roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πιέζει... Μαντί η Τραμπζονσπόρ

underarmor
redwell

O Μαντί Καμαρά περιμένει πώς και πώς να λήξει τον Ιούνη το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και να αποδεσμευθεί από τον όμιλο των ομάδων που ελέγχει ιδιοκτησιακά ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς δεν ήθελε να καταλήξει ούτε στη Νότιγχαμ ούτε πουθενά.

Στην Τουρκία γράφουν ότι βρίσκεται κοντά στην Τράμπζονσπορ, η οποία κινείται για την απόκτησή του με εδώ και τώρα μεταγραφή.

Η ομάδα της Τραπεζούντας προσπαθεί να αρπάξει τώρα την υπογραφή του διεθνή χαφ από τη Γουινέα, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και εφόσον τα καταφέρει άμεσα, τότε θα γίνει προσπάθεια για να μετακομίσει μέχρι τις 31 Γενάρη στην Τουρκία με ένα μικρό αντίτιμο στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος έμεινε εκτός αποστολής απο τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που έδωσε «τροφή» στα τουρκικά σενάρια σχετικά με το μέλλον του στο Λιμάνι.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • Κουβας7
    Κουβας7 Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει δίκιο από τη μια, από την άλλη ας χαλαρώσει λίγο που νομίζει ότι είναι Πίρλο. Ένας τρεχαλατζης πολυτελείας στο κέντρο,ατεχνος χωρίς ιδιαίτερη πάσα,για τελειώματα ας μη μιλήσουμε καλύτερα. Δρόμο.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαζί με τον καμαρα να φύγει και ο φορτουνης

    Αλλιώς δύσκολα να δούμε προκοπή

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χειρότερη ομάδα ο Ε. Αστέρας απ τον Ολυμπιακό ( ειδικά τον φετινό ) απο που προκύπτει ρε παιδιά ? Επειδή τους νικήσαμε κάποια στιγμή και βγήκαμε το Europa ? Υπενθυμίζω γιά τήν ιστορία , πως ο σύλλογος αυτός έχει κατακτήσει Champions league ..
    Όσο για το Conference που προσπαθούμε να συνεχίσουμε εμείς , τα βλέπω άσχημα τα πράγματα στην κατάσταση που είμαστε , η φερεντσβάρος μας βλέπει σαν ξερολούκουμο…

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι εγκλημα ρε basketball coach?Εγκλημα ειναι που παιζει οσο παιζει...Βαριεται που ζει κ το δειχνει !Επρεπε να χε πουληθει απο καιρο αφου δεν γουσταρει πλεον.

  • Basketball coach
    Basketball coach Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν φύγει θα Ναι έγκλημα...Η τριάδα στο κονφερενς πρέπει να είναι εσε μαντι κ όρτα η φορτουνης ανάλογα τη δυναμική του αντιπάλου...ας φύγει το καλοκαίρι...με τίποτα τώρα...

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL όπως τα λές πιστεύω πώς είναι . Απλα θέλει να φύγει απο τον Ολυμπιακό . Οπώς θα έκανε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος .
    Οτι πρέπει να φύγει συμφωνούμε όλοι νομίζω . Οτι δεν πήραμε τον Βέρα και τον Ερνάντες γιατι ήμασταν πολυάριθμοί ποιος θα μας το απαντήσει ? Ο ιδιος που μας έλεγε ότι δεν πήραμε τον Ντεσπόντοφ γιατι είχαμε πρώτη επιλογή τον Σολμπάκεν ??

  • Πανόπουλος Ανδρέας
    Πανόπουλος Ανδρέας Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πανοπουλε Γιώργο συμφωνώ μαζί σου αλλά τα λαβράκια από Αφρική είναι μία στις χίλιες ότι καλό το παίρνουν συνήθως σε Γαλλία και Πορτογαλία εκεί βρήκαμε και τον Καμαρά αλλά όπως είπα δεν βγαίνουν όλοι οι Αφρικανοί και ας έχουν προσόντα

  • Ν
    Ν Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κορδέλα είχε τον γκιγιερμε τότε πίσω κ κάλυπτε κ τον εμβιλα στα καλά του

  • Μενιος
    Μενιος Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Και αυτός θέλει να φύγει για να πάει σε χειρότερη ομάδα. Τα ίδια με Χουάνγκ. Έφυγε και πήγε σε χειρότερο πρωτάθλημα και ομάδα. Λάθος μας που δεν καταφέραμε σαν οργανισμός να κρατήσουμε τον Χουάνγκ.

  • Μενιος
    Μενιος Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μένα δεν πρέπει να φύγει από τώρα. Έχουμε να χτυπήσουμε το conference και έχουμε χάσει ήδη παίχτες από την λίστα. Μόνο 3 αλλαγές μπορούμε να κάνουμε. Και στην Ευρώπη που θα παίξουμε λογικά με 3 χαφ χρειάζεται ο Καμαρά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...