roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Παίκτης του Θρύλου ο Ερνάντες... (vid)

underarmor
redwell

Παίκτης του Θρύλου θα πρέπει να θεωρείται ο Γκαστόν Ερνάντες όπως αναφέρουν στην Αργεντινή καθώς οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τη Σαν Λορέντσο για τη μεταγραφή του 26χρονο σέντερ μπακ ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για ιατρικά και υπογραφές.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στην χώρα του τάνγκο, με το ντιλ να αναφέρει 4.000.000 δολάρια για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη ο οποίος θα υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2028.

Ο ύψους 1.85 κεντρικός αμυντικός κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας της Σικλόν, με την οποία έχει καταγράψει στην καριέρα του 73 συμμετοχές και μετράει 3 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί και στη Σαν Μαρτίν παίζοντας σε 22 ματς.

Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 4.300.000 ευρώ και μέσα στο 2023 έπαιξε με την ομάδα του σε 48 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δείχνοντας γερός και δυνατός καθώς μην ξεχνάμε ότι είχε πρόβλημα στο χιαστό του αριστερού γόνατου και χειρουργήθηκε το 2021 μένοντας εκτός δράσης για 275 μέρες.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

11 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 11:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ελεγα κι εγω !!!! Σιγα μην πέρναμε κανένα παίχτη κανονικό ...... Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα μάγκες

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεβαστές φυσικά οι γνώμες όλων και του redgoal και των υπόλοιπών συν οπαδών . Το βλέπουμε διαφορετικά γενικά .
    Ατομικά σαν προσόντα ο Ρέτσος έχει την ταχύτητα και την αλτηκότητα ενω και με την μπάλα στην ανάπτυξη είναι καλός . Δεν έχει εμπειρία ( για αυτο έχει κακές τοποθετήσεις ) . Είναι ακόμα 24 χρονών , και τα στόπερ θεωρούνται τόπ μετα τα 28 . Εχει στοιχεία που αν τα παρατηρήσετε ξεχωριστά είναι αξιοσημείοτα . Δεν λέω ότι θα γίνει ποτε τόπ παίχτης αλλα είναι προτιμότερο να παίζει αυτος απο κάτι Μποτια-Μιράντα-Ντα Κόστα-Σισσε-Μπα-Φρέϊρε-Πορόζο κ.τ.λ . Αλλα έχει πέσει πάνω σε ένα Ολυμπιακό σκορποχώρι χώρις ομοιογένεια και δεν μπορεί κανείς παίχτης να κριθει με αντικειμενικά .
    Τακτίκα τα λάθη που κάνει ο Ροντυνέη είναι πιο τραγικά απο αυτα που θα κάνει ο Ρέτσος . Ολα τα γκόλ που τρώμε ξεκινάνε απο εκει . Θα κάνει καμια κούρσα μονο ευθεία και θα ξεχαστούν όλα που έχει κάνει λάθος πίσω . Αλλα κανείς δεν ασχολείτε με αυτον . Ολοι τα έχουν με τον Ρέτσο , με τον Μασούρα και με τον Μπουχαλακη πέρυσι.
    Επειδή εμένα η άποψη μου είναι ότι καλό θα είναι μια ομάδα να έχει και γηγενείς παίχτες και επειδή εμεις ήμαστε στην Ελλάδα , καλό θα ήταν να έχουμε εναν κορμό με Ελληνες παίχτες . Επειδή τώρα στην Ελλάδα όπως δουλεύουμε τα παιδιά δεν παράγουμε επιθετικό ταλέντο δεν μπορούμε να περιμένουμε να βγεί ένας Φορτούνης κάθε 20 χρόνια . Απο την άλλη για κάποιο λόγο βγάζουμε αξιόλογους αμυντικούς . Για αυτο καλό θα ήτανε ο κορμός μας να είναι η άμυνα μας και να αποτελείτε απο Ελληνες παίχτες και επιθετικά άς πέρνουμε ταλαντούχους Βραζιλιάνους ότι θέλετε . Σε αυτο το ασχεδιασμό έχει θέση φυσικά κι ο Ρέτσος και με αυτο το σκεπτικό λέω ξανα ότι μέ έναν καλό παίχτη δίπλα του θα δείξει κι αυτος πολυ καλύτερος .
    Στο τέλος πρέπει να σκεφτούμε 2 πράγματα . Αν ήταν όλοι η ομάδα πολυ καλή μεσοεπιθετικά και έβαζε 3-4 γκόλ σε κάθε αγώνα , θα ασχολιόταν κανεις με τον Ρέτσο ? Και το άλλο είναι πώς και τις εποχές που έπαιζε μπαλάρα είχαμε στόπερ τον Ανατολάκη , τον ΑΜανατίδη , τον Κοστούλα , ήταν 4 χρονιές που είχαμε βασικό δεξι μπάκ τον Παντο , όμως απο εκει και μπροστα υπήρχαν παιχταράδες μην αρχίσουμε με τα όνοματα , Καρεμπε-Ζε Ελιας-Γκαλέτι και τους θεούς δεν τους έχω γράψει κάν . Είχαμε βέβαια και προπονητές κανονικούς που ήξεραν τι έψαχναν μέσα στο γήπεδο .

    Μην πυροβολείτε λοιπόν τον Ρέτσο . Να φύγει αλλα απο τους τελευταίους . Πιο μπροστά είναι οι προπονητές , οι τεχνικοι διευθυντές τα 3/4 των 40 παιχτών που προπονούνται στου Ρεντή και μετα ναι να φύγει κι αυτος για να αναιβάσουμε κι άλλο την ποιότητας κι άς μην έχουμε γηγενείς .

  • ARIS
    ARIS Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ

  • Pre..7
    Pre..7 Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έγινε δίνουμε λεφτά και εκτός Μέντες? Μακάρι να είναι καλός παίκτης

  • Ν
    Ν Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Καρβαλιάλ τον κραζετε αλλά είπε την αληθεια ο άνθρωπος ειπε με αυτό το υλικό δεν πας κάπου
    Ο Ρέτσος είναι για 4ος ο ντοι για δανεικός κ κάτι άλλοι για δρόμο.καμαρα μπιελ γιοβετιτς ποντενσε ιμπορα + αυτοί που έφυγαν φρειρε σκαρπα σολμπακεν κλπ
    Τα αλλάζουν όλα κ στοπερ κ 6αρι κ 8αρια κ εξτρέμ κ μπορεί κ φορ κ παίχτες όχι ποροσο κ ιμπορα παίχτες που έχουν ένα επίπεδο.το καλοκαίρι μας κατέστρεψε ο κορδον δυστυχώς.
    Ο Ραντονιτς φαίνεται καλό εξτρέμ κ το θες γιατί ο ποντενσε δεν ειναι ούτε για αλλαγή ενώ ο μπιελ δεν υπάρχει.
    Στοπερ καρμο ερναντες κ αμπει
    Ένα 6αρι λείπει αλ μουσρατι ή φαουστο βερα
    Και ίσως ένα φορ
    Καλά κάνουν κ τα αλλάζουν όλα φτιάχνεις ομάδα από τώρα για του χρόνου κ χτυπάς ότι μπορείς φέτος

  • Στάθης7
    Στάθης7 Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    RG του καρμο γιατί αργεί τόσο; εδώ ο Γκαστόν αύριο έρχεται λένε μήπως δουλεύουν άλλη περίπτωση με χαμηλότερη ρήτρα;

    REDGOAL: Ο παίκτης δεν ψήνεται φίλε να έρθει Ελλάδα...

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 13:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ρετσος παιδια ποτε δεν ηταν για ψηλα.Επιπλεον εφυγε πριν παιξει καν ενα-δυο χρονια βασικος στον Ολυμπιακο και αποκτησει αρκετη εμπειρια παιχνιδιων σε επαγγελματικο επιπεδο και επεσε στα βαθια της Μπουντεσλιγκα και καηκε για παντα.
    Μια εταιρεια ομως,οπως η παε Ολυμπιακος, δεν ξεχναει ποτε οτι της εφερε 20+ εκ ευρω ζεστα στα ταμεια της,βγαινοντας μαλιστα απο τις Ακαδημιες της.
    Για αυτο και οταν ξεμεινε στα αζητητα προπερυσι τον εφεραν πισω απο υποχρεωση.
    Μιας και ειπαμε για ακαδημιες ,στην ομαδα β' του Ολυμπιακου γινεται δουλιτσα φετος.Δειχνει να υπαρχει διαθεση και σχεδιο αξιοποιησης παικτων.
    Εχουν ανεβασει απο την Κ19 Κουτσιδη,Κωστουλα,Μουζακιτη και Παπακανελλο και τους δινουν παιχνιδια στην β'εθνικη ,οχι αλλο πια με τις ακαδημιες.Με τον Μακεδονα ψηλο στοπερ Κουτσιδη να ειναι βασικος ηδη.
    Προσπαθουν να αξιοποιησουν τον Αργυριου που απο εξτρεμ κκαι ξεχασμενο περυσι, τον εχουν βαλει να παιζει δεξιο φουλ μπακ.Προσπαθουν να μην χαθουν οι Αλγκασιμ και Κειτα. Δεν ηταν τυχαια η νικη με 3-1 απεναντι στον βαζελο που εχει πολυ καλη β'ομαδα.

  • Ache
    Ache Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ρέτσος μετα το περσυνό παιχνίδι με τον Αρη δεν έπρεπε να ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.
    Δεν είμαστε δημόσιο να υπάρχουν κάποιοι στην ομάδα επειδή είναι δικά μας παιδιά.
    Άριστος να είναι, την πατάτα θα την κάνει. Θα γλιστρήσει, θα καλύψει το οφσαιντ, θα χάσει την μπάλα από την πολύ σιγουριά, θα κάνει πέναλτι ενώ ο αντίπαλος βγαίνει από την περιοχή, θα κάνει λάθος πάσα, θα πάρει αχρείαστη κάρτα στο κέντρο κλπ κλπ

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε αντάρτη. Ο Ρέτσος δεν κάνει ούτε καν να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μην κοιτάς που πριν κάποια χρόνια ο Μαρινακης τον πούλησε 20 εκατομμύρια στη Λεβερκουζεν. ακομα το φυσάνε στη Γερμανία. Είμαστε Ολυμπιακός. Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από πολύ καλούς παίκτες. Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε προλάβει και έχουμε δει παίκτες και παίκτες και τώρα με ρετσους και ντοιδες πονάνε τα μάτια μας. πραγματικά ας τον δώσει στον ατρόμητο.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal ακομα κ αν δεν υπαρχατε θα επρεπε να σας εφευρουμε,παραφραζοντας τον Βολταιρο...Οπως βλεπετε σ αυτα π γραφουν τα σχολια για μια ακομη φορα επαληθευομαι οτι το μεγαλυτερο κακο μαρινακη ειναι να καταντησει τον κοσμο παιχτακια επιπεδου ατρομητου να τους θεωρει ειπεδου ολυμπιακου γιατι με τοσα περαστικα παλτα δεν εχει απο καπου να πιαστει.ειναι επικυνδινος πια.οσο μενει κανει κακο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...