roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με τα ματς ελληνικών ομάδων για ταμείο

underarmor
redwell

Στο κουπόνι της Πέμπτης (05/10/23) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Στο Europa League διεξάγονται τα παιχνίδια: ΑΕΚ-Άγιαξ, Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός, Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός. Στο Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΑΕΚ – Άγιαξ (19:45)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου, ηττήθηκε δίκαια με σκορ 2-0 στην έδρα του ΟΦΗ. Πλέον απέχει στο -8 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Άγιαξ προέρχεται από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βααλβάικ. Με το σκορ 3-2 υπέρ του Αίαντα στο 87ο λεπτό, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τραυματίστηκε σοβαρά και υπήρξε διακοπή.

Προγνωστικό: ΑΕΚ και Άγιαξ συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός (19:45)

Η Μπάτσκα Τόπολα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μλάντοστ Λουτσάνι, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Σερβίας. Απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παραμένει σταθερά στην 1η θέση της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται στο +5 από τη δεύτερη θέση.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ ο Ολυμπιακός, παίζει με φουλ ψυχολογία και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Ξεκάθαρο προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.60.

Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός (22:00)

Η Μακάμπι Χάιφα επιβλήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 της Μακάμπι Νετάνια. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί (1 ισοπαλία, 1 ήττα) αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα που τον αφήνει ικανοποιημένο με βάση την εξέλιξη του αγώνα, καθώς κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις.

Προγνωστικό: Μακάμπι Χάιφα και Παναθηναϊκός διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, βρίσκοντας λύσεις στο σκοράρισμα. Με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης το Goal/Goal σε τιμή 1.72.

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στον Παναθηναϊκός, δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Αήττητος για πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πρόσφατα ματς σε Γερμανία και Ευρώπη, απολογισμός: 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται από σειρά θετικών εμφανίσεων. Έχει οριακό προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα, ποντάρισμα στο 1Χ με 1.57 απόδοση απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...