roumeliotis

Carwiz

Κατάντια... για Θρύλο έμεινε και εκτός Κυπέλλου

casino loutrakiou
redwell

Μετά από ένα ματς πραγματικά κακοποίηση του ποδοσφαίρου 0-0 στο άδειο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος μετά το -6 στη βαθμολογία της Super League βίωσε έναν αποκλεισμό εντός έδρας στα πέναλτι 7-6 από τον Παναθηναϊκό, μια ακόμα "μαύρη σελίδα" τα τελευταία χρόνια για τους Πειραιώτες που ζουν τραγικές καταστάσεις και μικραίνουν σαν μέγεθος στα μάτια των αντιπάλων τους.

Έκτο ντέρμπι φέτος για τον Ολυμπιακό χωρίς νίκη και φυσικά με παίκτες επιπέδου Άρη, ΟΦΗ και... Τρίπολης δεν μπορείς να έχεις παραπάνω απαιτήσεις για τη σεζόν αφού οι ποδοσφαιριστές αυτά μπορούν και αυτά δίνουν όπως φάνηκε και με τον Ατρόμητο και με τη Λαμία και με την ΑΕΚ και με την Κηφισιά και κόντρα στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς στο 13ο λεπτό, όταν από πίεση των «πράσινων» και κλέψιμο ψηλά, ο Μαντσίνι έβγαλε ωραία σέντρα προς τον Σπόραρ που πήρε την κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε ενστικτωδώς, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο στην κυκλοφορία της μπάλας και δεν μπορούσε να απειλήσει με μεγάλη ένταση τον Παναθηναϊκό, έχοντας ως μοναδική τελική στο 34’ ένα σουτ του Φορτούνη έξω απ’ την περιοχή που έφυγε πολύ μακριά απ’ τα δοκάρια του Λοντίγκιν.

Στο 41’ ο Παναθηναϊκός βρήκε δίχτυα με την κεφαλιά του Βέρμπιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαντσίνι, όμως το τέρμα του Σλοβένου ορθώς ακυρώθηκε απ’ τον α’ βοηθό Φαν Ζίλεν, καθώς την στιγμή της εκτέλεσης ήταν οφσάιντ.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 42’ από σέντρα του Χουάνκαρ στο πίσω δοκάρι, ο Μαντσίνι βρέθηκε ανενόχλητος απ’ τη δεξιά πλευρά, όμως το τελείωμά του με τη μία ήταν άστοχο και πέρασε 3-4 μέτρα άουτ απ’ το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός απείλησε τον Παναθηναϊκό στο 48ο λεπτό, όταν από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Ντόη πήρε τη κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν.

Στο 58’ ο Αλεξανδρόπουλος πήγε σε ατομική προσπάθεια κι επιχείρησε από τον άξονα ένα σουτ έξω από τη περιοχή, όμως η προσπάθειά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 59’ με το σουτ του Φορτούνη με το αριστερό που έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λοντίγκιν. Στο 65’ από πάσα του Ποντένσε προς τον Μασούρα, ο Έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού γύρισε και σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού.

Στο 75’ ο Ολυμπιακός έφυγε στη κόντρα με τον Μασούρα που γύρισε προς τον Ναβάρο, με τον Λοντίγκιν να διώχνει με το δεξί χέρι και να τραυματίζεται το κεφάλι σε σύγκρουση με τον Βαγιαννίδη, ο οποίος είχε μπει στην πορεία της μπάλας και τον βρήκε με τις τάπες, με τον γιατρό του Παναθηναϊκού να του κάνει επί τόπου ράμματα στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Παναθηναϊκός έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Σπόραρ στο 81’. Από διώξιμο της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Ρουμπέν έκανε την κεφαλιά προς τον Κώτσιρα, ο οποίος έκανε τακουνάκι προς τον Σπόραρ, όμως το τελείωμα του φορ των «πράσινων» με το αριστερό βρήκε σε ετοιμότητα τον Πασχαλάκη που έδιωξε εντυπωσιακά στη γωνία του.

Στο 86’ από σέντρα του Φορτούνη, ο Μασούρας επιχείρησε το σουτ με τη μία, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, το σουτ του Κώτσιρα έξω απ’ την περιοχή πέρασε πολλά μέτρα πάνω απ’ τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα έφτασε στον Βέρμπιτς από την κεφαλιά του Σπόραρ, με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό να σουτάρει με τη μία και τον Πασχαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά, οδηγώντας το ματς στην 30λεπτη παράταση.

Στο 99’ ο Ποντένσε έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο προς τον Γιόβετιτς που έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Ολυμπιακός είχε άλλη μία καλή στο 105’ με το σουτ του Ορτέγκα που έβγαλε στη κλειστή γωνία του ο Λοντίγκιν, ενώ στο δεύτερο λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης, το σουτ του Ποντένσε βρήκε σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους της παράτασης, ο Φατίχ Τερίμ ελλείψει άλλων επιλογών μετά τον μυϊκό τραυματισμό του Σπόραρ, πέρασε στην κορυφή της επίθεσης τον... στόπερ Ακαϊντίν. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη στιγμή στο 120’ με το γύρισμα του Μαρτίνς μέσα απ’ την περιοχή, που πέρασε παράλληλα απ’ όλους τους παίκτες κι έφυγε πλάγιο.

Το ματς οδηγήθηκε πλέον στα πέναλτι όπου «μίλησε» ο Λοντίγκιν στην καθοριστική στιγμή για τον Παναθηναϊκό κι ο Καμαρά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, σουτάροντας άουτ στο 16ο και τελευταίο χτύπημα της διαδικασίας.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (115' Ιμπόρα), Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (100' Καρβάλιο), Αλεξανδρόπουλος (63' Ποντένσε), Καμαρά, Μασούρας, Ναβάρο (106' Μαρτίνς), Φορτούνης (115' Βρουσάι). Έμειναν στον πάγκο: Παπαδούδης, Κίνι, Πορόσο.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (96' Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας, Βιλένα (67' Ρούμπεν), Μπερνάρ (67' Ζέκα), Μαντσίνι (105' λ.τ. Σένκεφελντ), Σπόραρ (105' λ.τ. Ακαϊντίν), Βέρμπιτς (98' λ.τ. Αϊτόρ). Έμειναν στον πάγκο: Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Φικάι, Κυριόπουλος.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

88 σχόλια

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τραγέλαφος και τον πάτο του βαρελιού ακόμα δεν τον έχουμε ξύσει.

    Είμαι τυχερός που έζησα όλη την ιστορία του Θρύλου από το 80 και μετά σαν έφηβος και πέρασα από όλα τα στάδια,τα πέτρινα χρόνια,τα ένδοξα χρόνια που ακολούθησαν και τα μαύρα χρόνια που ζούμε τα τελευταία 4 χρόνια ειδικά τα 2.
    Δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ.
    Υπήρχε πάντα η περηφάνεια που είμαστε ο γίγαντας του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και τώρα είμαστε οι νάνοι.
    Σαν Αμπελοκηπιώτης γέννημα θρέμα (τώρα έχω φύγει)μέσα στην "υποτιθέμενη βαζελοφωλιά",εγώ και όλοι οι φίλοι μου ακολουθούσαμε τον Θρύλο και αισθανόμασταν υπερήφανοι.
    Ο Πατέρας μου που δεν ασχολούταν ποτέ με μπάλα μου έλεγε πάντα:Mην ασχολείσαι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους όχι να ευχαριστήσουνε εσένα ή την ομάδα.
    Τον κορόιδευα αλλά πάντα είχε δίκιο τώρα που το σκέφτομαι.
    Ο γιός μου όπως τον έχω μεγαλώσει με βιντεάκια εποχής Tziovani και όχι μόνο το σημερινό Ολυμπιακό ούτε που θέλει να τον βλέπει και μιλάμε για ένα παιδί 11 χρονών.
    Εγώ το διαρκείας το έκοψα το 2018 γιατί τα έβλεπα οπότε όλα καλά δεν σκάω πλέον.

    Οπότε καταλαβαίνουμε όχι τι σανό τρώει ο κόσμος αλλά πόσο άσχετοι και μειωμένων προσδοκιών λόγω αυτής της ασχετοσύνης είναι πλέον.
    Το επίπεδο πλέον είναι πολύ χαμηλό,ο Μαρινάκης έχει μικρύνει την ομάδα, κέρδος από τις συναλλαγές του με τις ανταλλαγές παιχτών βγάζει που η απόδοση τους ούτε μια τρελή απόδοση στη ναυτιλία δε βγάζει, οπότε το παιχνίδι του πάει μια χαρά.

    Όσο είναι αυτός στο τιμόνι έτσι θα είμαστε και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει χωνέψτε το να ηρεμήσουμε.

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    οι παίχτες μπορεί να είναι επιπέδου Αρη και ΟΦΗ αλλα ο προπονητής δεν είναι κάν επιπέδου Α Εθνικής . Απο εκεί ξεκινάμε

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    #τελικος κονφερενς (εγραψα εκ παραδρομης γιουροπα)

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos μαρινακικος που δεν φορας παντελονια να το παραδεχτεις οτι εισαι που τοσους μηνες τον λιβανιζες και τωρα π τον κραζουν οι παντες θυμηθηκες να γυρισεις την μπιφτεκα κ να κανεις κωλοτουμπα,το οτι μας λες οτι το κραξιμο π εχει φαει απο εσενα δεν το εχει φαει απο κανεναν γελανε κ οι τσικουδιες που προφανως πινεις και λες ολα αυτα.
    Δευτερον λογω τσικουδιας η πνευματικης ελλειψης π ειναι κ το πιθανοτερο δεν ξερεις ουτε να διαβαζεις ανοητε.εγραψα σε απαντηση σχολιου οτι η εξιλεωση θα ειναι τελικος κονφερενς και εγραψα:''Όσο για τελικό κονφερενς γελάει ο κόσμος.οταν ασέλγεις πάρα φύση στην ποδοσφαιρική λογική σε τιμωρεί.ευχησου μην κληρωθούμε με κάνα παοκ κ χάσουμε πανυγηρικα κ τα 2 ματς.΄΄τωρα αυτο π ειπες ΄΄ο παο κ η αεκ κληρώθηκαν αντίπαλοι στο Κόνφερενς λιγκ που ήσουν να μας ενημερώσεις΄΄ δε θα το λεγε ουτε παιδι δημοτικου π θες να το παιξεις κ τρολ ντροπη της κρητης.τελικα εκτος απο γραφικος μαλλον δεν εχεις βγαλει ουτε το δημοτικο κ αν το εχεις βγαλει το μυαλο σου εχει μεινει εκει.τελος το ΄΄οτι βγηκε να μας πει ΄΄π μου το παιζεις κ προβοκατορας εγω τα λεω χρονια πολυ πριν αρχισεις να γραφεις, και σε οσα ελεγα επιβεβαιωθηκα 100% για μαρινακη και το τι θα ερθει π ηρθε πλεον οταν σχεδον ολοι κοιμοντουσαν τον υπνο του δικαιου,και διαβασε αλλους που το γραφουν προς τιμην τους και το επιβεβαιωνουν.τελος οτι απ ολα τα σχολια ασχολεισαι μαζι μου ειναι φυσικο γιατι ξεχωριζω απο τη μαζα.50αρισες κ μυαλο δεν εβαλες καημενε...

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παιδια μαθετε να διαβαζετε!απαντησα σε σχολιο πιο κατω οτι θα ειναι εξιλεωση τελικος γιουροπα,κ απαντησα:''Όσο για τελικό κονφερενς γελάει ο κόσμος.οταν ασέλγεις πάρα φύση στην ποδοσφαιρική λογική σε τιμωρεί.ευχησου μην κληρωθούμε με κάνα παοκ κ χάσουμε πανυγηρικα κ τα 2 ματς.''

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν.
    Πάμε.
    Όποιος πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ στο Δαφνί κ Γρήγορα.
    Ήταν.
    Όταν επί Κόκκαλη βγαίνανε μόνο δύο ομάδες από τις ισχυρές χώρες.
    Ενώ τώρα βγαίνουν 4 από τις χωρες-Μεγαθηρια πχ Ιταλία ,Ισπανία, Αγγλία,3 από τις χώρες με παράδοση πχ Πορτογαλία, Γαλλία κ δύο ομάδες από άλλες χώρες πιο ισχυρές ποδοσφαιρικά από εμάς.
    Τώρα!!!!!!!!!!! Το Ουέφα πολυτέλεια κ το Κόνφερενς λιγκ ρεαλιστικός στόχος.
    Όταν έγινε η κλήρωση του Ουέφα τι λέγατε Όλοι;;;;;;;
    Τρίτη θέση κ Κόνφερενς.
    Έγινε.
    Αποτυχία που πάμε Κόνφερενς λιγκ;;;
    Αποτυχία.
    Η ομάδα είναι ΧΑΛΙΑ.
    να φύγει ο Μαρινάκης λέει ο Ένας.
    Πάρε παράδειγμα από τον Αλαφούζο λέει ο άλλος.
    Μάλλον ονειρεύονται Ολυμπιακή Συμμαχία.
    Εμφανίστηκε πάλι ο Πητ να μας πει τι;;;;;;;;;;;;;;;
    Ότι κληρώθηκε ο Ολυμπιακός με τον παοκ στο κύπελλο Ελλάδας.
    Όταν όμως πητ ο παο κ η αεκ κληρώθηκαν αντίπαλοι στο Κόνφερενς λιγκ που ήσουν να μας ενημερώσεις;;;;;;;;;;;
    Το Κράξιμο που έχει φάει ο Μαρινάκης εδώ από Εμένα δεν το έχει φάει από ΚΑΝΕΝΑΝ.Εγω είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ.
    Σκοριστηκα ποιος διοικεί, ποιος έχει συμφέροντα κλπ.
    Έχεις τον Ολυμπιακό ΠΡΏΤΟ;;;;;
    Σε Αποθεώνω κ είσαι ΜΑΓΚΑΣ.
    Δεν τον έχεις;;;;;;;;
    Σε Κράζω κ είσαι Δάγκας .
    Τέλος.
    Τι θα κάνεις Μαρινάκη για να φέρεις την ομάδα στην ΚΟΡΥΦΗ Εσύ ξέρεις.
    Κάντο γιατί δεν σε βλέπω καλά.
    Ξεκίνα.
    Τεχνικός Διευθυντής ο Βαλμπουενα.
    Προπονητής ο Μουρίνιο.
    Ωραίο Δίδυμο έτσι;;;;;;

    Γιώργος Ολυμπιακός.

    Μάλλον ονειρεύεται

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο που έκανε φέτος ο Αλαφούζος ειναι κατα καποιο τρόπο αυτό που πρέπει να κανουμε εμείς.
    Δηλ εφερε εναν καταξιωμένο προπονητη που και μονο με το ονομα που εχει, ενας παίχτης οταν ακουσει οτι θα συνεργαστεί μαζί του θα νιώσει σιγουριά περισσότερη και θα δεχτει να ερθει.
    Αλλο να λες σε εναν παιχτη με καλο ονομα και ποιοτικό οτι θα ερθει να τον προπονησει ο Βαλβερδε η ο Τεριμ και αλλο να ακουει για Μαρτινς και Καρβαλιαλ και τη καθε κουτση μαρια!!!
    Απο εκεί και περα ομως, το "εν λευκώ" που λεει ενας φιλος, θα πρέπει να γινει με μέτρο. Δηλ οπως γινοταν κάποτε, ο προπονητής ναι μεν να εχει λογο στις μεταγραφές, αλλά οταν η διοικηση γουστάρει και θελει, να του φέρνει παιχταραδες ειτε τους θελει αυτος ειτε οχι.
    Δηλ καποτε αν ηθελε ο Κοκκαλης να φερει ΖΙΟΒΑΝΙ και ΖΑΧΟΒΙΤΣ και του ελεγε ο Μπαγεβιτς ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ θα επρεπε να ακουσει τον προπονητη??? Κυριε Προπονητά, πάρε εδω παιχταραδες, ζητα και εσυ τι αλλο θες και φροντισε να παράγεις εργο.
    Το ιδιο λεμε και στο μπάσκετ. Τι παει να πει οτι αποφασίζει για ολα ο Μπαρτζώκας? Να παρουν πρωτοβουλια οι προεδροι μιας ομάδας να φερουν εναν παιχτη υψηλού επιπέδου και απο κει και περα το πως θα τον διαχειριστεί υστερα ο προπονητης ειναι δικο του θεμα και θα κριθεί πανω σε αυτο.
    Για να επιστρέψω ομως στο ποδόσφαιρο, τα πράγματα ειναι ΑΠΛΑ αλλά τα κάνουν δυσκολα εκει στην ΠΑΕ.
    Διώχνεις απο τώρα ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ. Ρέτσους, Ντοηδες, πορτογάλους, καμαράδες κτλ....ολους!!!
    Θεωρεις τη χρονιά χαμένη. ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Να κάθονται ΣΟΥΖΑ ολοι. Και οχι να κανουν χαβαλέδες!!!
    Υστερα παιρνεις και 3-4 παιχταράδες για δωράκι και τους υπόλοιπους τους διαλέγει αυτός δινοντας του ενα ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ να διαχειριστεί.
    Επίσης, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το ΑΝΕΚΔΟΤΟ με τον ΚΑΡΕΜΠΕ και τον ΚΑΡΑΠΑΠΑ......και μονο που υπαρχουν στο γηπεδο ως παράγοντες Ολυμπιακου αυτοι οι ανθρωποι προκαλεί νεύρα σε καθε νοημων φιλο η οπαδο της ομαδας.
    ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ.
    Πρέπει να επιστρατευτούν ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

    Και ξεκινάς προετοιμασία από ΤΩΡΑ! Δε περιμένεις το καλοκαίρι να ερθει για τρέεις τελευταία στιγμη για τα πάντα.

    Το βασικό ομως ειναι να ξεκινησεις με εναν στοχο. Η ομάδα να γινει ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ch.LEAGUE και οχι Europa. Oυτε Conference.
    Eτσι θα ανεβει ξανα το επιπεδο του Ολυμπιακού. Το αν τελικά θα παιξουμε Europa δεν το ξερουμε. Ειδικα 1η χρονιά θα ειναι δυσκολη, αλλά αν ξεκινησεις με προοπτική και στοχο να φτασεις στο επιπεδο ομαδας Ch.league, τοτε και στο Europa να παιξεις, θα εισαι ΔΥΝΑΤΟΣ και δεν θα τρέμεις οπως γινεται τωρα, ομάδες σαν την Φραιμπουργκ!!! Αυτές καποτε τις ειχαμε για πρωινό!!! Οσο ζορικες κι αν ηταν!

    Αυτά ολα ομως για να γινουν πρέπει να εχεις ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΕΡΑ. Και οχι ΑΝΤΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Με πιάνετε......
    Διοικηση που να θελει το καλο της ομαδας και οχι backstage κερδη.......
    Διοικηση που να εχει εγωισμό και να μην κρυβει την γυμνια της πισω απο δικαιολογίες τυπου διαιτησιας η ΕΠΟ οργάνωσης εγκληματικης κτλ.....Αυτοί ολοι ειναι πολύ μικροί για να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό.
    ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ τοτε δεν μπορει να τον αγγιξει κανεις και τιποτα.
    Αλλά ολα ξεκινουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ!!!

    Αν ο κόσμος παραμυθιάζεται με το σανό που τον ταιζουν και δεχεται αυτές τις καταστάσεις, τοτε δεν θα αλλαξει ποτέ τπτ!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ γιατι ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    Αρκετά κάποιοι ΕΠΑΙΞΑΝ με τον Ολυμπιακό μας!!!

    Η ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ....η συνεχιζουμε να ονειρευόμαστε και ο πάτος δεν θα εχει τέλος!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπαρχει απλουστατη λυση:

    Κλεινεις ΣΗΜΕΡΑ με 3ετες κλειστο, προπονητη επιπεδου Βαλβερδε (ή τον ιδιο), τον αφηνεις στην κερκιδα μεχρι 01/06/2024 να βλεπει και κρατας Καρβαλιαλ μεχρι 31/05/2024....

    Του δινεις μπατζετ, την ομαδα εν λευκω, και εχεις ετσι ομαδα, 3 σερι νταμπλα και ευρωπαικες νικες...

    Οι λεξεις κλειδια ειναι "επιπεδου Βαλβερδε" και "ομαδα εν λευκω"...

    Μετα ο καθε Μανουχος, Νταμπανοβιτς, Ροτα, Κωτσιρας , Μουργκ και λοιποιο αχρηστοι που λογω του καθε Ντοη κ Ορτεγκα φαινονται καλοι, θα επανελθουν στα 4-0,1-4,6-1,3-0 οπως ανεκαθεν...

    Τοσο απλα

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέποντας πριν κάνα δυο βδομάδες την σούπερ πρωταθλήτρια και τον μεγάλο αυτόν προπονητή που έχει πώς κατάφερε να νικήσει τις φανέλες του Ολυμπιακού σκέφτομαι ότι για να έρθουμε στα ίσια έπρεπε να πιάσουμε πάτο !!! Αφού πήγαν και στα μπουζούκια μετά !!! Χτες πάλι ο ΠΟΑ στα πέναλτι πήρε την πρόκριση και έκαναν σαν τρελοί !! Πρέπει ναχαν δύσκολα παιδικά χρόνια όλοι τους !! Τώρα στα δικά μας . Η φτειαχνουμε ΟΜΑΔΑ η ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! Αυτό που κυκλοφορεί τώρα είναι ένα περιφερόμενο τσίρκο για να δίνει χαρά στον κάθε πικραμένο! Είναι λυπηρό να βλέπεις έναν δισεκατομμυριούχο επιτυχημενο ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται για να διαλύσει την ομάδα !!! Η ο Μπαρτζώκας έπαθε Μαρινοποιηση η το αντίθετο !!! Είναι να τρελαίνεσαι !!! Ο Καρναβαλιαν και ο Καρναβαλιο θα αλλάξουν την ιστορία του Ολυμπιακού !!! Ο ποιο εφικτός στόχος για φέτος πέταξε , οπότε τελείωσε η χρονιά και ησυχασαμε για φέτος !!! Άντε να δούμε του χρόνου τι θα γίνει ! Τέλη Αυγούστου θα ξέρουμε πως θα πάει η χρονιά ! Το προχώρησα λίγο αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο για τη χρονιά που τελειώνει !

  • Alemao
    Alemao Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός,απορω που κάποιοι χαίρονται για το Χ στην κανονική διάρκεια. Κανονικός Ολυμπιακός θα είχε καθαρίσει με 4αρα.Η χρονιά είναι χαμένη. Επιβάλλεται χτίσιμο της ομάδας. Για να γίνει αυτό κλείνεις σπουδαιο προπονητή και αναλαμβάνει ανανεώσεις και μεταγραφές.Η ομάδα είναι τσίρκο. Χρειαζεται 2 παιχταράδες στόπερ. Πουλήστε τον αδιάφορο Καμάρα και φέρτε αμυντικό χαφ, ένα ακόμη εξτρεμ και οπωσδήποτε σέντερ φορ. Τι Ναβαρο πλάκα κάνετε; Σέντερ φορ Ελ Αραμπι χρειάζεται η ομάδα. Να τους βάζει μέσα στα δίχτυα. Από ανανεώσεις Πασχαλάκη, Τζολάκη, Μασούρα, Φορτούνη. Η αηδία πρέπει να σταματήσει. Ξυπνήστε! Αλλιώς ονειρευομαστε τον Ολυμπιακό!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display