roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Θα πάρει το χρόνο του ο Μαρσέλο

underarmor
redwell

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον Μαρσέλο και είναι φυσικό καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή και προσωπικότητα παγκόσμιας εμβέλειας, όμως το ζητούμενο είναι το πότε θα μπει να παίξει και να προσφέρει το 100%.

Απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει καθώς ο Βραζιλιάνος ναι μεν έκανε ατομικές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι αλλά μπάλα έχει να παίξει από τις 20 Μάη και το ματς της Ρεάλ με τη Μπέτις όπου είχε αγωνιστεί ένα εικοσάλεπτο.

Είχε και κάτι μικροτραυματισμούς την περσινή σεζόν και περιπέτεια με κορονοίό που τον άφησαν εκτός δράσης για 87 μέρες και σε συνδυασμό με τα 35 του χρόνια, σίγουρα θα χρειαστεί το χρόνο του για να τον δούμε να αποδίδει στο φουλ.

Πόσο χρόνο; Θα μπει με την ομάδα από την Τρίτη (06/09) και θα δει και ο Κάρλος Κορμπεράν και οι γυμναστές των Πειραιωτών την κατάστασή του για να του βγάλουν πρόγραμμα σταδιακής ένταξης.

Θα χρειαστεί υπομονή αλλά αξίζει τον... κόπο καθώς ο Μαρσέλο στα καλά του θα βοηθήσει πολύ σε σχέση με το απόλυτο τίποτα που έδινε μέχρι τώρα στο επιθετικό-δημιουργικό κομμάτι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • Μιχαλης Βακωνακης
    Μιχαλης Βακωνακης Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    .. Κιαν αρχισουν οι τραυματισμοι του βραζιλιανου.... ξαναγυρνα Κουτρη...! Η γνωστη ερασιτεχνικη διαδικασια που
    διακρινει την ομαδα τρια τεσσερα χρονια τωρα..!

  • gavros aigio
    gavros aigio Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε κανα μηνα θα είναι έτοιμος στο 100%ο παιχταρας.. Δεν χρειάζεται να βιαστεί γιατί μπορεί να τραυματιστεί και να έχουμε αλλα.. Και να χάσει και λίγα κιλάκια. Αυτή η θέση σε θέλει πιο στεγνό.. Έχουμε γυμναστες καλους και διατροφολόγους οπότε θα σε κάνουν καινουριο παιχταρα!!

  • BD7
    BD7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλει σίγουρα τον χρόνο του και τον διαιτολόγο του (αν κρίνω από την παρουσίαση) αλλά τι να πούμε ρε παιδιά...εδώ περιμενουμ Αμπού και δεν ξέρω που , τον Μαρτσέλο δεν θα περιμένουμε που τα έχει σαρώσει όλα; Καλορίζικος και πάλι!

  • Ηρα
    Ηρα Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε τι βλακειες γραφετε.Ο Ρεαμτσιουκ αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να εχει ο Ολυμπιακος σε αυτη την θεση. Τον Μαρσελο τον πηρε καθαρα για εμπορικους λογους και οχι αγωνιστικους.

    REDGOAL: Δεν μιλάς καλά...

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    αρχίσαμεεεεεε !!!!
    redgoal με τα άλλα αριστερα μπάκ τι γίνετε ? Θα μείνουν Κούτρης και ΛΑϊντερ ?

    REDGOAL: Λογικά θα δοθεί ο Κούτρης δανεικός και πιθανότατα και ο Λάιντνερ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...