roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.72 μέχρι 1.93

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (11/01/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από τη στοιχηματική δραστηριότητα. Στο Κύπελλο Ελλάδος διεξάγονται τα παιχνίδια: Βόλος-Παναθηναϊκός και Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Στο Κύπελλο Ιταλίας, η Μίλαν υποδέχεται την Τορίνο. Στο Σούπερ Καπ Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Βαλένθια. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Βόλος – Παναθηναϊκός (16:30)

Ο Βόλος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προερχόμενος από πέντε ματς χωρίς νίκη στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Σε αυτό το διάστημα έχει απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες (5) περιπτώσεις. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 στην έδρα της ΑΕΚ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το φετινό αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και έπειτα από 16 αναμετρήσεις.

Προγνωστικό: Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Βόλος θα επιδιώξει να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι. Πάμε με το καλοπληρωμένο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός (21:00)

Ο Ατρόμητος επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στον Ιωνικό. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί αποτυχημένες προσπάθειες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, παίρνοντας πολύτιμη βαθμολογική ανάσα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ανοδική πορεία και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-0 κόντρα στον Βόλο. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, πλέον απέχει στο -7 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Η πρόκριση έχει κριθεί μετά το 4-1 του Ολυμπιακό στο πρώτο ματς. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και λογικά θα κάνει το 2/2 απέναντι στον Ατρόμητο. Επιλογή το διπλό (2) με 1.75 απόδοση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια (21:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Βιγιαρεάλ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στην ισπανική Λα Λίγκα, βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπαρσελόνα. Η Βαλένθια προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Κάντιθ. Αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό, καθώς παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και υπέστη δεύτερη κολλητή ήττα στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση στο ισπανικό Σούπερ Καπ μετά τις ήττες στο πρωτάθλημα. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Over 2.5 Goals σε τιμή 1.72.

Μίλαν – Τορίνο (22:00)

Η Μίλαν έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Ρόμα, αν και προηγήθηκε με δύο γκολ στο 77ο λεπτό. Πλέον υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -7 από τη Νάπολι. Η Τορίνο προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σαλερνιτάνα. Τρίτο διαδοχικό «Χ» στο πρωτάθλημα, ισάριθμα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με σκορ 1-1.

Προγνωστικό: Η Μίλαν σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια συχνότητα. Η Τορίνο διαθέτει ικανότητα στο σκοράρισμα και κρίνεται ικανή να απειλήσει. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.93 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...