roumeliotis

Carwiz

Περήφανος ο Ανιγκό μοίρασε συγχαρητήρια

casino loutrakiou
redwell

Την περηφάνια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ19 του Ολυμπιακού εξέφρασε ο διευθυντής ακαδημιών αλλά οαι προπονητής της πρώτης ομάδας, Ζοσέ Ανιγκό:

«Είναι μια επιτυχημένη πρόκληση. Είμαι πολύ περήφανος που έπειτα από έξι χρόνια από τον τελευταίο τίτλο η Κ19 του Ολυμπιακού είναι πρωταθλήτρια μπροστά από τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στο Youth League της επόμενης σεζόν. Ένας χρόνος σκληρής και καθημερινής δουλειάς για να φτάσει εκεί» τόνισε ο Γάλλος και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ακαδημία, τον Νταβίντ Μπουλανζέρ και τον Τόμας Μπενεντέτ, τους Γάλλους συναδέλφους μου. Στον προπονητή Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Στο προπονητικό σταφ και τους παίκτες που ποτέ δεν τα παράτησαν.

Αυτή η σεζόν ήταν μια σκληρή μάχη. Τώρα είναι η ώρα της Κ17 και Κ15 που επίσης έχουν την προοπτική να κατακτήσουν τον τίτλο. Τι περήφανη μέρα να είσαι ο Διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

4 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ο Γκαγιάρδο redgoal κατ αρχήν είναι ήδη μεγάλος προπονητης ( που σημαίνει ότι δεν μας βλέπει καθόλου ) κατα δεύτερον το ένστικτό μου λέει ότι θα πάει καρφί στην Ατλέτικο Μαδρίτης τώρα που θα φύγει ο Τσολο με τις ευλογίες του βέβαια . Πραγματικα ένας πολυ σπουδαίος προπονητης.
    Εγω θα γράψώ την άποψη μου για το θέμα του προπονητη στον Ολυμπιακό . Αρχικα δεν ξέρω τίποτα για τον Μαρτίνεζ που ακούγετε . Μπήκα και είδα κάποια στατιστικά του . Βασικα ένα τρώει κι ένα βάζει μέσο όρο σε κάθε αγώνα . Χωρις να ξέρω το επίπεδο της ομάδας του ή να έχω εικόνα του πρωυαθλήματος εκει , τα νούμερα δε δείχνουν έναν επιθετικο προπονητη . Τωρα ότι και να λέμε είναι σχεδόν στην τύχη . Παμε παρακάτω
    Αυτο που έχει ανάγκη ο φίλαθλος του Ολυμπιακού είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ενας άνθρωπός με πάθος. Φιλόσοφος του ποδοσφαίρου. Του αρέσει να δημιουργεί . Δε θέλει μεγαλά μπάτζετ Παιζει ωραίο κι επιθετικο ποδόσφαιρο .Θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα σε ότι αφορα την ομάδα. Το Καραϊσκάκης θα είναι sold out ακόμα και με την Λαμία . Θα τον λετρέψουν όλοι εκτός τους μάνατζερ. Πιθανότητες να έρθει 0,5 % . Μονο άμα του το πεί ο Θεός , όπως του Τζιοβάνι.
    Αυτό που έχει ανάγκη ο οργανισμός του Ολυμπιακου είναι ο Μικαέλ Καρικ . Ενας καινούργιος προπονητης. Ανερχόμενος . Με φρέσκιες ιδέες . Που έχει δείξει ήδη έρργο και ψάχνει έναν ευρωπαϊκο σύλλογο που θα διεκδηκει κούπες για να δείξει την δουλειά του και να κάνει το επόμενο βήμα . Για μια 2ετία - 3έτια θα μπορέσει να αναδιοργανώσει το οργανόγραμα του συλλόγου και να μπούμε στις ράγες να γίνουμε ξανα ένας κανονικός ευρωπαϊκος σύλλογος . Η Αγγλική σχολή προπονητικής δεν πρέπει να μας αδιάφορους. Εχουν κάνει φοβερη εξέλιξει και στα επόμενα χρόνια θα βγούν πολλοί αξιόλογοι Αγγλοι προπονητες. Πιθανότητα να έρθει κάτω απο 10% . Να χάσει την άνοδο με την Μιλντεσπρο , να μην ασχοληθει κανεις απο την premier , και να τον δούμε εμεις.
    Αυτος που έχει ανάγκη ο Μαρινάκης κι ο Μεντεζ είναι ο Βιλλα Μπόας! Μπορει να βάλει πάλι την ομάδα σε ράγες πρωταθλητισμου γρήγορα . Μπορει να δώσει την υπεραξία σε παίχτες του Μεντεζ για να ξαναπωληθούν . Εχει ένα κάποιο όνομα για να μην γκρινοιάζει κανεις . Ξέρει πώς δουλεύει το σύστημα με τους μανατζαρέους . Θέλει να ξαναμπεί στο ευρωπαϊκο ποδόσφαιρο . Πιθανότητες να έρθει πάνω απο 50 % . Να του δώσει ο Μαρινάκης περίπου τα 2 εκατομύρια που θέλει και να δώσει την ομάδα στο Μεντεζ εν λευκό .
    Το υπόλοιποο ποσοστό που δεν είναι αμελητέο , είναι να διαλέξει πάλι προπονητη ο Μίλτος με τον Βρέντζο και να έχουμε πάλι τα ίδια . Εδω όμως θα πρέπει να επησιμάνουμε πώς όπως σας είχα πεί και στην αρχή της σεζόν , ότι οι υπολοιποι δυναμόνουν μέσα και έξω απο το γήπεδο . Σας είχα πεί για την άεκ και τον βάζελο . Τώρα θα μπεί και το γήπεδο της Τούμπας στις ράγες . Πράγμα που σημαίνει ότι ο σαβίδης θα ασχοληθει πιο σοβαρα και θα δυναμώσει κι άλλο.
    Αν ο Ολυμπιακός δεν τους κόψει αγωνιστηκά τα σχέδια για πρωταθλήματα θα καταδικαστέι να παλεύει για την 3ή και 4ή θέση κάθε χρόνο. Και κάθε χρόνος που θα περνάει θα είναι και πιο δύσκολο να τους συναγωνιστεί με αυτη την κατάσταση . Μέχρι ο Μαρινάκης να αποφασίσει να σχοληθει σοβαρα ή μέχρι αυτοι να αρχίσουν να κάνουν τα λάθη που κάναμε εμεις . Γιατι με 20-30 εκατομύρια απο την uefa κάθε χρόνο πρέπει να είσαι τελείως τούβλο για να μην μπορεις να επιβληθείς στο Ελληνικο πρωτάθλημα σε αγωνίστικο επίπεδο . Μη βλέπετε τι κάναμε εμεις .
    Εν κατακλείδι . Οσο πιο γρήγορα οργανώσει την ομάδα σε κανονική ομάδα ο Μαρινάκης τόσο καλύτερα για αυτόν . ο Ολυμπιακος θα ξαναβρεί τον δρόμο του με αυτον ή χωρις αυτόν . Αν μας διαβάζει , που το πιστεύω , ή κάποιος του τα μεταφέρει , αυτό θα πρέπει να καταλάβει . Οτι και να έχει κάνει η τελευταία εικόνα μένει . Και τον Κοκκαλη τον βρίζανε και όλους τους προηγούμενους .

  • Nic
    Nic Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα εδώ είναι αυτό;

  • Manolis
    Manolis Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Red για τν Μαρτίνες που λένε ξέρεις αν ισχύει.Εγω από τους άλλους που έχω ακούσει μου φαίνεται πολύ καλύτερος.Με ενδιαφέρει η άποψη σου γιατί γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις.

    REDGOAL: Φίλε δεν είναι κάτι σπέσιαλ όπως για παράδειγμα είναι ο Γκαγιάρδο

  •   GEO
    GEO Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στα παιδιά όπως λέμε τα στραβά έτσι πρέπει να επιβράβευουμε και ότι σωστο γίνεται με δουλεία και πρόγραμμα Τώρα πόσα από αυτά τα πιτσιρίκια θα αξιολογήθουν και αξιοποιηθούν από την πρώτη ομαδα αυτό είναι μια άλλη πικρή ιστορία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display