roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Under Φάληρο, Over και Νότιγχαμ 2.15

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Stoiximan Super League διεξάγεται το ντέρμπι αιωνίων, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στην Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον. Στη Serie A, η Σασουόλο αντιμετωπίζει την Μπολόνια.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00)

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ο Παναθηναϊκός έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αήττητος 14 (9 νίκες, 5 ισοπαλίες) σερί υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, παραμένει στην κορυφή καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ.

Προγνωστικό: Ντέρμπι αιωνίων, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Επιλογή το Under 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Σασουόλο – Μπολόνια (21:45)

Η Σασουόλο ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από την ανώτερη ποιοτικά Λάτσιο. Ισχυρή εντός έδρας και παραμένει αήττητη για πέντε σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Μπολόνια πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση στην εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-1 από την Έμπολι. Συμπλήρωσε τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) διαδοχικές υποχρεώσεις χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε ισάριθμες (4) περιπτώσεις!

Προγνωστικό: Αμφότερες δέχονται γκολ με ευκολία, τη στιγμή που μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals σε τιμή 1.95.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σαουθάμπτον (22:00)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Μπρέντφορντ. Νίκησε μόλις σε ένα από τα 13 (3 ισοπαλίες, 9 ήττες) τελευταία παιχνίδια στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται οριακά σε θέση υποβιβασμού. Η Σαουθάμπτον προέρχεται από ήττα με ανατροπή και σκορ 3-1 στην έδρα της Νιούκαστλ. Χωρίς τρίποντο για εννέα διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 6 ήττες! Απέχει στο -6 από τη 17η θέση και έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στη μάχη της παραμονής.

Προγνωστικό: Μονομαχία με έπαθλο την επιβίωση στην κατηγορία, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει οριακό προβάδισμα για το τρίποντο. Πάμε με τον άσο (1) σε απόδοση 2.15.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...