roumeliotis

Carwiz

Μαρόκο στο 2.10, combo και G/G

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (01/12) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Για τον 5ο όμιλο διεξάγονται τα παιχνίδια: Ιαπωνία-Ισπανία και Κόστα Ρίκα-Γερμανία. Στον 6ο όμιλο, η Κροατία αντιμετωπίζει το Βέλγιο και ο Καναδάς το Μαρόκο.

Καναδάς – Μαρόκο (17:00)

Ο Καναδάς ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 4-1 από την Κροατία. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτελέσματα που τον απέκλεισαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη και νίκησε με σκορ 2-0 το Βέλγιο. Έφθασε τους τέσσερις βαθμούς και στο φινάλε του αρκεί να μην ηττηθεί για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16».

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο, με το Μαρόκο να θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 2.10 απόδοση.

Κροατία – Βέλγιο (17:00)

Η Κροατία νίκησε με ανατροπή και σκορ 4-1 τον Καναδά. Έφθασε τους τέσσερις βαθμούς στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο φινάλε της αρκεί να μην ηττηθεί για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Το Βέλγιο πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου, ηττήθηκε δίκαια με σκορ 2-0 από το Μαρόκο. Πλέον τρέχει και δεν φθάνει, καθώς την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη για να βρεθεί στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση «τελικός» για τις δύο ομάδες, που διαθέτουν μπόλικη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Επιλογή το Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

Ιαπωνία – Ισπανία (21:00)

Η Ιαπωνία έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Κόστα Ρίκα. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης και είχε ελάχιστα χρονικά περιθώρια αντίδρασης. Πρακτικά θέλει νίκη για να προκριθεί, της κάνει και η ισοπαλία υπό προϋποθέσεις. Η Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στη Γερμανία. Στο φινάλε κρατάει την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση στη φάση των «16».

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ισπανία υπερέχει σε όλα τα επίπεδα έναντι της Ιαπωνίας. Ποντάρισμα στο combo 2+Over 1.5 Goals με απόδοση 1.65.

Κόστα Ρίκα – Γερμανία (21:00)

Η Κόστα Ρίκα έκανε την υπέρβαση και νίκησε με σκορ 1-0 την Ιαπωνία. Διατηρήθηκε στη μάχη της πρόκρισης και έχει πρακτικά έχει ελπίδες στο φινάλε. Η Γερμανία απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Ισπανία. Στο φινάλε χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Προγνωστικό: Η Γερμανία έχει τον πρώτο λόγο και λογικά θα ξεσπάσει απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Πάμε με το combo 2+Over 3.5 Goals με 1.75 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...