roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Νικήσαμε δίκαια, διαβάσαμε σωστά το ματς»

underarmor
redwell

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Φραν Ναβάρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης ημέρας της Super League, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να τονίζει:

«Είμαστε πιο ενωμένοι, κάθε φορά και πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι σκοράραμε και κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Ήταν μία δύσκολη νίκη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία στην έδρα της έχει νίκησει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Είχαμε κατοχή σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Ναβάρο και ο Μασούρας είχαν παίξει 120 λεπτά. Ο Σωτήρης (Αλεξανρόπουλος) είχε κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά Υπήρχε κούραση. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κυριαρχικοί, όμως στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να απειλήσουμε και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το σκορ».

Για τον Ροντινέι: «Δεν δίκαιο να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τον παίκτη. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, ώστε ο Ροντινέι να καταφέρει ν' αποδώσει πολύ καλά».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο σωστό διάβασμα του Άρη υποστηρίζοντας ότι ήταν το στοιχείο που έπαιξε ρόλο. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος είναι αποτελεσματικός στην έδρα του. Διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι και νικήσαμε δίκαια», είπε και ρωτήθηκε για τη φάση του πέναλτι. «Δεν έχω δει ριπλέι αλλά οι συνεργάτες μου, μου είπαν ότι ήταν πέναλτι», απάντησε.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Ζέλσον Μαρτίνς και το γεγονός ότι άφησε θετική (πρώτη) εντύπωση στο πρώτο ημίχρονο, είπε. «Δεν μας ξένισε το γεγονός ότι έκανε καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε καιρό να αγωνιστεί.

Γενικώς θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή μας, Πέδρο Άλβες για την επιλογή όπως και τις υπόλοιπες επιλογές καθώς θεωρώ ότι είναι παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοιτα τον Ιουνη μην μεινεις μετεξεταστεος και σου πει ο αλλος να ερθεις τον Σεπτεμβρη με τον κηδεμονα σου.(Αλβες)

  • Πανοπουλος Γεωργιος
    Πανοπουλος Γεωργιος Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 07:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ζητουμενο ειναι χτιζουμε μια νεα ομαδα,κατι που υποτιθεται ξεκινησε το καλοκαιρι με τον Μαρτινεθ,η απλα κοιταζουμε οπως οπως να βγαλουμε την χρονια παιζονας εστω στο Κοφερενς του χρονου?
    Τωρα για τον Καρβαλιαλ ,ολα δειχνουν ,οτι το αγωνιτικο προφιλ που ξερει να δινει στις ομαδες του,ειναι μαρκαρουμε ολοι και φευγουμε στην αντεπιθεση απεναντι σε μη καλα οοργανωμενες αμυνες.
    Προφιλ μικρης ομαδας δηλαδη,και οχι εκεινο του κυριαρχικου ποδοσφαιρου το οποιο εχει επικρατησει στον σχεδιασμο και των τριων μεγαλων ανταγωνιιστων μας.Οπου ψαχνονται και οι τρεις τους να βρουν εξτρεμ,δεκαρια και φυσικα εχουν ΟΛΟΙ τους πολλα και καλα σεντερ φορ στο ροστερ,φορ με διαφορετικα προσοντα για διαφορετικες απαιτησεις ανα αγωνα.
    Μονο τυχαιες δεν ειναι οι τεσσαρες και οι πενταρες που ριχνουν εντος και εκτος,και οι τρεις τους,ολο και πιο συχνα πλεον, απεναντι σε μικρες ομαδες.
    Αυτα που καναμε εμεις καποτε.
    Γιατι ομαδα επιθετικη χωρις 3 η 4 σεντερ φορ διαφορετικων προσοντων ο καθενας στο ροστερ σου, δεν μπορεις να λεγεσαι.
    Εμεις εχουμε εναν παντελως αμπαλο φορ περιοχης τον Ελ Κααμπ που δεν ειναι ιδιαιτερα ψηλος η ταυρος ,και εναν εντελως κοντο για παιχνιδι αντεπιθεσεω(υποτιθεται) τον Ναβαρο.Ο οποιος πορτογαλος γινεται αορατος φορ οταν προσπθουμε να κλεισουμε τον αντιπαλο στα καρε του.
    Εμεις κανουμε μεταγραφες ψευτοοκταριων γιαι σκοπευουμε να μαρκαρουμε και να πηγαινουμε γρηγορα μπροστα τηνν μπαλα,και οχι να κυριαρχουμε με την ατομικη ποιοτητα των παικτων μας ακομη και αν ο αντιπαλος ταμπουρωνεται πισω.
    Εβλεπα αυτον τον Σαλντανια που ακουστηκε ταχα μου για εμας,τον φορ της Παρτιζαν,που ξερει κανταρια μπαλας,την χειριζεται σαν 10αρι η σαν ζογκλερ εξτερ,και μου ετρεχαν τα σαλια.
    Απο ποτε εχουμε να δουμε φορ στον Ολυμπιακο γνησιο και εξ ορισμου τεχνιταρα?
    Απο οταν επαιζε ο Μιραλας φορ στα καλα του ,για να μην φθασω πισω στον μεγα Ζιοβανι.

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε για υπνο και εσυ και ο Πεντρο ΑΛβες . Χάφτα , έ χάφτα

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Είσαι σίγουρος;για αυτό άφησες 95 λεπτά μέσα τους 2 πιο αμπαλους παίκτες;Ταβερνιε Νο2.

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 23:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες και ένα ευχαριστώ στον Μέντεζ που σου βρήκε δουλειά, γιατί χωρίς αυτόν σχολιασμό στην πορτογαλική tv θα έκανες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...