roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με combo Άρσεναλ, Νάπολι και ισπανικό 1.85

underarmor
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (30/09/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Serie A, η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Λέτσε. Στην Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στην Premier League, η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Άρσεναλ. Στη LaLiga, η πρωτοπόρος Χιρόνα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Λέτσε – Νάπολι (16:00)

Η Λέτσε προέρχεται από την οριακή ήττα με σκορ 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Αποτέλεσμα που διέκοψε το φετινό αήττητο σερί των πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικών στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Νάπολι πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 4-1 την Ουντινέζε. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρία (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Η Νάπολι δεν θα έχει εύκολο έργο, ωστόσο περιμένουμε έστω και οριακά να πάρει τη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.78 απόδοση.

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)

Η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ. Μόλις μία νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, με απολογισμό δύο ήττες. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προέχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ. Τέταρτο διαδοχικό «Χ», παραμένει αήττητη και στα πέντε φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή το combo bet 1X+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.70.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (17:00)

Η Μπόρνμουθ ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από την ανώτερη ποιοτικά Μπράιτον. Κάκιστη πορεία στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, μετά από έξι αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 2-2 κόντρα στην Τότεναμ στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου. Αήττητη και στα έξι φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Άρσεναλ αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 2+Over 1.5 Goals με απόδοση 1.70 Under 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (19:30)

Η Χιρόνα συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Βιγιαρεάλ. Έκτο διαδοχικό τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα, παραμένει αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές και βρίσκεται στη κορυφή! Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Λας Πάλμας, επιστρέφοντας άμεσα στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της πρωτεύουσας. Όπως και οι γηπεδούχοι έτσι και το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι μετράει έξι νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Χιρόνα, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη και σκοράρει με συνέπεια. Δεδομένη η ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.85 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...