roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Με σκληρή δουλειά ζούμε ένα όνειρο τρελό»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία καθώς με δύο νίκες επί της Άστον Βίλα στα ημιτελικά, θα διεκδικήσει την κούπα στον τελικό του Conference League, με τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να κάνει μία πανηγυρική ανάρτηση στα social media:

«Είναι ερυθρόλευκες βραδιές σαν την αποψινή που με γεμίζουν με συγκίνηση, δύναμη και υπερηφάνεια. Ο Ολυμπιακός μας στον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Μια ελληνική ομάδα σε Ευρωπαϊκό τελικό ποδοσφαίρου. Μια απίστευτη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια χρονιά οι νέοι μας κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ευρώπης στο UEFA Youth League.

Με σκληρή δουλειά, υπομονή, πίστη, ποδοσφαιρικό ταλέντο και καρδιά λιονταριού ζούμε ένα όνειρο τρελό.

Ομάδα, διοίκηση και ο πύρινος κόσμος μας, όλοι μαζί, γράφουμε χρυσές σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού!

Όλοι μαζί, προχωράμε στον μεγάλο τελικό στις 29/05 στην Αθήνα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερή βραδιά από εκείνες που φτιάχνουν καριέρες, χτίζουν χαρακτήρες και χαλυβδώνουν προσωπικότητες. Ένας τεράστιος προπονητής που κατόρθωσε κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο, να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο που προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Ευρωπαϊκό τελικό όντας ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που τα καταφέρνει σε συνθήκες επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι μέρος του τεχνικού τιμ είναι και ένας άλλος ανερχόμενος Έλληνας προπονητής που σήκωσε ήδη ευρωπαϊκό τίτλο σε επίπεδο νέων απέναντι σε Ιταλική ομάδα (άλλη μια σύμπτωση), αντιλαμβάνεται ότι η κληρονομιά αυτής της χρονιάς είναι ήδη πολύ βαριά. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας έχει φυσικά και ο πρόεδρος, ο οποίος είναι ο πρώτος παράγοντας επί ημερών του οποίου ελληνική ομάδα κατορθώνει τέτοια επιτεύγματα.

  • Alemao
    Alemao Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια στην ομάδα ,στον λαό του Θρύλου και στον τεράστιο πρόεδρο!!!

    ΥΓ: που έχουν εξαφανιστεί τα τρολακια που εκραζαν στην αρχή της χρονιάς; Μόνο πόνο ,μπείτε στα λαγούμια σας!!!! Πονάτε και φταίει ο Θρύλος!!!! Που είστε ρε γατάκια να γράψετε εδώ μέσα τις αμπελοφιλοσοφιες σας ; Που είστε ρεεεεε;;;; Σας γλενταει ο Θρύλος!!!!!

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολοται, Κραϊόβα, Μπενφίκα, Αμβούργο , αέρας , Γιουνάιτεντ , Λίβερπουλ , Γούλβς,και δε θυμάμαι τώρα και αρκετά άλλα , είχαν μαζευτεί πολλά για πολλά χρόνια !! Χτες σπάσαν το φράγμα ο Τρελολιμπαρ και οι καμικάζι του !!? Άκου ο Φορτουνης στο 87 ναναι σε θέση δεξιού μπακ και να μαρκάρει !!!! Ναι με ΜποραΚινι παρακαλώ ! Ναι με ΡετσοΝτοι, !!! Αφού σκέφτομαι μη βάλει και μένα ο Τρελολιμπαρ για κάνα 10λεπτο !!! Πόσο πάει η βραδιά είπαμε στην ΟΠΑΠ Αρίνα ?? ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

  • Μωρέ ξέρω εγώ τι σας χρειάζεται αλλά έχε χάρη
    Μωρέ ξέρω εγώ τι σας χρειάζεται αλλά έχε χάρη Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Εφτασε η ωρα λοιπόν να δοθούν συγχαρητήρια και στο Βαγγέλη Μαρινάκη για το επίτευγμα της πρόκρισης στο τελικό.Βαγγέλη Μαρινάκη εχεις τη χρυσή ευκαιρία με τη κατάκτηση του ευρωπαικού τροπαίου να γραφτείς στην ιστορία ως ο πρόεδρος που επί των ημερών του ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακός πήρε ευρωπαικό τίτλο.Κατι που δεν μπορεσαν να το καταφέρουν ούτε ο τιτάνας Γουλανδρής,ούτε ο γενναίος Νταιφάς,ούτε ο τεράστιος Κόκκαλης.Μας εκανες να ονειρευόμαστε ξανά με τον Ολυμπιακό.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδες τι μπορεί να γίνει αν δεν ασχολείσαι μόνο με τον Μεντεζ.Γιατι τον Μεντιλιμπαρ δεν τον έφερε ο Μεντεζ,ελπίζω να έβαλες μυαλό .Να δω αν δεχτείς και το καλοκαίρι προτάσεις κι από άλλους μάνατζερ για καλούς παίχτες.Εχεις ομάδα που με λίγες μεταγραφές θα κάνεις πορεία στην Ευρώπη και περίπατο στην Ελλάδα αρκεί να μην πουλήσεις βασικούς παίχτες και να αποκτήσεις δύο τρεις δανεικούς π.χ.Ποντενσε Ορτσ κι όποιον άλλον κρίνει ο προπονητής.Για Κάρλο δεν συζητάω στην Πορτογαλία δεν γυρνάει όσο υπάρχει Κονσεισαο,τα λεφτά που ζητάνε δεν τα δίνει κανένας άρα θα πάει κάπου δανεικός ας μείνει σε μας καλά περνάει λέει.

  • Andem7
    Andem7 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον εχω κατά κρίνει αρκετές φορές για την φιλοσοφία του τελευταία στην ομάδα ,αλλά οφείλω να αναγνωρίσω ότι είναι τρελός για την ομάδα ,την αγαπάει περήφανα και το πολύ σημαντικό ότι έχει τον ερασιτέχνη μας πολύ υψηλά για τα δεδομένα της Ευρώπης ,συμφωνείς redgoal?

    REDGOAL: Φίλε εμείς συμφωνούμε με όλους και με όλα, όταν τα τμήματα του Θρύλου φέρνουν τίτλους και δόξα. Διαφωνούμε με όλους και με όλα, όταν δεν φέρνουν. Είναι η φυσική θέση του Ολυμπιακού να είναι πρώτος.

  • Μάκης
    Μάκης Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους τα 'δειξες πάλι, Βαγγέλαρε!

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως τους πετσοκοψες προεδρε.Περαστικα σε ολους.Καλημερα σε ολους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Βοήθησαν οι αλλαγές να το γυρίσουμε...»

Με πρωταγωνιστή τον έξοχο Ντάνιελ Ποντένσε που σκόραρε και έδωσε...