roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 1.78 ΑΕΚ, αγγλικά γκολ και Combo

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (30/08/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση. Στο Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ με στόχο να ανατρέψει την ήττα 1-0 στο Βέλγιο. Για την ίδια διοργάνωση, η Αϊντχόφεν φιλοξενεί τη Ρέιντζερς. Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Γουίμπλεντον. Στο MLS, η φορμαρισμένη Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι παίζει με αντίπαλο το Νάσβιλ.

Τσέλσι – Γουίμπλεντον (21:45)

Η Τσέλσι χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 3η αγωνιστική για να πάρει το πρώτο φετινό τρίποντο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Επιβεβαίωσε πανεύκολα τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-0 της Λούτον. Η Γουίμπλεντον προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Φόρεστ Γκριν. Αήττητη και στα πέντε φετινά παιχνίδια στη Λιγκ 1 Αγγλίας, με απολογισμό: 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να ξεμπουκώσει στο σκοράρισμα. Επιλογή τα 4-6 Goals με 2.27 απόδοση.

ΑΕΚ – Αντβέρπ (22:00)

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις φετινές υποχρεώσεις στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ. Υπέστη βαθμολογική απώλεια με την εντός έδρας ισοπαλία και σκορ 1-1 απέναντι στον Πανσερραϊκό. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αντβέρπ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Βελγίου, καθώς εξασφάλισε ειδική άδεια για να προετοιμαστεί ενόψει της ρεβάνς με την ελληνική ομάδα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο πρόσφατο παιχνίδι στις 22/08, όταν και νίκησε εντός έδρας 1-0 την ΑΕΚ με γκολ στο 16ο λεπτό του αγώνα.

Προγνωστικό: Η ΑΕΚ διαθέτει την ποιότητα να ανατρέψει το σκορ της πρώτης αναμέτρησης. Με την ώθηση από το κοινό της, περιμένουμε να επιβεβαιώσει τον άσο (1) σε τιμή 1.78.

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς (22:00)

Η Αϊντχόφεν δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ολλανδική Έρεντιβιζι. Στις 22/08 απέσπασε ισοπαλία στη Σκωτία με σκορ 2-2 απέναντι στη Ρέιντζερς, σε παιχνίδι που ισοφάρισε δύο φορές. Η Ρέιντζερς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 τη Ρος Κάουντι. Μετράει δύο σερί επιτυχίες στην Πρέμιερσιπ μετά από τρεις φετινές αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς συνθέτουν ζευγάρι με εξαιρετικές προϋποθέσεις για υψηλό σκορ. Πάμε με το Over 2.5 Goals στο 1.65 απόδοση.

Ίντερ Μαϊάμι – Νάσβιλ (02:30)

Η Ίντερ Μαϊάμι συνέχισε την ανοδική πορεία και νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 τη Νέα Υόρκη. Αήττητη για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία στις Νέα Υόρκη με το 3-0 από τη Σεντ Λούις Σίτι. Το Νάσβιλ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και διαλύθηκε με σκορ 4-0 στην έδρα της Ατλάντα. Τέταρτη σερί ήττα στη Major League Soccer, σε αυτό το διάστημα δέχθηκε τουλάχιστον από δύο γκολ σε τρεις αναμετρήσεις.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη η Ίντερ Μαϊάμι. Επιλογή το combo bet 1+Over 1.5 Goals με 1.70 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...