roumeliotis

Carwiz

Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Ο γνωστός ρέφερι, Ντάνι Μακέλι, θα σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 6η ημέρα των πλέι οφ της Super League. 

Βοηθοί του Ολλανδού διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του, Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν Ντε Βρίες, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία! Η ερώτηση στο ΥΓ1 ήταν διότι, όπως ανέφερα και στον πρόλογο, ξέρω ότι είναι πολιτική σας να μην σχολιάζονται θέματα τα οποία δεν έχουν αναρτηθεί από εσάς και επιπλέον διάβασα σε άλλο άρθρο την προτροπή σε άλλο φίλο να σχολιάσει την ανακοίνωση στο site που την διάβασε και όχι εδώ. Όπως και να έχει και πάλι ευχαριστώ για την δημοσίευση!
    Σε ότι αφορά στις ερωτο-απαντήσεις μου, εκτιμώ ότι αρκετοί σύγγαυροι διαβάζοντας την ανακοίνωση, σκέφτηκαν τα ίδια...
    Όπως σχολίασε φίλος (σε άλλο άρθρο) πλέον οι ανακοινώσεις των οργανωμένων όχι μόνο δεν πρέπει να σχολιάζονται αλλά ούτε καν να διαβάζονται....

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δράτομαι της ευκαιρίας του σχόλιου του φίλου Nic και αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να σχολιάσω την ανακοίνωση των 'οργανωμένων'. Γνωρίζω ότι η πολιτική του ιστοχώρου είναι να μην δημοσιεύει άρθρα με τέτοιες ανακοινώσεις αλλά μου φαίνεται από τα γραφόμενά τους ότι οι 'οργανωμένοι' είναι (ορ)γανωμένοι στο μυαλό! Έχουμε κει λέμε:
    "....Η Θ7 έχει ευθύνες και ιστορία και ποτέ δεν μασάει τα λόγια της....", αλλά μιλάει τώρα που είμαστε πλέον εκτός στόχων!
    "....Εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος η ανανέωση του Μάρτινς, ενώ όλοι βλέπαμε την φθίνουσα πορεία που είχε η ομάδα την περσινή χρονιά μαζί του....", αλλά δεν αναρτήσαμε "GO HOME" πριν ή μετά την ανανέωση του συμβολαίου του!
    "....Ο Μαρσέλο που η υποδοχή του έγραψε ιστορία....ήρθε εδώ για διακοπές!....", αλλά δεν μιλούσαμε όσο βλέπαμε να μην βελτιώνεται η εικόνα του για να μην τον κακοκαρδίσουμε, άλλωστε δεν είμασταν ούτε στην υποδοχή του!
    "....Ο Χάμες....ήταν θαμώνας σε στριπτιτζάδικα κάθε Σάββατο!...." αλλά τώρα που έφυγε θυμηθήκαμε να σας το πούμε και δεν το μεταφέραμε έγκαιρα στην ΠΑΕ να του 'τραβήξει' το αυτί, διότι μετά θα μας έκανε 'μουτράκια'.
    "....Για όλα τα παραπάνω η ΕΥΘΥΝΗ ανήκει στον πρόεδρο!...Ο πρόεδρος το πάλεψε ΜΟΝΟΣ του, δίπλα σε εμάς μέχρι το τέλος ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!....", δλδ ο πρόεδρος είχε την ευθύνη (με κεφαλαία γράμματα) αλλά από την άλλη να τον ευλογήσουμε (όπως και τα γένια μας), καθόσον μόνο εμείς 'πολεμήσαμε' (πως; και ποιόν;) ενώ όλοι εσείς οι άλλοι δεν!
    "....(ο πρόεδρος)Έπρεπε να....ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ την ομάδα με σοβαρούς και καταξιωμένους επαγγελματίες....Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον ΜΙΧΑΛΗ και τον ΚΩΣΤΑ....", μόνο να μας πείτε που έχει καταξιωθεί επαγγελματικά αυτός ο ΚΩΣΤΑΣ (κεφαλαία εεε) πάνω στο scouting και εν γένει στα μεταγραφικά (εγώ δημοσιογράφο τον θυμάμαι), καθόσον ήταν κι αυτός στο επιτελείο που συνυπέγραψε τις φετινές μεταγραφές-αποτυχίες.
    "Υ.Γ 1.... δουλειά των παικτών μας είναι να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια που απέμειναν! Δεν έχουν δικαίωμα επιλογής γιατί τότε θα έχουμε ΑΛΛΑ!", πείτε μας ποιά είναι τα ΑΛΛΑ (πάλι κεφαλαία) για να ξέρουμε κι εμείς, προσέξτε όμως γιατί έτσι όπως τα γράφετε ίσως ενδιαφερθεί και ο εισαγγελέας!
    "Υ.Γ2 Τα χτεσινά επεισόδια είναι μόνο η ΑΡΧΗ.....", ομοίως, τι θα δούμε παρακάτω δηλαδή;
    ΥΓ1: Αν θεωρείτε ότι η ανάρτηση θα ανάψει φωτιές δημοσιεύστε ότι νομίζετε κατά την κρίση σας.
    ΥΓ2: Το γεγονός ότι οι οργανωμένοι νομίζουν πως αυτοί και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ έχουν δικαίωμα άποψης-κριτικής (έως και κέντρου λήψης αποφάσεων) για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, αρχίζει και ξεφεύγει (επικίνδυνα) κατά τη γνώμη μου!

    REDGOAL; Μα ρε φιλε μόνος σου τα λες, μόνος σου ρωτάς, μόνος σου απαντάς. Ολος ο κόσμος έχει δικαίωμα στην κριτική. Γι' αυτό και σας δίνουμε βήμα...

  • Nic
    Nic Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχως επρεπε η ομαδα να ξεφτιλιστει να μαθουμε αληθειες που δεν ξερουμε .Η ανακοινωση των ογανωμενων αναφερει για τον χαμες οτι ξημεροβραδιαζονταν στα στριπτιτζαδικα ,ο μαρσελλο μπορουσε αλλα δεν γουσταρε .Τον κλαρινογαμπρο τον εφεραν οι τσανακογλυφτες παρ'οτι ηξεραν οτι δεν θα προσφερε απολυτως τιποτα.Γενικα εφετος τον Μαρινακη τον μαγειρεψαν ασχημα 'δικοι' του και μη γι αυτο οι αποφασεις του ηταν αλλοπροσαλες.Ας ελπισουμε οτι απο οοοολους αυτους που παρεπιδημουν στον συλλογο να μεινει μονο ο Θεος σαν γιατρος και οι αλλοι να εξαφανιστουν αν θελουμε η ομαδα να παρει μπροστα .Αγγλοι ,Γαλλοι ,Πορτογαλοι ολοι να εξαφανιστουν ,Να αρχισει ο προεδρος απο την αρχη .Αυτος ο προπονητης και ο τεχνικος διευθυντης.Οι αλλοι στα τσακιδια.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλακα πλάκα, δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες που φωνάζουν για elite διαιτητές, δεν επιμένουν στο να ερθουν elite Varίστες...
    Τον καλύτερο Elite διαιτητή αν φερεις και στο VAR αμολάνε χαρταετό, τι να το κανεις???

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic τί έγινε λέμε ? Αλλάξαμε ρότα ? .. Δεν μας φταίει πιά το ραβασάκι ,ο Μίτσελ, έφυγε ο Χάμες , έγινε βασικός καί ο Κώστας οπότε όλα τα άλλα τά ξεχνάμε ? Έλα όμως που και έτσι ακόμα η ομάδα βλέπεις πως δεν τσουλάει ..!
    Υ.Γ. Πολύ καλά τα γράφει ο φίλος CRISTOFOROS .

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αληθεια μιλανε οι αρδ της ικτερικιας για φιλοξενια στο καραισκακη τη στιγμη που στην οπαπαρινα δεν τολμαει να παει δημοσιογραφος του ολυμπιακου?απο χθες κυκλοφορει στο διαδικτυο σε σουιτα του καραισκακη τον σερ γιαννις με πουρο και και κατι αλλα να πανυγηριζουν δειχνοντας 3 δακτυλα.Κατα τάλλα στο Καραισκακη κανει κουμαντο η Θ7.Σας εκαψε τα μυαλα η προπαγανδα συγαυροι.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πουλησει ,θα την παρεις εσυ?Παψτε μερικοι να κανετε το αφεντικο με ξενα λεφτα μην το πω αλλιως και το κοψει το σαιτ.Ειδατε κανεναν απο χτες βραδυ να ενδιαφερεται και τον εδιωξε ο Μαρινακης?γνωμη μου πρωτος που θελει να απαγκιστρωθει απο την ομαδα ειναι αυτος που και πληρωνει και ακουει τα κερατιατικα απο καθε πικραμενο.Εγω πρωτος τον προτρεπω να αφησει τις μετοχες στο Δημο Πειραια και να την κανει για Αγγλια που ειναι η εδρα των ναυτιλιακων επιχειρησεων.Γιατι στο Δημο?Γιατι δεν υπαρχει εχεφρων επιχειρηματιας να αγορασει ομαδα στην Ελλαδα και να μην εχει τουλαχιστον χασουρα.Ο τελευταιος των μοικανων ειναι ο Βαγγελης ειτε θελουμε ειτε οχι ας ελπισουμε οτι θα επενδυσει με οποιες δυνατοτητες εχει για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομαδα.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Χτες του Μαρινάκη του έφτεγε ο ΜΑΣΑ, η κυβέρνηση αυτήν που την στηρίζει μέσα από τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ του ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΠΑΡΆ ΤΟΥ ΈΝΤΥΠΑ, με την μαύρη προπαγάνδα υπερ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, ΑΔΩΝΙΔΩΝ, ΠΑΤΣΗΔΩΝ κλπ, την ΤΕΤΑΡΤΗ θα του φταίει ο ΜΑΚΕΛΙ. Ρε που πάς μαυτούς τους ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΥΣ-ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ, ΣΩΚΡΑΤΗ, ΒΑΛΜΠΕΝΟΥΑ, ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, ΕΜΒΙΛΑ, ΡΟΝΤΡΙΓΕΖ, ΡΟΝΤΙΝΕΙ, ντρΧΑΜΕΣ, ΜΑΡΣΕΛΟ, που μας κουβάλησες εδώ, αυτοί όχι μόνο δεν μπορούν να τρέξουν αλλά ούτε να στρίψουν. Πούλα την ΠΑΕ και αντε στο καλό και να πάρεις μαζί σου και τον ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display