roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Με combo Μπόντο Γκλιμτ και Έλφσμποργκ 2.20

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (11/06/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη Serie A διεξάγεται το μπαράζ παραμονής μεταξύ Σπέτσια και Βερόνα. Στην Eredivisie, Τβέντε και Σπάρτα Ρότερνταμ κοντράρονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην Allsvenskan, η ΑΪΚ Στοκχόλμης αντιμετωπίζει την Έλφσμποργκ. Στην Eliteserien, η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται τη Χαμ Καμ.

Τβέντε – Σπάρτα Ρότερνταμ (15:30)
Α’ Ματς, Τβέντε-Σπάρτα Ρότερνταμ-Τβέντε:1-1

Η Τβέντε ισοφάρισε σε 1-1 τη Σπάρτα Ρότερνταμ και απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Αήττητη για οκτώ σερί αναμετρήσεις στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας, με απολογισμό: 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Σπάρτα Ρότερνταμ έφθασε μία ανάσα από τη νίκη, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις. Έχει Εξαιρετικά δύσκολο έργο στο δεύτερο παιχνίδι, στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προγνωστικό: Η Τβέντε υπερέχει ξεκάθαρα σε όλα τα επίπεδα και περιμένουμε να φθάσει σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση. Επιλογή ο άσος (1) με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.75.

ΑΪΚ Στοκχόλμης – Έλφσμποργκ (16:00)

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κάλμαρ. Συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Άλσβενσκαν, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 4 ήττες! Η Έλφσμποργκ αναδείχθηκε ισόπαλη με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Τζουργκάρντεν. Αποτέλεσμα που έριξε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αήττητη στις 10 πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απολογισμός: 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Σταθερά σε προβληματική κατάσταση η ΑΪΚ Στοκχόλμης, η Έλφσμποργκ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Ποντάρισμα στο διπλό (2) σε τιμή 2.20.

Μπόντο Γκλιμτ – Χαμ Καμ (18:00)

Η Μπόντο Γκλιμτ έδωσε συνέχεια στην ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-1 της Βαλερένγκα. Μετράει έξι διαδοχικές νίκες στην Ελιτεσεριέν Νορβηγίας, αποτελέσματα που τη διατηρούν σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Χαμ Καμ διαλύθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-0 από τη Ρόζενμποργκ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Χωρίς νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 5 ήττες!

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μπόντο Γκλιμτ σκορπάει τρόμο στις αντίπαλες άμυνες. Πάμε με το combo bet 1+Over 3.5 Goals σε απόδοση 2.02.

Σπέτσια – Βερόνα (21:45)
*Σε ουδέτερο

Η Σπέτσια ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 στο φινάλε της φετινής Σέριε Α. Τερμάτισε μαζί με τον σημερινό της αντίπαλο στην ίδια ακριβώς θέση, η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί σε ένα παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα. Η Βερόνα προέρχεται από ήττα με σκορ 3-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν. Χωρίς νίκη για τέσσερις σερί υποχρεώσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και η παραμονή θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό, σε πρώτο πλάνο το Under 2.5 Goals με 1.57 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...