roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι κάτι άλλαξε»

underarmor
redwell

Για το μήνυμα στους παίκτες του στο ημίχρονο, τη στήριξη που έχει δείξει ο κόσμος στην ομάδα αλλά και τον Γιώργο Μασούρα μίλησε ο Μίτσελ μετά τη νίκη επί του Άρη στο Καραϊσκάκη:

«Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος για τους παίκτες μου, που έπαιξαν έτσι απέναντι σε μια ομάδα που είναι τόσο σκληρή και δυνατή», είπε αρχικά για το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να τους μιλήσω στο ημίχρονο για να πιέσουν. Στο πρώτο ήμασταν αρκετά συγκρατημένοι, χωρίς πρωτοβουλία. Κατάλαβαν το μήνυμα και την ανάγκη, έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τη στήριξη του κόσμου είπε: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον κόσμο, πάντα είναι δίπλα μας, δείχνει ότι έχει καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει».

Τέλος, για τον Γιώργο Μασούρα, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις μπήκε στο ματς ως αλλαγή, σχολίασε: «Δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα το έβαζε. Χαίρομαι για αυτόν γιατί δουλεύει πάρα πολύ και χαίρομαι και για τον εαυτό μου».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους πηρες ενα ημιντερμπυ.

  • Αργύρης
    Αργύρης Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ στραγάλι η Εξυγίανση... Καροτσάκι τον πάνε τον Βαζελο!

  • Capitano7
    Capitano7 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που δεν βλέπουμε να αλλάζει είναι το αριστερό μας μπακ με έναν πιο επιθετικογενή που να μπορεί να εμβολίσει από τα άκρα και να σεντραρει (Βλέπε Γιαννούλη για εμένα ή και Σουάσο στη χειρότερη)
    Δεν βλέπουμε να αλλάζει ένα εξτρέμ τριπλαδόρο και μπαλάτο που να δημιουργεί υπεραρυθμια (Όπως είχαμε Ποντένσε, βλέπε Καμπράλ)
    Δεν βλέπουμε να αλλάζει ένα αξιόπιστο φορ να ηρεμήσει το κεφάλι μας
    Δεν βλέπουμε να αλλάζουν μυαλά στη διοίκηση και για να δούμε σωστό οργανόγραμμα θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες μια νύχτα με πανσέληνο.

  • Zlatan 7
    Zlatan 7 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αλλαξαν πολλα. Κερδισαμε το Αγρινιο και τον Βολο και μετα αλωσαμε και τη Νικαια (οχι της Γαλλιας). Ρε τρελα πουλατε; Βουλωστε το και ξανανοιξτε το οταν κερδισετε κανα ντερμπι. Μας εχουν πελατωσει οι κουλες, οι ζελες και τα παοκακια και σεις κανετε ολε ολε ολε ρε τραγικοι; Ντροπη της ιστοριας του Θρυλου ειστε ρε. Ακου ολε ολε ολε επειδη νικησανε 1-0 τον Αρη στον Ναο!!!!!!

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως γράφει ο φίλος Νάσος, αν έχει κότσια ο Μίτσελ να κατεβάσει αυτή την ομάδα στα ντέρμπι! Ομάδα που δεν μαρκάρει κάνεις στο κέντρο πλην του ασταθους Μβιλα και λίγο του soft χουαγκ ! Ομάδα χωρίς πλάτος αφού δεν έχει εξτρεμ, ομάδα που δεν μπορεί να βγει στην κόντρα αφού Μπιελ και φορτουνης η Χαμες είναι αργοί και δεν είναι εξτρεμ! Επίσης τα πλάγια μπακ και ιδιαίτερα ο ρεμπτσουκ δεν κάνουν για αυτό το σχήμα αφού πρέπει να είναι ανώτερου επίπεδου με επιθετικές αρετές! Αυτό το σχήμα είναι μόνο για ιωνικο και Παναιτωλικό κε Μίτσελ και αν νομίζεις ότι με ντοι και ρετσο είσαι οκ και χωρίς εξτρεμ είσαι οκ, θα τα πούμε σε λίγους μήνες!

  • RED WINNER
    RED WINNER Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 08:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοουτς ζήτα μεταγραφές σοβαρές.Κσι δεύτερον... σπάσε αυγά!!! Βγάλε απ'τα δυνατά παιχνίδια κάποιους απ'τους περιπατητες διότι ούτε με τα μάτια δε μαρκάρουν.Ασε που οι περισσότεροι ούτε ένα ημίχρονο δεν αντέχουν.....

  • Kon Goulas
    Kon Goulas Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 07:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι άλλαξε επειδη νικησαμε τον Ιωνικο και τον Βολο ή το παράρτημά μας τον Αρούλη; Μπαλα δεν παίζουμε. Η ομααδα σερνεται. Ντερμπι δεν προκειται να παρουμε κανενα φετος. Το dna μας εξαφανιζεται με κατι ολε ολε ολε επειδη κερδισαμε το παραρτημα μας με το ζορι. Τι αλλο θα ζησουμε;

  • Grig
    Grig Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 06:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι αλλάζει ρε φίλε! Λόγια μέχρι την επόμενη απώλεια. Γιατί δεν μπορεί να κάνει μόνο νίκες η ομάδα. Και μετά πάλι μουρμούρα. Φέτος κοιτάξτε το κύπελλο και βλέπουμε από του χρόνου.

  • Νic
    Νic Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω τι παίχτηκε απόψε με τους απανταχού σέρβερ και δεν μπόρεσα σε κάμποσα σάιτ που απομνημόνευσα στο Η Υ μου να δω πάνω από 7λεπτα το ματς,το υπόλοιπο από το ραδιόφωνο του κινητού μου.

  • Νic
    Νic Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Καρυπίδη είσαι κιμπαρης και καρντάσης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...