roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με τρεις γηπεδούχους και γερμανικό combo 1.75

underarmor
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/09/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Super League, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Στη Serie A, η Λάτσιο υποδέχεται τη Μόντσα. Στην Premier League, η Λούτον κοντράρεται με τη Γουλβς. Στην Bundesliga, η Λειψία δοκιμάζεται στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Γκλάντμπαχ – Λειψία (16:30)

Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 απέναντι στη Ντάρμσνταντ. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη φετινή Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Λειψία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πρεμιέρα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας στην Ελβετία με σκορ 3-1 της Γιούγκ Μπόις. Στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-0 της Άουγκσμπουργκ, σημείωσε τρίτη διαδοχική επιτυχία στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ανώτερη η Λειψία και έχει τον πρώτο λόγο για το θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή το combo bet X2+Over 2.5 Goals με 1.75 απόδοση στη Novibet.

Λούτον – Γουλβς (17:00)

Η Λούτον συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 στην έδρα της Φούλαμ. Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μετράει ισάριθμες ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η Γουλβς προέρχεται από ήττα με ανατροπή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Πραγματοποιεί απογοητευτική σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς μετράει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες!

Προγνωστικό: Αμφότερες με άμεση ανάγκη για βαθμούς, σε παιχνίδι που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάμε με την έδρα και το 1Χ σε τιμή 1.65 στη Stoiximan.

ΟΦΗ – Ατρόμητος (17:30)

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λαμία. Μετά από τρεις αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Ο Ατρόμητος έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Βόλο. Πήρε τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών.

Προγνωστικό: Καλύτερη εικόνα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ. Έχει προβάδισμα απέναντι στον νωχελικό Ατρόμητο, ποντάρισμα στον άσο (1) με απόδοση 2.07.

Λάτσιο – Μόντσα (21:45)

Η Λάτσιο απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας Προβεντέλ, που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στη Σέριε Α Ιταλίας, ηττήθηκε με σχετική ευκολία 3-1 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Τρίτη ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Μόντσα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο τη Λέτσε. Μόλις ένα τρίποντο στα τέσσερα φετινά ματς, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Η Λάτσιο έχει τεράστια ανάγκη το τρίποντο, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να το πάρει. Επιλογή ο άσος (1) με 1.87 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...