roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

G/G και Γιαγκελόνια με 2.00 απόδοση

underarmor
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (05/05/23) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Bundesliga, η Μάιντζ υποδέχεται τη Σάλκε. Στην Primeira Liga, η Κάζα Πία αντιμετωπίζει την Πορτιμονένσε. Στην Ekstraklasa, η Γιαγκελόνια φιλοξενεί τη Σλασκ.

Γιαγκελόνια – Σλασκ (19:00)

Η Γιαγκελόνια προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-1 απέναντι στη Βάρτα Πόζναν. Τρίτη επιτυχία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Πολωνίας, σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις μία φορά. Η Σλασκ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Ραντόμιακ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις στην κατηγορία, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 5 ήττες!

Προγνωστικό: Σε καλό μομέντουμ η Γιαγκελόνια και απέναντι στην σταθερά ντεφορμέ Σλασκ έχει τον πρώτο λόγο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.00 απόδοση.

Μάιντζ – Σάλκε (21:30)

Η Μάιντζ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε με σκορ 3-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των 10 (6 νίκες, 4 ισοπαλίες) αγωνιστικών στη γερμανική Μπούντεσλιγκα. Η Σάλκε επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα, απέχει μόλις στο -1 και τη 15η θέση, που εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Μάιντζ αναμένεται να βγάλει αντίδραση, τη στιγμή που η Σάλκε «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε τιμή 1.90.

Κάζα Πία – Πορτιμονένσε (22:15)

Η Κάζα Πία έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Τσάβες. Συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Η Πορτιμονένσε διαλύθηκε εκτός έδρας με σκορ 4-1 από την Μπράγκα, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Το θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) υποχρεώσεων στην κατηγορία έλαβε τέλος, σκόραρε και στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αμφότερες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.95 απόδοση.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...