roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Βέζο φέρνει ο Μέντες από Λεβάντε...

underarmor
redwell

Μπορεί ο Θρύλος να μην πλήρωσε 4.000.000 δολάρια στη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες όμως δεν... σκάει όσο υπάρχει η συνεργασία με τον Ζόρζε Μέντες καθώς ο Πορτογάλος μεγαλομάνατζερ πρότεινε και πιθανότατα θα φέρει στον Πειραιά τον συμπατριώτη του στόπερ Ρούμπεν Βέζο.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός... βολοδέρνει στη Σεγκούντα με τη Λεβάντε και προτείνεται στους Πειραιώτες εδώ και μια διετία, όμως τώρα που κάνει τα... κουμάντα ο Ζόρζε Μέντες είναι εξαιρετικά πιθανό να τον επιβάλλει.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πιάσει... πάτο με 1.800.000 ευρώ καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καθοδική πορεία και όσο "σπρώξιμο" και να του έκανε το γραφείο της Gestifute ο παίκτης πήρε την κάτω... βόλτα.

Με ύψος 182 εκατοστά δεν το λες και... θηρίο για στόπερ και σίγουρα δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, αν και εφόσον έρθει. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και αν δεν γίνει καμιά... κέντα με ανανέωση και δανεισμό, θα έρθει είτε ως ελεύθερος είτε με ελάχιστα οικονομικά ανταλλάγματα.

Στην καριέρα του ως τώρα έχει αγωνιστεί σε Σετούμπαλ, Βαλένθια, Γρανάδα και Λεβάντε έχοντας συνολικά 282 ματς με 7 γκολ και 10 ασίστ.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

38 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ θέλω ο Γκαστόν Ερνάντεζ να καταλήξει στην αεκ . Ιδια περίπτωση τοτε που θέλαμε κι εμεις τον Λιβάϊ Γκαρσία και τον πήρε η αεκ τελικα και εμεις πήραμε Ντε λα φουεντε .....
    Ο Ολυμπιακός μας έχει πέσει στο επίπεδο του Αρη . Η ομάδα θυμίζει επόχή Ζικο και μόνο ο Αλαφούζος μπορεί να μας σώσει μπάς και βγούμε 3οί . Τον πρώτο και τον δεύτερο ξεχάστε τον και να παρακαλάτε μη φάμε καμιά 5άρα και δεν έχουμε που να κρυφτούμε . Το καλοκαίρι θα είναι πολυ δυσκολο για τον Βαγγέλα γιατι πιθανότητα θα ήμαστε ή εντελώς εκτος Ευρώπης ή στο 3ό προκριματικό του Κονφερένς και θα πρέπει πρώτον να βάλει πολλα λεφτα για να φτιάξει ομάδα απο την τσέπη του μιας και έσοδα δε θα έχει , και δευτερον να προσπαθήσει πολυ για να πείσει αξιόλογο προπονητη και παίχτες για να έρθουν . Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι να αναιβάσει το μπάτζετ στα δεκαευρά και να πληρώνει περισσότερους ΑΡΔ να γράφουνε ότι φταίει η κυβέρνηση , ο Μπαλτάκος και πώς εμείς έχουμε ομαδάρα . ..

  • Johnny the fox
    Johnny the fox Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτέ μου δεν είπα ότι δεν θα ήθελα παιχταράδες στην ομάδα και καλύτερο προπονητή, ήδη η κουλα στο κέντρο με Πινεδα και Λιουμπισιτς γίνεται πανίσχυρη.
    Στην περίπτωση Ερναντες όμως δεν ξέρουμε αν ένα παιδί που δεν έχει πατήσει ποτέ Ευρώπη τι θα καταφέρει.
    Και κανένας δεν γνωρίζει αν έχει ήδη συμφωνήσει να έρθει το καλοκαίρι σαν ελεύθερος, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τον έχουν στόχο από την αρχή της χρονιάς, και προσπάθησαν να τον πάρουν τώρα με ένα λογικό ποσον εκμεταλευόμενοι ότι τελειώνει το συμβόλαιο του, και δεν είδα και καμμία άλλη σοβαρή ομάδα να τον πήρε με καλύτερη προσφορά.
    Όταν πήραμε τον Ορτέγκα που θεωρείτο το δεύτερο καλύτερο αριστερό μπακ στο πρωτάθλημα του, ακόμα τον βλέπουμε ότι δεν είναι στο επίπεδο που περιμέναμε.
    Έχουμε πάρει έναν παίχτη αριστερό στόπερ 20 χρόνων διεθνή με την U20 της εθνικής Αγγλίας τον Αμπει εκμεταλευόμενοι την χρεωκοπία της ομάδας του, που τον ήθελαν άλλες ομάδες στην Αγγλία, με τεράστιες δυνατότητες, καλύπτει και το αριστερό άκρο σαν μπακ, και ίσως να είναι η έκπληξη των μεταγραφών κσι όταν χαιρετήσει ο Καρμο να είναι βασικός.
    Όσο για τον Βεζο, τα έχω πει πιο κάτω, τον κυνηγάμε από όταν η Λεβαντε ήταν στην Laliga, αλλά ούτε που έβλεπε Ελλάδα τότε, παίχτης στην καλύτερη ηλικία για στόπερ, έχει περάσει και από Βαλενθια, αρκετά έμπειρος και γρήγορος και δυναμικός, παίζει και δεξιό μπακ, και γίνεται μανούρα γιατί να έρθει.
    Από τα στόπερ πάντως των άλλων ανταγωνιστών μας είναι πολύ καλύτερος.
    Ότι γίνονται μεταγραφές από τον Μεντεζ το βλέπω κι εγώ, αλλά δεν είναι όλοι και τόσο άχρηστοι όσο παρουσιάζονται ούτε και θα έρθουν ποτέ στο πρωτάθλημα μας όπως έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια εύκολα παίχτης που έχει σκοπό να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα.
    Αν παίρναμε τον Τάισον του Παοκ στα 36 που είναι τώρα, τι θα είχαμε ακούσει…
    Αυτός όμως μας έκανε γιο-γιο εδώ μέσα και φάγαμε τέσσερα.
    Τον Ντεσποτωφ μέχρι τώρα ποια μεγάλη ομάδα τον πήρε και έκανε καριέρα;
    Πήγαν και έδωσαν τα Παοκια 3.5 μυρια στην ομάδα του, αλλά τόσα σε αυτό συμβόλαιο, βάλε και την εφορία έφτασε κοντά στα οχτώ-εννιά το μαλλί, και δεν ξέρανε πως θα τους βγει, και λόγω Βουλγαρίας ήθελε κι αυτός πιο πολύ Θεσσαλονίκη.
    Όσο για τον Λοουμπισιτς τώρα, μια μεταγραφή έκανε η κουλα με παίχτη που είδαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, με αξία τότε 8 μυρια, και τώρα εκμεταλλευόμενοι ότι ο προπονητής του τον έχει μια μέσα μια έξω τον έσπρωξαν με 4 μυρια στην κουλα.
    Δεν είδα κανένα σας στα σχόλια που γράφατε να τον είχε αναφέρει ποτέ, γράφατε κάτι ονόματα που δεν έρχονται Ελλάδα ούτε με αίτηση.
    Και τέλος να αναφερθώ στο σάιτ, παιδιά σέβομαι και την ελευθερία του καθενός να γράφει ότι θέλει, απλώς όταν με έχουν μπλοκάρει από το γνωστό κολοσαιτ που ερχόμουν απέναντι στις ύβρεις τους και στη χολή τους, μου έρχεται κάπως να βλέπω να τους δίνουνε δικσιωματα με αυτά που λένε κάποιοι και να κάνουν τα σχόλια τους copy paste, και να τα ανεβάζουν στα οπαδικά σάιτ τους, για να πιστέψουν οι δικοί τους ότι όλοι οι Ολυμπιακοί είναι ότι χειρότερο υπάρχει σαν οπαδοί.
    Ότι γράφω το λέω με αγάπη για την ομάδα, κσι θεωρώ ότι ναι, να διαμαρτυρηθούμε, αλλά κάπου να μην ξεφεύγουμε τελείως.
    Καλή συνέχεια σε όλους.

    REDGOAL: Δεν μπορεί να έρθει ως ελεύθερος το καλοκαίρι ο Γκαστόν Ερνάντες, έχει συμβόλαιο ως 31 Δεκέμβρη 2024. Τον Βέζο δυο χρόνια θέλει να μας τον φέρει ο Μέντες αλλά θέλανε καλά λεφτά. Τώρα που είναι ψιλοτσαμπέ επειδή λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και έχει πιάσει... πάτο αγωνιστικά, μπορεί και να τον περάσει...

    https://redgoal.gr/podosfairo/item/44294-vlepei-vezo-o-olympiakos-vid

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 00:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναο πώς; θα έρθει ο Βαλβερδε θα τον φέρει ο Πελαργός

  • Spoonman
    Spoonman Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια μην γραφετε για Βαλβερδε...τι σχεση εχει αυτος ο ανθρωπος με το τσιρκο που λεγεται Ολυμπιακος???

  • Ache
    Ache Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Αλεμάο, όχι επιπέδου Βαλβέρδε, γιατί και αυτόν θα τον φάνε τα αρπακτικά που έχουν μαζευτεί στην ομάδα, μόνο ο ίδιος ο Βαλβέρδε μπορεί να γυρίσει το χαρτί και να καθαρίσει την ομάδα από την φύρα που έχει μαζευτεί.
    Μόνο αυτός γιατί θα έχει τον κόσμο μαζί του. Έλα όμως που προχθές απέκλεισε την Μπάρτσα στο κύπελλο και έχει την Μπιλμπάο μια θέση από το ΤσΛ! Πως να ρθει Ελλάδα με τέτοια χρονιά που κάνει; Εδώ δεν ήρθε όταν ήταν άνεργος.

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ο Παναθηναϊκός κ ο ΠΑΟΚ κάνουν μεταγραφάρες εμείς βολευόμαστε με δανεικούς με υποσχετική, τελειωμένους ή σακάτιδες.

    Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των ποδοσφαιριστών που παίρνουμε είναι η κάλυψη των αναγκών μας, όσο είναι δυνατόν, τσάμπα από τον ιδιοκτήτη.

    Τους διώχνουμε βέβαια μετά από εύλογο χρονικό διάστημα. Αν Κάποιος δε από αυτούς βγεί ποδοσφαιρικά ,τον πουλάει, με συνοπτικές διαδικασίες, όπως πούλησε τον μπακαμπού κ τον Χουάνγκ.

    Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται στην προεδρία βρίσκοντας μετά δικαιολογίες μέσω των φερέφωνων του που βολεύονται με "φραγκοδίφραγκα".

    Σπουδαίο πρόεδρο έχουμε, να προσέχουμε μην μας φύγει κ τον χάσουμε. Πέτρινα χρόνια περνάμε δυστυχώς. Τι να πω, καλά μας κάνει αφού είμαστε μαζοχιστές!!

  • GEO
    GEO Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βαζος ήταν τεράστια μορφή μαζί με τον Βικελιδη του Άρη και τον Μεσσαρη οι τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της προπολεμικης περιοδου στην ελλαδα

  • Ache
    Ache Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @Johnny the fox, τι λες ρε φιλαράκι που σε λίγο θα φέρουν και κηπουρό από Πορτογαλία; Αν μιλάς πορτογαλικά πλέον και δώσεις και καμιά μίζα στον Βρέντζο και τον Μέντεζ, έχεις πολλές πιθανότητες να προσληφθείς στον Θρύλο.
    Γέλανε μαζί μας ρε στο πορτοκαλί σαιτ γιατί ξέρουν ότι μ αυτούς που κουβαλάμε είμαστε εκτός συναγωνισμού και φέτος και του χρόνου τουλάχιστον.
    Είδες τι σαπάκια πάνε να φέρουν με μεταγραφή; Γιατί για κάθε δανεικό τύπου Κάρμο, ο Μέντεζ θα σου φορτώσει και 3-4 γυρολόγους του να τους πληρώνεις το συμβόλαιο για 3-4 χρόνια και να μην μπορείς να τους ξεφορτωθείς.
    Μετά στις μεταγραφές θα σου λένε δεν μπορούμε να φέρουμε άλλους που θα σε ανεβάσουν επίπεδο γιατί έχουμε ήδη πολλούς που πληρώνουμε για να κάθονται ή να φεύγουν δανεικοί για ένα εξάμηνο και να επιστρέφουν άπρακτοι.

  • Alemao
    Alemao Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικο επίπεδο η ομάδα χρειάζεται προπονητή επιπέδου Βαλβερδε. Τέλος. Ή τον φέρνεις το καλοκαίρι ή η ομάδα συνεχίζει την κατηφόρα με στόχο 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη κάθε χρονιά.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός απο πορσελάνη ή κρύσταλλο υπήρξε Βάζο (ς) απο καθαρό χρυσάφι . Γιάννης Βάζος ,ασύγκριτος μπαλαδόρος, αρχηγός του παλιου Θρύλου Ολυμπιακού , που παίζει να ήταν και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που πέρασε απο την Ελλάδα . …

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...