roumeliotis

Carwiz

Ντιλ με Μπράγκα φέρνει άμεσα Όρτα (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να παίρνει παίκτες από την Πορτογαλία και δη από τον Ζόρζε Μέντες και ένας ακόμα που πιάνει... Λιμάνι είναι ο Αντρέ Όρτα ο οποίος αναμένεται εκτός απροόπτου εντός της ημέρας στην Αθήνα για υπογραφές.

Όπως είχε αποκαλύψει προ εβδομάδων η έγκυρη «A' Bola» σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της, οι Πειραιώτες ήθελαν και παζάρευαν με τη Μπράγκα για τον 28χρονο μέσο και το θέμα προχώρησε.

Τελικά, προκύπτει ντιλ για μεταγραφή από τη χώρα της ιβηρικής -αν και δεν επιβεβαιώνεται και από τον Πειραιά λένε για δανεισμό- και ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας χαφ θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης φέτος είναι ενεργότατος καθώς έχει γράψει 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ και φυσικά είναι έτοιμος να μπει να παίξει άμεσα χωρίς... χρονοτριβή.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 6.000.000 ευρώ και παίζει τόσο ως κεντρικός μέσος που είναι και η φυσική του θέση, όσο και ως αμυντικό χαφ αλλά και 8άρι.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, έπαιξε στην Κ19 της Σετούμπαλ και στην πρώτη ομάδα και επέστρεψε στους Λουζιτανούς με μεταγραφή 400.000 ευρώ το 2016.

Έκτοτε, φόρεσε τις φανέλες των Μπράγκα ως δανεικός (2017-2018) και των Λος Άντζελες Γκάλαξι (2018-2019) με μεταγραφή από τη Μπενφίκα στα 5.700.000 ευρώ.

Επέστρεψε από τις ΗΠΑ στην Πορτογαλία ένα χρόνο αργότερα με μεταγραφή πάλι στη Μπράγκα ύψους 2.490.000 ευρώ και από το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν εκεί ανελλιπώς.

Συνολικά ως επαγγελματίας στην καριέρα του έχει γράψει 296 συμμετοχές με 13 γκολ και 32 ασίστ σε 16.185' λεπτά στο χορτάρι.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

31 σχόλια

  •   GEO
    GEO Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφες 366 μέρες τον χρόνο μπορει στις αρχές όχι αλλά από ένα σημείο και μετά πιστεύω ότι θα ακολουθούσε παρόμοια τακτική Ειδικά όταν θα άρχιζαν να κλείνουν οι κάνουλες του ελληνικού δημοσίου για έργα κσι προμήθειες Όμως η ιστορία δεν γράφτηκε ποτέ με τα αν

  •   GEO
    GEO Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφες 366 μέρες τον χρόνο μπορει στις αρχές όχι αλλά από ένα σημείο και μετά πιστεύω ότι θα ακολουθούσε παρόμοια τακτική Ειδικά όταν θα άρχιζαν να κλείνουν οι κάνουλες του ελληνικού δημοσίου για έργα κσι προμήθειες Όμως η ιστορία δεν γράφτηκε ποτέ με τα αν

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ Ρεντ Γκολ δεν θα σου πω ότι όσα παλτά ήρθαν συνολικά στα 15 χρόνια Κόκκαλη, έρχονται τώρα ανά έτος, θα το κάνω ακόμα χειρότερο και θα πω ανά μετεγγραφικη περίοδο. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, άλλα τα χρόνια τότε, άλλα επί Νταϊφά με δύο ξένους. Τις τελευταίες δυο δεκαετίες όλες οι ομαδες ειναι δεσμιες του παγκόσμιου κυκλώματος μάνατζερ στους οποίους καταλήγει το περισσότερο χρήμα, όπως στα λαμόγια των FIFA UEFA και μετά έρχονται οι παίκτες. Είτε ο Κόκκαλης ήταν σήμερα είτε ο Νταϊφάς τα ίδια θα έκαναν αφού είσαι αναγκασμένος να ακολουθήσεις το σύστημα, ή αυτό ή θα ήταν έξω από τα κόλπα τραβωντας το δικό τους δρόμο και μετά η ομάδα θα ήταν να ζήσουμε να τη θυμόμαστε γιατί θα την εξαφάνιζαν όσοι πήγαιναν με το ρεύμα. Ειδικά ο Κόκκαλης σίγουρα θα έκανε τα ίδια αφού αυτός πρώτος είχε συλλάβει ότι για να καθαρίσεις τη μπουγάδα στην Ελλάδα χρειαζόταν η συμμετοχή στους χρυσοφορους ομίλους του τσουλου. Φυσικά από τότε έχουν αλλάξει πάρα μα πάρα πολλά .

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί όλοι που έρχονται για τα χαφ είναι 1,70 με τα χέρια στην ανάταση ! Κάθε κόρνερ που θα κερδίζουν οι αντίπαλοι τώρα θαναι σαν πέναλτι !! Όποιος σχεδιάζει την ομάδα είναι για δέσιμο , και πολλά παράσημα !!! Πω πω κατάντια !! Ούτε τα βασικά δεν γνωρίζουν οι άτιμοι !!

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, θα είχε ενδιαφέρον αν κάνατε ένα άρθρο κάποια στιγμή με όλους όσους έχουν έρθει πορτογαλοισπανοαφρικανους τα τελευταία 5 χρόνια οι οποίοι έφυγαν. Όλοι αποτυχημένοι. Όλοι περαστικοί φωτοβολίδες. Όλοι μάνατζεροδουλειές.
    Θα πέσει κλάμα!
    Το τι παλταδουρα έχει έρθει στον Ολυμπιακό επί Μαρινακη δεν υπάρχει!!!
    Κάποτε κράζανε τον Κόκκαλης κάποιοι για 10 παλτά που έφερε στα χρόνια της προεδρίας του.
    Ενω με Μαρινακη 10 παλτά έρχονται κάθε χρόνο!!! Πειράματα επί πειραμάτων.
    Αστοχία στην αστοχία.
    Λάθη επί λαθών.
    Μιλαμε για κωμικοτραγική κατασταση χωρίς τέλος.
    Αθλιότητα κυριολεκτικά.

    Και στο τέλος μας φταίνε οι διαιτησίες και οι Μπαλτακοι.

    REDGOAL: Φίλε όσα παλτά ήρθαν συνολικά στα 15 χρόνια Κόκκαλη, έρχονται τώρα ανά έτος...

  • Elberoth7
    Elberoth7 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Υ.Γ. Όχι πως έχει πολύ σημασία αλλά να δούμε ποιος θα πρωτοδηλωθεί στην Ευρώπη. Αλλά με τέτοιους σχεδιασμούς αυτά παθαίνεις.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιάσαν τα κρύα φέρτε κι άλλα Παλτά!

    Χάσαμε την μπάλα...
    Redgoal βάλε μας κουιζ να δούμε ποιος γνωρίζει το ρόστερ του Ολυμπιακού ύστερα απο τον συνεχιζόμενο ορυμαγδό των πάρε-δώσε?

    Η διοίκηση λες να πιάσει 100% στο κουιζ σου?

    REDGOAL: Πλάκα πλάκα φίλε, έχουμε χάσει τη μπάλα και εμείς. Κόσμος πάει και έρχεται και μέχρι να συνηθίσουμε τις φάτσες τους και να μάθουμε τα μικρά τους ονόματα, έχουν φύγει...

  • Elberoth7
    Elberoth7 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι οι δυο 8άρια είναι, ο Όρτα φαίνεται καλύτερος. Θα έρθουν έστω κι αργά δυο στόπερ αλλά Γκαστόν κλπ τους ξεχνάμε. Μόνο δανεικοί κι ελεύθεροι και δεν αποκλείεται επιστροφή Μανωλά. Ας είναι, χειρότερα δε νομίζω να πάμε αλλά το καλοκαίρι απαιτείται γερή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μόνο για Ποντένσε-Όρτα(εφόσον πιάσει) θέλεις 10εκ. Και μην ακούσω δεν κάνει ο τωρινός Ποντένσε γιατί και σε χάλια ομάδα ήρθε και δεν έκανε προετοιμασία. Με το βάζελο ότι κάναμε αυτός το δημιούργησε.

  • Νάσος
    Νάσος Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    OΡΤΑ ΤΣΙΚΙΝΙΟ ΝΤΡΑΓΚΟΒΙΤΣ ΓΚΑΣΤΟΝ και κλείσαμε

  • Κουβας7
    Κουβας7 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαγωνισμός ανικανότητας στην ΠΑΕ. Τον συγκεκριμένο δεν τον ξέρω,έχω δει όμως ολουςντους υπόλοιπους γύφτοΠορτογάλους που μας κουβαλάνε οπότε.δεν περιμένω πολλά.
    1. Όποιος έφερε τον Ναβάρο,πρέπει επειγόντως να τον δει γιατρός κ να αλλάξει επάγγελμα.
    2. Καμαροποντενσηδες,ιμπορες,κινιδες και γενικά οποίος δεν θέλει,δρόμο. Ανεβάστε μικρούς.
    3. Φέρτε κ Μανωλά για να δέσει το γλυκό. Ακριβώς ότι χρειαζόμαστε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display