roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στα... σκοινιά αλλά θα σηκωθεί με Α.Δ.

underarmor
redwell

Δεν είναι ενα και δυο τα λάθη που έγιναν τους τελευταίους μήνες στον Ολυμπιακό για να φτάσουμε σε αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι την τρέχουσα σεζόν αλλά μια σειρά, ένα ντόμινο λαθών που δεν θα είχαν γίνει αν είχε έρθει ένας άνθρωπος.

Αθλητικός Διευθυντής λέγεται και είναι ο Νο2 πίσω από τον πρόεδρο ή ιδιοκτήτη ή τέλος πάντων αυτού που βάζει το χρήμα σε μια ομάδα. Οι αρμοδιότητές του; Να στήσει ένα σύνολο βασιζόμενο στα "θέλω" του προπονητή, όμως με 100% δικιά του ευθύνη.

Πότε πιάνει δουλειά ο Αθλητικός Διευθυντής συνήθως; Πριν λήξει η προηγούμενη σεζόν. Απρίλη ή Μάη ιδανικά, επιλέγει προπονητή και μαζί οι δυο τους κάνουν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά έχοντας λάβει από τη διοίκηση το νούμερο εκατομμυρίων ευρώ που θα έχουν στα χέρια τους.

Κόβω το... λαιμό μου ότι από τους 15-20 παίκτες που ήρθαν, ούτε το 1/5 δεν θα έπιανε... Λιμάνι με έναν Αθλητικό Διευθυντή στο δυναμικό των Πειραιωτών. Και δεν αναφέρομαι σε "βαπτισμένους" αθλητικούς διευθυντές τύπου Καρεμπέ ή Τοροσίδη, αλλά σε άνθρωπο του ποδοσφαίρου με... μίλια στην πλάτη του στο στήσιμο ομάδων.

Δεν θέλω να ονοματίσω και να πω τον έναν ή τον άλλο. Απλά ένας "περπατημένος" Αθλητικός Διευθυντής με έργο στο παρελθόν, γνωριμίες και ικανότητα στο να "βλέπει" και να "προβλέπει".

Δεν είναι επιτυχία να σου βγουν 2-3 στους 20 παίκτες που πήρες. Επιτυχία είναι να σου βγουνε 14-15. Ποτέ κανένας Κορμπεράν δεν θα καθόταν στον ερυθρόλευκο πάγκο με έναν ικανό Αθλητικό Διευθυντή.

Από 'δω και πέρα; Προσωπικά θεωρώ ότι πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση πρέπει να έρθει αυτός ο... τρισκατάρατος Αθλητικός Διευθυντής. Μόνο έτσι θα στηθεί κάτι καλό και όχι αρπακόλλα. Να έρθει, να τα βάλει κάτω με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να αποφασίσουν το ποιος θα είναι ο προπονητής. Να μελετήσει το ρόστερ, να δει τι προφίλ έχουν οι τωρινοί παίκτες και να φέρει τον κατάλληλο.

Προπονητή που θα βρει έναν κορμό, θα τον ενισχύσει τον Γενάρη και παράλληλα θα κάνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ για να είναι έτοιμη η ομάδα το επόμενο καλοκαίρι με 4-5 δυνατές προσθήκες να ξαναμπεί στη σωστή... σιδηροτροχιά.

Σε σιδηροτροχιά Ολυμπιακού και όχι κάτι σαν... Ολυμπιακού που βλέπουμε από τις αρχές του 2021 μέχρι σήμερα. Ας το τολμήσει ο πρόεδρος και είμαι βέβαιος πως δεν θα το μετανιώσει ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

31 σχόλια

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    το αρθρο ειναι σωστο αλλα ειναι σαν να γραφεται για τις ζωνες ασφαλειας στο αυτοκινητο και τα δυστηχηματα.τοσα χρονια το ακουμε και το διαβαζουμε αλλα δεν αλλαζει κατι γιατι δεν βαζουν μυαλο οι οδηγοι.κατ αντιστοιχο ειναι και τωρα.ο μαρινακης λειτουργει καθεστωτικα παιρνοντας ολες τις αποφασεις με τον ολυμπιακο να εχει καταντησει μια ανωνυμη εταιρια σουπερ μαρκετ μανατζαρεων.ακομα και οι προπονητες επιλεγονται για να ειναι υπαλληλακια που λενε σ ολα ναι.καλο να τα λεμε δε λεω αλλα ο μαρινακης αποδεδειγμενα δεν λειτουργει τεχνοκρατικα γιατι δεν τον ενδιαφερει η ποδοσφαιρικη λογικη την οποια παραβιαζει παρα φυση και φυσικα το πληρωνει,αλλα συνεχιζει το ιδιο βιολι.και φυσικα τα στελεχη που εχει ακολουθουν την πολιτικη του γιατι να τους διωξει.φιλε arrow εισαι ξυπνιο παιδι μην γινεσαι αφελης...redgoal ελπιζω να το περασετε δεν βριζω ουτε προσβαλλω...

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, εγώ θέλω να επιμείνω σε ένα άλλο θέμα που ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΡΙΑ τόσο το ίδιο οσο και το ΓΙΑΤΙ δεν ασχολείται κανείς με αυτό!!!!!!??????

    Ο Μαρινακης διώχνει παίχτες... διώχνει προπονητές....που απέτυχαν παταγωδώς στο να ορθοποδήσει η ομάδα. Σωστά???

    Δεν έχουμε όμως δει ΝΑ ΔΙΏΧΝΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που έφεραν αυτούς τους παίχτες κ προπονητές τα τελευταία χρόνια.

    Άρα, με αυτό το τρόπο δηλώνει συνυπευθυνος όλων αυτών των αποτυχημένων κινήσεων η μήπως απλά να τον θεωρήσουμε αδιάφορο που επιτρέπει ξανά και ξανά στους ίδιους παράγοντες και ανθρώπους που διαχειρίζονται τα θέματα αυτά να συνεχίζουν το τραγικό τους έργο?????

  • G7
    G7 Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Από αυτούς που ακούγονται μόνο Μαρθελινο!!!

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Καποτε ο Γιωργακης Παπανδρεου μιλησε για την επανασταση του...αυτονοητου και ειχε δικιο!
    Στα χαρτια μιλαω!
    Τωρα εσεις λετε,και μια χαρα τα λετε για...καθετοποιηση παραγωγης.
    Ενας αθλητικος διευθυντης,Νο 2 κατω απο τον προεδρο,ο οποιος θα διαλεξει τον προπονητη,θα συνεργαστει μαζι του και θα επιλεξει το ροστερ συμφωνα με τις αναγκες του.
    Πρακτικα μιλωντας:ολα αυτα τα κατα γενικη ομολογια σωστα,τωρα εδω που ειμαστε γινονται;;;Αν ναι,εχει βιαστει η κοινη λογικη...
    Με λιγα λογια:του καλοκαιριου τα καμωματα,τα βλεπει το χειμωνοφθινοπωρο και γελα!!!

  • thanossente
    thanossente Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 00:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα θελει τεχνοκρατες σε αυτες τις θεσεις να ξερουν το know how του συγχρονου ποδοσφαιρου να εχουν ευρωπαικο κυρος και αντιληψεις.Οι εποχες της Ριζουπολης και του παμε παλικαρια μου εχουν περασει ανεπιστρεπτει απο παντου εδω και καιρο.Τεχνικος διευθυντης αμμεσα, και συνεργασια κατευθειαν με τον προπονητη σου ο οποιος θα ειναι αρεστος σε παιχτες και διοικηση , και στην ερωτηση (ποιος το ειπε?)η απαντηση θα βγαινει αυτοματα και η κουβεντα θα σταματαει εκει .Ο ΚΟΟΥΤΣ!

  • Νic
    Νic Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμπελ Φερέιρα με 1000.Καμμια σχέση με Μουρίνιο οοο.Πορτογαλος μεν αλλά προπονηταρας που έδειξε έργο εκτός Πορτογαλίας ενώ ο άλλος είναι ακόμα στον ΟΑΕΔ.

  • Νίκος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    Νίκος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέρτε Άμπελ Φερέιρα για προπονητή, νέος φιλόδοξος με ωραία μπάλα, επιθετικό ποδόσφαιρο στην Μπράγκα τώρα Παλμέιρας με τίτλους πρωταθλητισμό, και γιατί όχι και στο ΠΑΟΚ μια χαρά ήταν αλλά δεν το στήριξε , αντίθετα έδωσε πολλούς παίχτες και τον άφησε να δουλέψει με τρίχες.
    Σπας το συμβόλαιο του και του δίνεις τα κλειδιά.

    Μαρθελινιο μακάρι αλλά πολύ χλωμό.

  • Greg07
    Greg07 Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες!!!! Εχει φτάσει η ώρα για σοβαρές αποφάσεις, αυτό είναι δεδομένο , τις σωστές αυτές βάσεις τις βάζει ένας υπέροχος προπονητής, φιλοσοφία εντός των τειχών Ρέντη, τρόπος λειτουργείας της ομάδας, κανόνες και το κυριότερο κίνητρο για τους αθλητές, όμως όλα αυτά θέλουν τον άνθρωπο που θα τα οργανώσει, αθλητικο διευθυντή τον λένε στο οργανόγραμμα που όμως πρεπει να πληρεί της προϋποθέσεις,πάντως στο αγωνιστικό κομμάτι ρε συγαυροι θέλω να ρωτήσω πόσο ποιο χειρότερος είναι ο άβολα του βρσαλικο, ο Κουτρης του ρεαμπτσιουκ , κουραστηκαμε με τις κατευθυνόμενες επιλογές , free ολυμπιακός

  • Miralas
    Miralas Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ψωνίζεις μόνο στις εκπτώσεις, παίρνεις συνήθως περισσότερα από ότι χρειάζεσαι.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Λουα Λουα Λεντεσμα Γκαλετι Νταρκο, και το ονομα του ηταν ΙΛΙΑ ΙΒΙΤΣ...

    Τοσο απλα ειναι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...