roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Άρης-Ολυμπιακός 55-80 Bullets

underarmor
redwell

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες προέκυψαν από την αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο ανάμεσα σε Άρη και ο Ολυμπιακό η οποία έληξε με σκορ 80-55 υπέρ των Πειραιωτών...

***Στα σχεδόν 19 λεπτά που έμεινε στο παρκέ στο ματς με τον Άρη, ο Κώστας Παπανικολάου πρόλαβε να σημειώσει ένα σημαντικό ατομικό επίτευγμα. Με τα τρία ριμπάουντ που μάζεψε έγινε ο 6ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan.gr Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ έφτασε τα 661 ριμπάουντ και προσπέρασε κατά δύο τον Μίλαν Τόμιτς.

*** Επίσης ο «Παπ» με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, έφτασε τις 206 και «έπιασε» στη 13η θέση της ερυθρόλευκης λίστας τον Χρήστο Χαρίση.

*** Στην 23η θέση της ίδιας λίστας βρίσκεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Με τα τρία που «κατέβασε» έφτασε τα 335 και ξεπέρασε τον Μπράιαντ Ντάνστον.

*** Στην 21η θέση της λίστας των παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ ανέβηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Είχε τρία στο ενεργητικό του και φτάνοντας τα 107 ξεπέρασε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο (106) αλλά και τον Τζόνι Ρότζερς (104).

*** Ο διεθνής φόργουρντ έπαιξε για 103η φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα και έτσι έφτασε στην 21η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Ντέιβιντ Ρίβερς.

*** Ακόμη ο Αγραβάνης με την τάπα που είχε στο «Παλέ», έγινε ο 11ος παίκτης των ερυθρόλευκων που έφτασε τις 50.

*** Με την 69η εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έφτασε στην 9η θέση των ξένων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον Μπράιαντ Ντάνστον.

*** Ο 9ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τις 300 ασίστ έγινε ο Γιώργος Πρίντεζης με τη μία που μοίρασε.

*** Τα 400 ριμπάουντ καριέρας στη Stoiximan.gr Basket League έφτασε ο Γιώργος Μπόγρης, μαζεύοντας ένα κόντρα στον Άρη.

*** Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν τη χαμηλότερη επίδοση εύστοχων βολών του Πρωταθλήματος ως τώρα, έχοντας μόλις έξι. Τον ίδιο αριθμό είχε η Κύμη απέναντι τους στη 2η αγωνιστική.

*** Πέραν του ότι υποχρεώθηκε στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα του από τον Ολυμπιακό για την κανονική περίοδο, ο Άρης σημείωσε τη χειρότερη επιθετική επίδοση των τελευταίων 26 εντός έδρας αγώνων του κόντρα στους ερυθρόλευκους. Λιγότερους από τους σημερινούς 55 είχε στο ματς του 2000-2001 όταν έμεινε στους 54 (54-55).

*** Συνολικά η επίδοση των «κιτρίνων» είναι η 5η χειρότερη σε αυτά τα παιχνίδια. Χειρότερη όλων παραμένει εκείνη του πρώτου από αυτούς τους 28 αγώνες, της σεζόν 1992-93 όταν σημείωσε 50 πόντους (50-66).

*** Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέβηκε στη 15η θέση των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια Πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963). Έφτασε τα 260 και ξεπέρασε τον αείμνηστο Θέμη Χολέβα.

*** Στο διάστημα που αγωνίστηκε πριν τραυματιστεί, ο Γιάννης Αθηναίου πρόλαβε να σημειώσει έξι πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 1.000 στην καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League.

*** Με τα τέσσερα ριμπάουντ που είχε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έγινε ο 32ος παίκτης στην ιστορία του Άρη που έφτασε τα 200.

*** Κλέβοντας μία φορά την μπάλα ο Σπύρος Μούρτος έγινε ο 23ος της σχετικής λίστας των «κίτρινων». Έφτασε τα 54 κλεψίματα και έφτασε τον Τζέι-Τζέι Άντερσον ενώ ξεπέρασε τον Γιώργο Χρυσανθόπουλο.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...