roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Η ομάδα έχει πολλή ποιότητα...» (vid)

underarmor
redwell

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Πέμπτη (08/09) κόντρα στην Ναντ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League o Τζος Μπόουλερ αλλά δεν έφερε... γούρι καθώς ο Θρύλος ηττήθηκε με 2-1.

Ο Άγγλος εξτρέμ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν πρόλαβε να δείξει κάτι, όμως πήρε το... βάπτισμα του πυρός με την ερυθρόλευκη και δήλωσε στο Olympiacos TV:

«Ήταν πολύ όμορφο, που έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τον Ολυμπιακό και που έπαιξα στη διοργάνωση, όμως το να χάνει στη λήξη δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Είμαστε απογοητευμένοι, όλοι στα αποδυτήρια.

Είναι εύκολο να πεις μετά τη λήξη τι έπρεπε να έχουμε κάνει, ήταν μια επίθεση από τα αριστερά που δεν αντιμετωπίσαμε. Θα δούμε το βίντεο, ώστε να δούμε αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε σαν ομάδα και να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Έχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα, έχει πολλή ποιότητα. Σε τέτοια παιχνίδια ψάχνουμε πάντα τη νίκη και ήμασταν ενθουσιασμένοι, επομένως απογοητευτήκαμε, όμως έχουμε αγώνα την Κυριακή και την επόμενη Πέμπτη θα ξαναψάξουμε τη νίκη. Σαν ομάδα έχουμε πολλή ποιότητα και ενθουσιασμό, αν και είμαστε λίγο πεσμένοι αυτή τη στιγμή».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

16 σχόλια

  • Nic
    Nic Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακος Β να δεις ποση ποιοτητα εχει.Αφου δεν σας βγαινει ,γιατι λετε αρλουμπες.Απο νωρις στο δουλεμα.

  • Κων/νος
    Κων/νος Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι τους δίνουν?

  • Ραφιέρα με malt whisky
    Ραφιέρα με malt whisky Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίο καιρό έχει η Αθήνα.
    Φοβερή νυχτερινή ζωή.
    Βρίσκεις ό,τι θες.
    Ακόμα και "Super" League.

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να πείς και σύ, είδες αλλά είναι δύσκολο να κρίνεις συναδέλφους...

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζον Λένον είναι αυτός ότι θέλει λέει !!!

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Έφερε αγγούρι, το ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ- ΟΥΙΣΚΟΠΙΑΣΜΕΝΟ αγγούρι από το πάνω ράφι.

  • Μενιος
    Μενιος Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Προπονητής πρώτα από όλα από το πάνω ράφι αλλιώς ομάδα μόνο κατά τύχη αν κάνουμε. Από εκεί και πέρα κομμένες οι μεταγραφές μεγάλης ηλικίας ονομάτων όπως ο ραφινια η σακατηδων όπως ο βερσαλικο. Εξαίρεση ονόματα επιπέδου Μαρσέλο. Ακόμα ψάχνουμε 3 χρόνια μετά αντικαταστάτες των ποντενσε, τσιμικα, Ομάρ και γκιγιερμε. 10 καραβιες παιχτών φέρατε και τίποτα. Κάνατε την ομάδα καφενείο και αντί να φέρετε προπονηταρα να χτίσει σιγά σιγά, φέρατε έναν αυτοφορακια.

  • grig
    grig Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Η διακοπή για το μουντιάλ είναι κομβική και ας μην ξεχνάμε τα play-off. Υπάρχει περιθώριο να γυρίσει το πράγμα. Χρειάζεται ψυχραιμία και ρεαλισμός-κυνισμός. Να μείνει η ομάδα εντός στόχων στο εσωτερικό μέχρι τότε. Για Ευρώπη δεν το συζητάμε είναι χαμένη υπόθεση. Το ρόστερ για Ελλάδα είναι μια χαρά. Ευρώπη του χρόνου και υπό προϋποθέσεις. Η ομάδα είναι άρρωστη δυστυχώς. Ελπίζω ο Κορμπεράν να ξέρει τι κάνει...

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Mr Bowler σε μια ομάδα μπορεί να υπάρχει ή να μη υπάρχει ποιότητα αλλά το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι να έχεις το ΠΑΘΟΣ, την ΘΕΛΗΣΗ και το ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

  • Nic
    Nic Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα .Ποιοτης ΑΑΑ.Ε ρε τι βλεπουν τα ματακια μας και δεν τα βγαζουν τα χερακια μας.Ρεαμτσιουκ ,μπουχαλακης,μασουρας ,βρουσαι ,αμπουμπακαρ,ροντριγκεζ,κουντε ,αρβιλα και αλλα χαρτικα ,ξεχειλιζουμε απο ποιοτητα.Σε καθε νικη στον ομιλο θα βροντουν τα κανονια του Υμηττου ,γιορταζοντας την επετειο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...