roumeliotis

Carwiz

Ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Συνέχεια στο... κλάσικο θα δοθεί την Πέμπτη (26/10, 10:30) στις αίθουσες των δικαστηρίων καθώς κλήθηκε να απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη κόντρα στο τριφύλλι, στο ματς που διακόπηκε μετά το περιστατικό με τον Χουάνκαρ ύστερα από ρίψη κροτίδας, την ώρα που δεν υπάρχει κανένα απολύτως κατηγορητήριο για τους πράσινους.

Από τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και του ΚΑΠ με τις οποίες παραπέμπεται να δικαστεί ο Ολυμπιακός, απειλείται με απώλεια αγώνα στα χαρτιά με 0-3, ποινή έδρας κεκλεισμένων των θυρών 2-4 αγωνιστικών, αφαίρεση ενός βαθμού και βαρύ πρόστιμο, που μπορεί να φτάσει σε εξαψήφια επίπεδα. Το κατηγορητήριο για τον Ολυμπιακό αναφέρει:

"Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/114/1/6-ξδ από 23-10-2023 Έκθεση της Αστυνομίας" στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’, β’ ιι, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙ περ.β, ΙΙΙ, 4 περ. α’ , παρ.6 περ. β, δ, στ, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ.3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ.

Επιπλέον, κλήθηκαν σε απολογία ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Λαμία και ο αναλυτής του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Διαμάντης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Παρασκήνια

34 σχόλια

  • Κώστας 76 ετων
    Κώστας 76 ετων Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς ό Ολυμπιακός είναι Υπότροπος πολλές φορές δικαιολογεία δέν υπάρχει καμία
    καί γιά νά συμορφωθούν άπαντες θέλει βαρβάτους νόμους καί βαρβάτο Κράτος δυστηχώς
    τίποτα από όλα αυτά δέν υπάρχει καί τό Παρακράτος χορεύη!!!πού νά αρχίσει κανείς νά μιλά
    καί πού νά σταματήσει ένα παράδειγμα αρκετοί ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ νά πώ ΑΛΗΤΕΣ γνωρίζουν όλους
    τούς προέδρους τόν ομάδον καί δέν ξέρουν παίκτες τής ομάδος πού υποστηρίζουν!!!
    πάνε στό γήπεδό ΜΟΝΟ καί ΜΟΝΟ νέ κάνουν επεισόδεια φωτιές καί καπνογώνα πολλά χρόνια τώρα ξανά καί ξανά καί τό ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΙΩΠΑ καί κανείς δέν ενδιαφέρετε δέν ξαναπατάω στό γήπεδο εδώ καί πολλά χρόνια κάποτε
    φίλαθλοι όλον τόν ομάδον καθόμαστε σέ μία εξέδρα σήμερα δέν υπάρχει αυτό!!! μήπως πρέπει επιτέλους
    νά εμφανιστεί κάποιος κάποια ΘΑΤΣΕΡ μιά καί τό ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ???

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλεξανδρος 100% συμφωνώ μαζί σου αλλά αν πιστεύεις ότι θα γίνουν όσα λες στο ελλαντα πλανάσαι πλανην οικτρά Σε 50 με 100 χρόνια ίσως..

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    sakis Να το δεις γρηγορα ιατρικα αυτο με τα σημαιακια του κορνερ και του μπασκετ και καλου κακου κανε και μια λευκανση στο.... στομα σου .

  • Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Απ τη μια οι λαλακιδες που πηγαινουν στο γηπεδο για να κανουν καραγκιοζιλικια (καπνογονα, κροτιδες, λειζερ, επεισοδια), να χαλανε την εικονα του πρωταθληματος και της χωρας στο εξωτερικο, να χαλανε τον ρυθμο της ομαδας, να προκαλουν οικονομικη ζημια στην ομαδα και να χαλανε το παιχνιδι για τους υπολοιπους νορμαλ οπαδους πρεπει να ξεκουμπιστουν απο τα γηπεδα, ακομα καλυτερα να περασουν ολοι απο ψυχιατρους για διαγνωση.
    Απο μικρος που πηγαινα με φιλους στο παλιο καραισκακη στα κρυφα απο γονεις ειχα παρατηρησει καποιους τυπους πανω στα καγκελα που ειναι μονιμως με την πλατη στον αγωνιστικο χωρο και ειχα την απορια, απο παιδι ακομη, απο τη στιγμη που προφανως δεν εχουν παει να δουν τον αγωνα ποιος ο ρολος τους εκει περα....
    Απο τη στιγμη που δεν ελεγχουν εστω ποιος δικος τους κανει λαλακιες τοτε ποιος ο ρολος τους πραγματικα;

    Για εμενα απο μικρος που ημουν ολοι αυτοι μου φαινονταν προβληματικα ατομα που μονο για το ποδοσφαιρο και τον Ολυμπιακο δεν ειναι εκει. Τα ιδια κατακαθια βεβαια κανουν κουμαντο και στα υπολοιπα γηπεδα των αλλων "μεγαλων" του ελληνικου πρωταθληματος, δεν ειναι μονο προβλημα του Θρυλου αυτο.

    Περα απο αυτο ομως. Οι παικτες (παγκοσμιως) εχουν καταντησει καραγκιοζακια, καποιοι βεβαια πολυ περισσοτερο απο αλλους. Πεφτουν με το παραμικρο αγγιγμα και σφαδαζουν λες και φαγανε σφαιρα σε εμπολεμη ζωνη, αναρωτιεμαι αν βλεπουν τι γινεται σε Ουκρανια και Ισραηλ αλλα και αλλου και ποσο αντρες αισθανονται οταν κανουν καραγκιοζιλικια με το παραμικρο αγγιγμα... κατα τ αλλα στα social media το παιζουν ολοι αντρακλες μεσα στα τατουαζ και την "αντριλα" να τρεχει απ τα μπατζακια....

    Κανονικα ο Χουανκαρ πρεπει να τιμωρηθει.. ο τυπος ειναι για θεατρο οχι για ποδοσφαιρο, απο το video φαινεται ξεκαθαρα οτι η κροτιδα ειναι μακρια του και το πιο αστειο οτι σκαει ακριβως διπλα σε ανθρωπο του γηπεδου και εκεινος ουτε αντεδρασε ουτε ακουσαμε οτι εχασε την ακοη του. Ο Παναθηναικος πρεπει επισης να τιμωρηθει που αγνοησε την οδηγια του διαιτητη (θελουν και ξενους διαιτητες...). Ο Ολυμπιακος πρεπει να τιμωρηθει γιατι αφηνει καφρους να μπαινουν και να κανουν κουμαντο στο γηπεδο με χρηματικο προστιμο ισοδυναμο με τα εσοδα (εισητηρια+τηλεοπτικα) απο τον συγκεκριμενο αγωνα και οχι με κεκλεισμενων γιατι δεν φταινε οι υπολοιποι οπαδοι που εχουν διαρκειας. Απο εδω και περα αυτο πρεπει να γινεται, προστιμο ισοδυναμο με ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον τζιρο της ημερας οποτε καποιος οπαδος κανει λαλακια...ετσι θ αναγκαστει η καθε ΠΑΕ να τους πεταξει εκτος γηπεδων. Φυσικα επισης τα στοιχεια του οπαδου να γνωστοποιουνται στην αστυνομια και να ανοιγει φακελος.
    Τελος το παιχνιδι πρεπει να συνεχιστει απο εκει που διακοπηκε αλλα θα πρεπει η υπαιτια για τη διακοπη ομαδα (οποια κριθει οτι ευθυνεται πραγματικα) να ειναι υποχρεωμενη να κατεβει με τους ιδιους παικτες και αν καποιος δεν ειναι διαθεσιμος να χρεωθει ως αλλαγη εντος αγωνως.
    Αυτα βεβαια εφοσον δεν υπαρχουν στον κανονισμο δεν θα γινουν αλλα για εμενα αυτη θα ηταν η σωστη αντιμετωπιση ωστε σιγα σιγα να εξαλειφθουν αυτα τα παρασιτα απο τα γηπεδα.

  • Sakis Wolftap
    Sakis Wolftap Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν με αντιπροσωπευει τιποτα πια απο την ποδοσφαιρικη μας ομαδα. Ακομα και τα σημαιακια του κορνερ τα βλεπω και μου προκαλουν αναγουλα. Στο μπασκετ συμβαινει το αντιθετο. Εχω διαρκειας, βλεπω τα ματς 10 φορες επαναληψη και σβηνω μερες για να ξαναδω την Θρυλαρα. Ποιος φταιει γι αυτο; Οχι εγω παντως. Με αναγκαζουν να σιχαινομαι το ποδοσφαιρικο τμημα και μα την Παναγια καθε φορα που ξεφτιλιζεται, το χαιρομαι. Δεν με ενδιαφερει και να πεσει Β εθνικη οσο ειναι αυτοι που ειναι στο τιμονι. Οταν μας αδειασουν τη γωνια θα ξαναγινουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν το κανε καποια αλλη ομαδα δεν θα γινοταν τιποτα!Τωρα εχουν βρει τους βλακες κ τους τιμωρουν για πλακα.Εχουμε τουμπα κ Λεωφορο εκτος.Αν δεν ξαπωσετε κατω κ εσεις θα πωκ εγω πλεον με βεβαιοτητα οτι υπαρχει προδοσια εκ των εσω.

  • RED WINNER
    RED WINNER Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ένα θα πω για να τελειώνουμε κιόλας.Τα τελευταία χρόνια ο Μαρινάκης μου δίνει την εντύπωση ότι συμπεριφέρεται πιο πολύ σαν πρόεδρος του....ποα(!!!), παρά του Ολυμπιακού.Προπερσι ψήφισε και τον κράτησε κατηγορία.... ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ!!!! Τώρα τελευταία έχει χάσει τη λαλιά του.Ταχα μου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον....Μπαλτακο (αν είναι δυνατόν,ποιος είναι αυτός γελάει ο κόσμος), τώρα κοκοκο, πολύ light, γενικά εμένα προσωπικά έχει πέσει πολύ στα μάτια μου.ΕΓΩ ΨΗΦΊΖΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ και δε μ'ενδιαφερει ποιός θα είναι ιδιοκτήτης.Στα δικά μου μάτια λοιπόν έχει πέσει αφάνταστα και πλέον δεν του έχω ιδιαίτερη συμπάθεια όπως παλιά.Αν είναι δυνατόν ένας τέτοιος εφοπλιστής να γίνεται έρμαιο κάποιου μπαλτακου, κάποιου Αλαφούζου (!!!!), κάποιου Μελισσανίδη(!!!!) και ενός εξαφανισμενου Σαββίδη.Ειτε να μην μπορεί να βρει άκρη με την απαράδεκτη όντως διαιτησία και να βγάζει ανακοινώσεις χωρίς να μπορεί ή να μη θέλει να κάνει κάτι.Τοσο αδύναμος είναι πλέον; Ή ότι δεν μπορεί να φτιάξει ομάδα δήθεν;Ας είμαστε σοβαροί...Ο ίδιος ήταν όταν ερχόταν σε ένα καλοκαίρι Ιμπαγασα, Ριέρα,Μιραλας,Παντελιτς,Φουστερ -οταν ερχόταν Τσορι, Κάμπελ, Βάις,Σαβιολα -ειτε οι Βαλμπουενα,Σεμεδο,Ελ Αραμπι -πως τώρα δεν μπορεί να φέρει παίχτες; Δυστυχώς δεν εκπροσωπεί επάξια πλέον το ρόλο του ηγέτη, οπότε ή θα αλλάξει ροτα ή θα βρει διάδοχο.Εγω τον βλέπω να έχει κάνει πίσω σε όλα και δε μ'αρεσει καθόλου....

  • ThanRed
    ThanRed Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γιατί δεν ανεβάζεις τα σχόλια μου??

    Δεν βρίζω και δεν προκαλώ. Δεν είμαι βαζελος ούτε τρολ.

    Γιατί???

    Ξέρεις χάνω χρόνο για να τα γράψω, τουλάχιστο να το σέβεσαι.

    REDGOAL: Φίλε αν δεν παραβαίνει τους κανόνες, ανεβαίνει

  • Γιώργος
    Γιώργος Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι αναφέρουμε ότι την πατήσαμε και αλλα τέτοια δεν είναι σωστό. Για να το πω κομψά.. αν πρέπει να τιμωρηθουμε να γίνει έτσι. Όλες οι ομάδες θα το εκμεταλλευτούν από εδω και πέρα και θα αρχίσουν να ελέγχουν όπως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που δεν περνάει τίποτα στο γήπεδο..αν όντως θέλουν να βελτιώσουν το προϊόν όπως λένε κατά καιρούς. Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ. Γιατί και εκεί περνάνε κροτίδες.. ας ηρεμήσουμε λίγο όλοι μήπως και κάνουμε μισό βήμα παρακάτω. Ευχαριστώ πολύ!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ θες να μας πεις ότι άλλοι πάνε στο μπάσκετ, άλλοι στο ποδόσφαιρο και ότι αυτά στο μπάσκετ δε γίνονται;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display