roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Goal/Goal σε Φινλανδία και Δανία

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (28/07/23) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη Veikkausliiga Φινλανδίας, η Ίλβες αντιμετωπίζει τη Βάασα. Στη Superligaen Δανίας, η Βίμποργκ υποδέχεται τη Λίνγκμπι. Τέλος στην Premier Division Ιρλανδίας, η Κορκ Σίτι φιλοξενεί τη Σέλμπουρν.

Ίλβες – Βάασα (18:00)

Η Ίλβες ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 στην έδρα της Ελσίνκι. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για οκτώ σερί αγωνιστικές στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, με απολογισμό: 6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Βάασα συνέχισε την ανοδική πορεία, διαλύοντας εντός έδρας με το πειστικό 4-1 τη Χάκα. Μετράει πέντε διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα, είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Ίλβες καλείται να βγάλει αντίδραση, τη στιγμή που η Βάασα σκοράρει με άνεση στα τελευταία ματς. Επιλογή το Goal/Goal με 1.82 απόδοση.

Βίμποργκ – Λίνγκμπι (20:00)

Η Βίμποργκ ξεκίνησε με το αριστερό τις φετινές υποχρεώσεις στη Σούπερλιγκα Δανίας. Στην πρεμιέρα πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-1 από τη Νόρντζελαντ. Η Λίνγκμπι είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο στο πρώτο παιχνίδια της σεζόν, υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την ανώτερα ποιοτικά Κοπεγχάγη.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα επιδιώξουν να αντιδράσουν μετά τις ήττες στην πρεμιέρα. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.65.

Κορκ Σίτι – Σέλμπουρν (21:45)

Η Κορκ Σίτι βρίσκεται σε τραγικό μομέντουμ, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Σλίγκο Ρόβερς. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Πρέμιερ Ντιβίζιον Ιρλανδίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Σέλμπουρν προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Μποέμιανς. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με 3 ισοπαλίες και 1 ήττα συνολικό απολογισμό.

Προγνωστικό: Ομάδες ντεφορμέ, δημιουργούν λιγοστές κλασικές ευκαιρίες και σκοράρουν δύσκολα. Ποντάρισμα στο Under 2.5 Goals με απόδοση 1.65.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...