roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μονόδρομος... για Θρύλο η νίκη με Άρη

underarmor
redwell

Ματς δίχως... αύριο για τον Θρύλο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη για την 19η ημέρα της Super League την Κυριακή (21/01, 20:30, NS Prime) καθώς με νέα απώλεια βαθμών οι Πειραιώτες όχι μόνο θα απομακρυνθούν πάρα πολύ από την κορυφή της βαθμολογίας και τον τίτλο, αλλά θα μπουν σε περιπέτειες ακόμα και για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν ανακοίνωσε αποστολή για Θεσσαλονίκη αν και είναι "μέσα" τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Όρτα και Τσικίνιο, και είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα με το πώς θα πάει το ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ρέτσο ενώ εκτός είναι οι Ελ Αραμπί, Πορόσο και Ρίτσαρντς και ερωτηματικά οι Ναβάρο και Μπιανκόν, ενώ ο Φορτούνης είναι καταπονημένος και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει.

Ο Άκης Μάντζιος από την άλλη δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Κουέστα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και είναι αμφίβολος. Εκτός είναι δεδομένα οι Μπράμπετς, Χριστοδουλόπουλος, Ματαρίτα, Εμβοντό, Ρουπ, Κάρλσον, Δεληζήσης, Αγοραστός και Κυριαζής.

Διαιτητής θα είναι ο Κροχ Χάνσεν Μόρτεν (Δανίας) με βοηθούς τους Ντένις Βόλεμπεργκ Ράσμουσεν (Δανίας), Βίκτορ Σκίτε (Δανίας). Τέταρτος διαιτητής ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), VAR ο Χάνσεν Γιόνας (Δανίας) και AVAR ο Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

14 σχόλια

  • GEO
    GEO Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήξαμε στους μονόδρομους μονόδρομος το ένα μονόδρομος το άλλο. Εάν είχαν γίνει κάποιες καλές μεταγραφές το καλοκαίρι και είχαν φέρει καλύτερο προπονητή σήμερα δεν θα λέγαμε τέτοια για απλά θα ήμασταν δέκα βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το πιο κουφό απ´ολα! Ο Παπασταθόπουλος δεν έκανε για Ολυμπιακό αλλά στην Μπέτις από τις δυνατές ομάδες στην Ισπανία παίζει βασικός!
    Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
    Απόψε ξεκινάει βασικός ο Κινι με Καρβάλιο! Ο θεός να βάλει το χέρι του!

  • Nic
    Nic Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Για βγείτε οι αντικειμενικοί τρολλ τρομάρα σας που μεμφεστε τον Μαρινάκη γιατί δεν παίρνει παίκτες μετά τα αποψινα αποτελέσματα που είδαν οι τυφλοί και μίλησαν οι μουγκοί.Ρε ουστ Ολυμπιακαρες του κώνου.

  • AngK7
    AngK7 Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Προβλέπω να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…… το ότι θα φάμε γκολ το θεωρώ δεδομένο , το ότι δεν βάζουμε εύκολα γκολ επίσης δεδομένο……. Με απλά λόγια δύσκολα να αποφύγουμε την ήττα !Θα είναι ακόμα μια «επιτυχία» του ιδιαίτερα «πετυχημένου» προπονητή μας κ φυσικά του προέδρου μας…….

  • Nic
    Nic Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι μονόδρομος και παράδρομος.Δεν βλέπετε πως οι άλλοι περνάνε αέρα με τεσσαροπενταρες αερα;

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο τις λιγες φορες που συμφωνω με τον Red7Arrow.
    Καμια εμπιστοσυνη στην φετινη ομαδα.

  •  Nic
    Nic Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Σου γράφει ο άλλος.Η ομάδα είναι έτσι αλλιώς,αλλιωτικα ,και Πασαλίμανιωτικα Τι διάολο το παίζω τριπλή παραλλαγή θα μου κάτσει σίγουρα και θα είμαι μέσα ,αλλά .....θα τονίζω και το αλλά.Αμ έτσι γίνομαι και εγώ σχολιογραφος.Εγω πχ για σήμερα δεν εκφράζω άποψη γιατί δεν υπάρχει κάτι στην ομάδα που θα το πιάσω να γράψω η νίκη,η ήττα ,η ισοπαλία.Οτι και να καθήσει θα είναι μέσα .

  • Λολ
    Λολ Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος..Ολυμπιακός είμαι..εσύ κατάλαβες,ότι γράφω υπέρ ΠΑΟ? Έλεος..ειρωνικά αναφέρομαι,ψωνίζουμε μόνο από το δικό του γραφείο .τι αλλά απομένει,να δούμε?πλην τη συμμετοχή του,στο μετοχικό σχήμα

  • Γιώργος
    Γιώργος Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Λολ. Στην δική σου ομάδα μέτοχος είναι ο αντζουν, η ομάδα σου αν και πρώτη έχει κάνει 6 μεταγραφές

  • sak-podence7
    sak-podence7 Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να κερδίσεις εκεί πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 3 τέρματα...
    ποιος;;;
    ο Γιοβετιτς που δεν έχει σκοράρει ακόμη παρά μόνο μ ένα πέναλτι αρχές Σεπτεμβρίου
    Θέλουμε σκόρερ επειγόντως

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...