roumeliotis

Carwiz

Διαιτητική... σφαγή σε ΠΑΟ 78-90 η Ρεάλ

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος πάλεψε προ διημέρου με την Ρεάλ στο ΣΕΦ και ήταν στα ίσα μέχρι το τέλος του αγώνα χάνοντας στις λεπτομέρειες, όμως στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ οι Μαδριλένοι έστησαν... γλέντι στο ρελαντί μάλιστα νικώντας με 78-90.

Στον τίτλο γράψαμε για διαιτητική "σφαγή" στον Παναθηναϊκό όχι γιατί υπήρξε κάτι τέτοιο φυσικά αφού οι ρέφερι έπαιξαν έδρα, αλλά γιατί προβλέπουμε το μέλλον και το τί θα επικαλεστούν πάλι στο τριφύλλι για να καλύψουν τη γύμνια τους και το πόσο εύκολα τους γλέντησε η Ρεάλ.

Πολύ καλός ο Ναν ο οποίος έβαλε 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο τον "κύκλωσαν" οι Μαδριλένοι και τον έλιωσαν σαν... μυρμηγκάκι κρατώντας τον στους 4 μόλις πόντους και υποχρεώνοντάς τον σε λάθος επιλογές. Ανύπαρκτος εντελώς ο Σλούκας και γενικότερα όλοι οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο που εξαηλώθηκαν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-24, 45-46, 55-72, 78-90

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR (Αταμάν): Βιλντόσα 4 (2/11 σουτ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος), Μπαλτσερόφσκι 3, Σλούκας 6 (2/3 τρίποντα, 1 ασίστ, 4 λάθη), Γκραντ 5 (1), Ναν 24 (6/12 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 ασίστ, 3 λάθη), Λεσόρ 18 (6/11 δίποντα, 6/7 βολές, 4 ριμπάουντ), Γκριγκόνις 3 (1/4 τρίποντα), Μήτογλου 15 (7/12 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μαντζούκας.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ματέο): Κοζέρ 5 (1), Ρούντι 3 (1), Καμπάσο 8 (6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 λάθη), Χεζόνια 19 (5/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές, 4 κλεψίματα), Ντεκ 16 (2), Πουαριέ 2, Ταβάρες 10 (9 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Γιουλ 11 (3/4 τρίποντα), Εντιαγιέ 2, Μούσα 14 (4/9 τρίποντα).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

21 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δημήτρης
    Τα 3Μ από μόνα τους σου βάζουν πάρα πολύ ψηλά τον πήχυ.... σε δυσθεώρατα επίπεδα... τόσα λεφτά παίρνουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Ευρωλίγκας... τόσα λεφτά δεν παίρνει ούτε ο Τζέιμς... δε θα τα έπαιρνε ούτε ο Βεζένκοφ αν συνέχιζε... φαντάσου ότι τόσα αξιώνει απ τη Ρεάλ ο Ταβάρες και η Ρεάλ δε θέλει να του τα δώσει.
    Τώρα δεν ξέρουμε υπό ποιες συνθήκες ο Σλούκας πήρε τα 3Μ.... κάποιοι λένε 'να κάνεις την προδοσία, αλλά να αξίζει τον κόπο'... είναι το ποσό που όρισε για να την κάνει; Ή του τα έσκασε ο τράκης για να μας μπει ας πούμε στο μάτι, αλλά και να δείξει στη διοργάνωση ότι έχει σκοπό να ριξει πολύ χρήμα;
    Πιστεύω ότι ο Σλούκας δεν εγκαταλείπει τέτοιο συμβόλαιο... θα χει πάρει τα μέτρα του είτε προφορικώς, είτε γραπτώς (με όρους στο συμβόλαιο)... φαντάσου το καλοκαίρι, να δεχτεί να μείνει ελεύθερος.... μεγαλύτερη ξεφτύλα δεν υπάρχει.... όχι ότι δε θα βρει σ άλλη ομάδα Ευρωλίγκας συμβόλαιο... απλά και το 1Μ θα είναι όνειρο απατηλό...

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωράκης, το έχουν ξανακάνει (βλ.Καλαθης) και δεν δέχτηκε. Απλά ο Καλάθης ήταν σε ηλικία που θα έβρισκε ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε, ο ηγέτης δύσκολα πλέον θα βρει τέτοια ομάδα.
    Όχι δεν θα συναινέσει, απλά θα φύγει λόγω εγωισμού.
    Αντικειμενικά είναι πολλά τα λεφτά για την αξία του.
    Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης, λέω ότι 3+ εκατομμύρια δεν τα αξίζει με την καμία!

  • Μαν μαν
    Μαν μαν Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σ.Β Ακριβώς φίλε μου. Μιλάω για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από εκεί και πέρα αν η ομάδα μας σταματήσει να έχει προβληματα τραυματισμών, μπουν στην εξίσωση οι νεοαποκτηθεντες και γενικά όλο το ποιοτικοτατο ρόστερ που αναμφισβήτητα έχει η ομάδα αρχίσει και ρολαρει, τότε τίποτα μα τίποτα μα τίποτα δεν αποκλείεται.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δημήτρης
    Σιγά με συναινέσει για μείωση αποδοχών...

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρατήστε αυτό που θα γράψω;
    Του χρόνου στον "ηγέτη" θα του επιβάλουν μείωση συμβολαίου. Όπως και σε άλλους ακριβοπληρωμένους παίκτες τους.
    Εκεί να δεις γέλιο με τον ηγεταρο...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω ισως βλεπω λιγο διαφορετικα πραγματα στον Ναν αν και ειναι σχετικα νωρις για να κριθει ως παιχτης.

    Αρκετα limited για τα χρηματα που κoστιζει, οχι natural shooter και ευκολα προβλεψιμος στο drive (παει συνηθως απο αριστερα). Dεν βλεπει ευκολα συμπαιχτες του και γινεται ευκολα στοχος της αντιπαλης αμυνας γιατι καταληγει να εκβιαζει προσπαθειες στο τελος του χρονου μην αφηνοντας περιθωριο για καποιον συμπαιχτη του. Ηταν ευκολο χθες για τη Ρεαλ να περιορισει τον Ναν στο 2ο ημιχρονο.

    Γενικα φανταζει παιχτης του 1εκ. το πολυ. Σαν ενας Μπεϊκον τσεπης μονο που ο Μπεϊκον εχει μεγαλυτερο skillset και μπορουσε να σκοραρει απο οποιαδηποτε σημειο του παρκέ. Κεντρικ Ναν σε 7 αγωνες, 19,5 λεπτα, 11.1 ποντοι, 8.3 ΠΙΡ. Μπεϊκον στους πρωτους 7 αγωνες περισυ, 31 λεπτα, 20.3 ποντοι, 17.3 ΠΙΡ.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηγέτης με...12 λεπτά δεν υπάρχει.

    Στα σοβαρά τώρα, μόνο νίκη σήμερα να ξεκινήσουμε το σερί!!!

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραζντεικις και μακισικ είναι υπερβολή για την θέση! Έχουμε 2 παίχτες που προσφέρουν λιγότερα από τον κανονικό μακισικ! Δεν ξέρω αν και πότε θα είναι έτοιμος ο μακισικ, είναι όμως πρόβλημα ή συγκεκριμένη θέση, όπως φυσικά και ο γκος με τις απουσίες του!

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ξαναλέω για να μην κάνουμε αστείες συγκρίσεις από τώρα! Αυτό που προέχει φέτος είναι το πρωτάθλημα! Την Ευρωλίγκα ούτως η άλλως δεν πρόκειται να την πάρουμε, η ευκαιρία χάθηκε πέρσι και πρόπερσι! Στο πρωτάθλημα λοιπόν το πρώτο λόγο έχει ο βαζελος για πολλούς λόγους είτε μας αρέσει είτε όχι! Ας μην χάναμε στο σεφ! Τώρα πρέπει να διατηρήσουμε την έδρα και να κάνουμε νίκη εκεί μέσα! Στο τέλος θα δούμε ποιος θα είναι φορμαρισμένος και πώς θα παίξει η διαιτησία! Εγώ το υποψιάζομαι αλλά όλα στο καιρό τους!ΊΔΩΜΕΝ!

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαζέλα πονάς; salonpas

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πρωτοσέλιδα 07-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...