roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τι λέει ο δικηγόρος του Σεμέντο...

underarmor
redwell

Αιχμές για εκβιασμό του παίκτη άφησε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή. Πως περιέγραψε όσα έγιναν το βράδυ για το οποίο του έχει ασκηθεί δίωξη για ομαδικό βιασμό ανήλικης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέντο, Σταύρος Γεωργόπουλος, είπε πως σε ότι αφορά το παρελθόν του παίκτη και τις διώξεις σε άλλες χώρες, δεν έχει υπάρξει καταδίκη του, δε στην Πορτογαλία που διώχθηκε υπήρξε αθώωση του, όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος:

«Αύριο θα περάσουμε την διαδικασία της ανάκρισης με αυτό το κλίμα και θα ήθελα να προστατεύσω τον πελάτη μου, καθώς και να υπενθυμίσω το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος.

Όπως είπε σχετικά με τις καταγγελίες και την δίωξη για ομαδικό βιασμό, ο συνήγορος του Σεμέδο είπε πως «δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ότι έγινε».

«Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παράγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμη θα έκαναν «βόλτες» μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ!», υποστήριξε ο κ. Γεωργόπουλος, αναφέροντας ότι υπάρχει μήνυμα με τέτοιο περιεχόμενο απο την κοπέλα που έκανε την καταγγελία προς τον συλληφθέντα για ομαδικό βιασμό.

Όπως προσέθεσε, «εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

«Δεχόμαστε μια επίθεση», προσέθεσε ο δικηγόρος του Σεμέδο, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν οχλήσεις και προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για εκβιασμό του Ρούμπεν Σεμέντο.

Πηγή: Ant1news

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...