντους.

Δεν ξέρω εσάς αλλά εμένα πραγματικά μου προκάλεσε αρνητική εντύπωση ο πανικός στον οποίο βρίσκεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του, θέση στην οποία βρίσκονται φυσικά με δικιά τους ευθύνη καθώς έστησαν ρόστερ χωρίς προσωπικότες και περίμεναν να δουν... θαύματα.

Και πραγματικά είναι πολύ ανησυχητικό αυτό. Στα μάτια μου το πιο ανησυχητικό απ' όλα, ακόμα και από το 7-8 ρεκόρ. Δείχνει ότι χάνεται η πίστη και πως κυριαρχεί ο πανικός.

Κακός οιωνός, πολύ κακός οιωνός για την εξέλιξη της χρονιάς. Ειδικά για τα εντός Ελλάδος γιατί στην Ευρωλίγκα αν δεν έχουμε κανένα... θαύμα, το "πουλάκι" σε κανά μήνα θα έχει πετάξει οριστικά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

47 σχόλια

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 03:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσυπογράφω με τα δύο χέρια αυτό που έγραψε ο Ν το πιο σωστό σχόλιο τα ίδια περίπου έχω γράψει κι εγώ τώρα όσο για τον βαζελο θα πάρει Χεζονια αλλά Ταβαρες αν φύγει από Ρεάλ που δεν το βλέπω πάει να όσο για τον Μισιτς αν επιστρέψει θα γίνει λαϊκό προσκύνημα και υπάρχουν πιο πλούσιες ομάδες από τον ΠΑΟ που μπορούν να τον νικήσουν σε οληστηριασμο αρχίζουν νομίζω από 4 μυρια

  • ARAFAT
    ARAFAT Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Span 7, συμφωνώ ότι ο Μπλατ αδικήθηκε κατάφωρα στον Ολυμπιακό και υπέστη δολοφονία χαρακτήρα.
    Μέχρι το Δεκέμβριο της πρώτης χρόνιας του, είχε τον Ολυμπιακό 4ο στην Ευρωλίγκα (με τις Ρώσικες ομάδες μέσα!) και 1ο στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Κατόπιν, άρχισαν οι απληρωσιές, διέρρευσαν ηχητικά, ξεκίνησε το "μέχρι τέλους" και όλα τα υπόλοιπα.
    Ωστόσο, εκείνο που απεδείχθη (για άλλη μια φορά) είναι ότι οι Αγγελόπουλοι ΔΕΝ έχουν καλή επικοινωνία με προπονητές υψηλών απαιτήσεων. Το λέω όσο πιο κομψά μπορώ..
    Πάμε στον αμέσως προηγούμενο προπονητή υψηλών απαιτήσεων, τον μεγάλο Ντούντα. Μετά το πέρας της πρώτης του σαιζόν, κατέβασαν στα τάρταρα το μπάτζετ και δήλωσαν ότι δεν αντέχουν άλλο και φεύγουν!
    Με τους Αγγελόπουλους σχεδόν"εξαφανισμένους" για μια ολόκληρη σαιζόν και το ερώτημα της παραμονής τους (ή όχι) στον Ολυμπιακό να αιωρείται στην ατμόσφαιρα, ο μέγας Ντούντα έφτιαξε εκείνη τη τρομερή ομάδα που πήρε τις δύο back to back Ευρωλίγκες.
    Αλλά, το καλοκαίρι του ' 12, μετά τη πρώτη Ευρωλίγκα, ο Ντούντα ξαφνικά,..φεύγει! Και πάλι, λοιπόν, δικαιούμαι να υποθέσω ότι δεν υπήρχε καλή επικοινωνία..
    Ή, μήπως με τον Πίνι Γκέρσον (έναν άλλο ακριβό και πρωτοκλασσάτο προπονητή) είχαν καλή επικοινωνία?.. "Άλλα" λέει ο Γκέρσον (που είναι τρελοκομείο, δεν το συζητάμε) στην αγαπημένη του Γλυφάδα, κάθε φορά που έρχεται...
    Άρα, οι Αγγελόπουλοι, πολύ συνοπτικά, συνεργάζονται άριστα με προπονητές τύπου Μπαρτζώκα, που:
    α/ είναι καλοί προπονητές (εγώ δεν αμφιβάλλω για τη προπονητική επάρκεια του Μπαρτζώκα)
    β/ δεν έχουν υψηλές απαιτήσεις σε θέματα μπάτζετ και εξόδων. Δηλαδή, προπονητές που τους λες "πάρε 8" και σου απαντάνε "όχι Πρόεδρε, αρκούμαι με 6".
    Με βάση τα παραπάνω, και βγάζοντας από την εξίσωση τον τύπο που υποδηλώνει το νικ-νέιμ σου (προκειμένου να μη τον κάψουμε πρόωρα), ξεκινάω δια της αφαιρετικής μεθόδου, να δω ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα με τους Αγγελόπουλους από τον Μπαρτζώκα.
    Πάμε λοιπόν:
    1/ οι δύο Ομπράντοβιτς. ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!! Αποκλείεται οι Αγγελόπουλοι να επικοινωνήσουν καλά με τέτοιου είδους (και κυρίως τέτοιας προσωπικότητας και τέτοιων χαρακτηριστικών) προπονητές.
    2/ Λάσο, Αταμάν, Γιασισκεβίτσιους, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ για προφανείς λόγους.
    3/ Ιτούδης (ούτε να γελάσω δεν μπορώ)
    4/ Μουμπρού, Γκριμάου, Κάτας (που θεωρούνται ανερχόμενοι), έχουν ισχυρά συμβόλαια με δυνατές ομάδες της Εuroleague, αποκλείονται και αυτοί.
    Οπότε τι μένει? Περάσοβιτς, Πασκουάλ και Τρινκέρι, που κατα τη γνώμη μου είναι ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ εξαιρετικοί προπονητές, πιστεύω ότι μπορούν να συνεργαστούν καλά με τους Αγγελόπουλους (ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ), πλην όμως, αμφιβάλλω αν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί, ειδικά οι Πασκουάλ και Τρινκέρι που δεν τους ευνοεί το παρουσιαστικό τους (!!!), από ένα "κοινό" τόσο δύσκολο όπως αυτό του Ολυμπιακού.. Ένα "κοινό" με ροπή στην ανθρωποφαγία..
    Εν κατακλείδι, οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι πρέπει να παραμείνει ο Μπαρτζώκας στο πάγκο του Ολυμπιακού για κανα 2 χρόνια ακόμα, μέχρι ο τύπος που υποδηλώνει το νικ-νέιμ σου να ΑΝΔΡΩΘΕΙ προπονητικά.
    Και μέχρι τότε,..ΥΠΟΜΟΝΗ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Span7
    Μάλιστα... ο Μπλατ έφερε παίκτες που πρωταγωνιστούν σχεδόν όλοι σε ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως οι Γκος, Πάντερ, ΛεΝτέι, Μπόλντγουιν, Ρούμπιτ, ενώ ο Μπαρτζώκας έφερε Μάρτιν και Χάρισον. Το Μακ Κίσικ ποιος τον έφερε (και τον ανέδειξε); Το Φαλ; Το Γουόκαπ; Παλαιότερα το Ντάνστον; Το Βεζένκοφ ποιος τον έκανε τοπ σταρ; Ο Μπλατ που τον είχε στο ένα DNP μετά το άλλο;
    Το Μπαρτζώκα τον έκανε μάγκα ο Σπανούλης... χωρίς Μπαρτζώκα αλλά με Σπανούλη πήγαμε σε δύο τελικούς και πήραμα δύο πρωταθλήματα... Πολύ ωραία... φαντάζομαι τα τελευταία 2 χρόνια που καναμε 17-0 στο βάζελο, πήραμε 2 νταμπλ, πήγαμε σε 2 Φ4 με ένα χαμένο τελικό στο καλάθι, πάλι το φάντασμα του Σπανούλη κάπου πλανιόταν... ο Μπαρτζώκας δεν είχε συμμετοχή.
    Στα καλά, αιτία είναι οι παίκτες, στα κακά φταίει ο προπονητής... λογική ποδοσφαιρικού Ολυμπιακάρα... άσε το Span, κράτα το 7 γιατί αυτό είσαι και τράβα στο ποδόσφαιρο σου γιατί από μπάσκετ γιοκ.

  • RedGyver
    RedGyver Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα ως καινούργια δεν μπορεί να λειτουργήσει όποιον και να φέρεις. Δεν είναι θέμα σκόρερ είναι θέμα ομοιογένειας και νέου τρόπου παιχνιδιού. Χρόνος χρειάζεται και ο χρόνος δεν αγοράζεται

  •  Spoofy
    Spoofy Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλέ μου άνθρωπε, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Σλούκας τραγουδαγε παναθα μου σε αγαπω, Ντόρσεϊ για τα λεφτά τα κάνεις όλα, μακριά μόλις πηρε τα διετές,αμόλα καλούμπα, Βενζεκοφ κυνηγά το όνειρο στο παγκο, είναι πολλα τα λεφτά Άρη, όλοι τους καλά παιδια, και όχι μόνο αυτοί, αλλά με λεφτά αισθήματα, γι'αυτό άντε μου στο καλό, παρε και κανα παλιόπαιδο. Συγνώμη αν σας κουρασα με τα πολλα σχόλια αλλά δυστυχώς στον σκακιστη αυτή τη στιγμή περισευει η παρανοια της λογικής.

  • El payaso
    El payaso Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ ότι αν πρέπει να γίνει κίνηση τώρα έτσι όπως πάει το πράγμα που άρχισε κ στραβωνει λαμβάνοντας υπόψιν κ το γεγονός ότι ο βαζελος σε 2 μηνες θα είναι ακόμη καλύτερος...η επιλογή Μπέικον είναι χωρίς λογική γνωρίζοντας το παρελθόν του....Όμως έτσι όπως είναι τώρα η ομάδα χρειάζεται το απρόβλεπτο χρειάζεται το σκορ κ προπαντώς χρειάζεται αυτόν που τον έδιωξαν κακήν κακός οι βαζελοι...τι πιο ονειρικό θα ήταν να σηκώνει ο Μπέικον πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ...διότι αν συνεχίσουμε έτσι βλέπω τον μισθοφόρο κ τον Ναν να το σηκώνουν στο ΣΕΦ...
    Υ.Γ: ευελπιστώ ότι κ μετά την πρόσφατη απωλεια του αδελφού του ο Μπέικον θα αλλαξε.

  • Spoofy
    Spoofy Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπημένε σκακιστη, οι απέναντι πανηγυριζουν, με ένα τυχαιο καλάθι, ήδη ο αχταρμαν δήλωσε ότι άλλο είχαν σχεδιάσει, άλλο βγήκε, κατά τυχη νίκη, έτσι είναι το άθλημα απρόβλεπτο, λοιπόν εσυ αυτό το απρόβλεπτο το έχεις διαγράψει από το λεξιλόγιο σου, θέλεις παιχτες προγραμματισμού, και καλά ο γουοκαπ είναι ένας τέτοιος, κομπιουτερ, οι άλλοι όμως όχι, ο κόμπρα μόνο αλλά προς το χειρότερο, περσι αλλαγή ρυθμου που βοηθούσε κακά τα ψέμματα στην έδινε ο παρτακιας, και αυτό ήταν το μόνο θετικό του άντε και η πασα, φέτος επενδυσες στον γκος αλλά γυάλινος, άρα κάτι απρόβλεπτο γιοκ, και επειδή και οι άλλοι παιζουν σε μάθανε σε διαβασανε, και έχουμε τώρα αυτό που έχουμε, το χειρότερο όμως όλων είναι ότι αυτή σου η εμμονικη σκέψη δεν σε προβληματιζει καθόλου, πιστευεις οτι κάποια στιγμή θα αναλάβει η μοίρα. Αλλά την μοίρα οι ικανοί την προκαλουν, οι ανίκανοι μοιρολατρουν. Έστω την υστατη στιγμή σε παρακαλω, δείξε έναν αυθορμητισμό, όχι μόνο μπινελίκια, γίνε απρόβλεπτος, απόκτησε έναν παίκτη με μπασκετική αλητεία, και αλήτη στον χαρακτήρα, φτάνει με τα καλά παιδια. Ούτως ή άλλως ποσο χειρότερα μπορουν να γίνουν τα ήδη χάλια πραγματα.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ήμουν μέσα στη μπολονια,κάθε χρόνο πάω σε εκτος,πλέον μπασκετ ενώ πήγαινα ποδοσφαιρο. Όλα όσα λέει σαητ κ σχόλια ,από μέσα που τα είδα ισχύουν 1000%.και το λέω εγώ π είμαι μπαρτζωκικος.ελπιζω να μη του γυρίσει μπούμερανγκ η απραξία μη έλευσης σκόρερ γιατί νομοτελειακα θα του γυρίσει.

  • RedGyver
    RedGyver Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε πάλι !
    Η ομάδα έχει έξι νέους παίκτες!
    Κτίζεται από την αρχή. Είναι τόσο απλό και απορώ πως δεν γίνεται αντιληπτό.
    Δηλαδή έπρεπε κάποιος να βγει να πει: "κάνουμε νέα αρχή" ???
    Δεν είναι προφανές??
    Η νέα αυτή προσπάθεια βρήκε επιπλέον εμπόδια εξαιτίας των τραυματισμων και η αναδόμηση καθυστερεί.
    Αυτά συμβαίνουν στον πρωταθλητισμό. Οι ομαδάρες δεν φτιάχνονται σε ένα μήνα ούτε σε δύο . Απαιτούν χρόνο.
    Εντάξει, οι απέναντι κάνουν το παιχνίδι τους και προφανώς και εδώ μέσα θα υπάρχουν κάποιοι απ' αυτούς αλλά οι δικοί μας πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσουν την κατάσταση ??
    Η ομάδα χρειάζεται στήριξη. Όλα τα άλλα θα τα κάνουν αυτοί που ξέρουν

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δλδ, σε ολόκληρο πλανήτη δεν μπορούμε να βρούμε σκόρερ και θα κρεμαστουμε στα κέφια του ψυχακια μπέικον...
    Απορώ που το συζητάμε...
    Η ομάδα για εμένα θέλει 4 κινήσεις:
    Αποδέσμευση Σικμα και Μακκισικ
    Προσθήκη σκόρερ και αθλητικού 4αριου.
    Πιστεύω όμως ότι στο τέλος έτσι θα μείνουμε και οπουυμας πάει...
    υγ. Χθες στο Μονακό είδαμε γιατί ο Μπαρτζώκας γλυκοκοιταζε τον Γκριγκονις...και μιλάω για όλη την φετινή του παρουσία στους απέναντι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display