roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με 1.82 Έλφσμποργκ, G/G και Σεϊναγιόεν

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (16/07/23) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Έλφσμποργκ υποδέχεται την Γκέτεμποργκ. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Ρόζενμποργκ αντιμετωπίζει την Τρόμσο. Τέλος στη Veikkausliiga Φινλανδίας, η Σεϊναγιόεν δοκιμάζεται στην έδρα της Λάχτι.

Έλφσμποργκ – Γκέτεμποργκ (16:00)

Η Έλφσμποργκ ήταν εξαιρετική και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-0 την Κάλμαρ. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, σε συνδυασμό με την ήττα της Μάλμε σκαρφάλωσε στην κορυφής της βαθμολογίας. Η Γκέτεμποργκ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Βάρμπεργκ. Συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Η Έλφσμποργκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δύσκολα θα πετάξει βαθμούς απέναντι στην τραγική Γκέτεμποργκ. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goals με 1.82 απόδοση.

Ρόζενμποργκ – Τρόμσο (18:00)

Η Ρόζενμποργκ ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Λίλεστρομ. Τρίτη σερί ήττα στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις αγωνιστικές. Βρίσκεται οριακά πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Τρόμσο κόλλησε στο εντός έδρας ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο τη Βαλερένγκα. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, απέχει στο -8 από την κορυφή, αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο από την Μπόντο Γκλιμτ.

Προγνωστικό: Η Ρόζενμποργκ καλείται να αντιδράσει άμεσα, η Τρόμσο δύσκολα θα μείνει επιθετικά στο μηδέν. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 1.85.

Λάχτι – Σεϊναγιόεν (18:30)

Η Λάχτι έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 1-0 την Ελσίνκι, Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Η Σεϊναγιόεν επικράτησε εντός έδρας με το οριακό 1-0- απέναντι στη Χόνκα. Διέκοψε το σερί των δύο αγωνιστικών χωρίς τρίποντο, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Κουόπιο στους 31 πόντους.

Προγνωστικό: Η Σεϊναγιόεν υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.87.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...