roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ώρα... Μαρσέλο στον Πειραιά

underarmor
redwell

Ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και παγκόσμιας φήμης αριστερό μπακ, Μαρσέλο Βιέρα, είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και καταφθάνει το απόγευμα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση στον... Πειραιά.

Ο 35χρονος άσος λίγες ώρες μετά την άφιξή του θα παρουσιαστεί στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού και με ελεύθερη είσοδο για τους χιλιάδες πιστούς.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων με τους ερυθρόλευκους θα έχει έτσι την πρώτη του επαφή με τους φίλους της ομάδας αλλά και το νέο του σπίτι, το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι η υποδοχή του Μαρσέλο θα γίνει στις 20:45 και η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke7 να εισαι καλα φιλε..
    Εννοειται ο Lawyer7 εχει δικιο, εαν ο Μπακαγιοκο δεν ηταν σε πτωση θα επαιζε ακομα στην Τσελσι. Κι οπως παλι σωστα λεει, η πτωση του ειναι αλλη κουβεντα με το τι μπορει να δωσει αν ερθει. Οντως ειναι διλημμα

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπακαγιοκο είναι μεταγραφή από το πιο πάνω ράφι που μπορεί να ψωνίσει ελληνική ομάδα. Το ότι δεν έπιασε (στον δεύτερο δανεισμό του) στην Μίλαν δεν μου λέει κάτι. Ας μην γελιόμαστε, είναι άλλο το επίπεδο. Συν πόσες τις χρονιές σε Νάπολι, Τσέλσι, Μονακό όπου ήταν όλες βασικός εκτός από την δεύτερη στην Τσέλσι. Πολύ μεγάλη μεταγραφή αν γίνει.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος Ευχαριστώ φίλε για την άποψη σου. Μακάρι ο Τσέκα να δείξει όλα αυτά τα καλά στοιχεία και στο γήπεδο (αν βέβαια τον αποκτήσουμε). Πάντως γενικά είμαι σε δίλημμα. Ένας φίλος είπε οτι είναι πιο ταχυδυναμικός ο Μπακαγιόκο και χρειαζόμαστε πολύ να βάλουμε ταχύτητα σε αυτήν την θέση αλλά ένας άλλος φίλος ππου παρακολουθεί Μίλαν είπε οτι έχει πέσει πάρα πολύ.. Οπότε αν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα στους δύο ειλικρινά δεν θα ήξερα τι να κάνω.

  • Lawyer7
    Lawyer7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή παρακολουθώ τακτικά Μίλαν αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Μπακαγιοκο έχει πέσει πάρα πολύ. Τον πήραν με διετή δανεισμό από την Τσέλσι για να δίνει βοήθειες από τον πάγκο και κάθε άλλο παρά τους δικαίωσε. Και να πεις ότι η Μίλαν είχε πληθώρα λύσεων στο κέντρο; Ψάχνουν καιρό τώρα ομάδα να τον ξεφορτωθούν ώστε να σπάσει ο δανεισμός του, αλλά μάταια. Τώρα το αν μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα είναι άλλη κουβέντα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπακαγιοκο ειναι τουλαχιστον μια κλαση πανω απο τον Τσεκα γιατι συν τοις αλλοις ειναι πολυ πιο ταχυδυναμικος. Εννοειται ψηφιζουμε Μπακαγιοκο μεταξυ των δυο, αλλα κι ο Τσεκα δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα. Οποιος απο τους δυο ερθει θα παρει τη φανελα σπιτι του αρκει να εχει ορεξη κ κινητρο. (θεωρητικα ταιριαζουν και μαζι, αν ερχονταν κι οι δυο θα μιλουσαμε για αλλα κολπα...)

  •  James 7
    James 7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ αν θυμάμαι καλά δεν έχει βγάλει σοβαρό τραυματισμό, οπότε αν εξαιρέσεις την ηλικία του και τα κιλακια του, δε νομίζω να έχει πρόβλημα με το Ελληνικό πρωτάθλημα, εννοείται ότι είναι κίνηση με πολλά ωφελη, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη! Η ομάδα έχει κενά στη άμυνα, αμυντικό χαφ δεν το έχουμε δει ακόμα, εξτρεμ επίπεδου δεν ήρθε! Οπότε περιμένουμε να μας βγει κάποιο δεξί μπακ, να συνέλθει ο Μανώλας, να συνέλθει ο Μβιλα, να μας βγουν οι κορεατες και να μας βγει και ένα εξτρεμ από τα δύο της Β Αγγλίας ,για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα και θα έχει ελπίδες για κάτι καλό στην Ευρώπη! Καλώς ήρθες λοιπόν Μαρτσελο, ελπίζω να έχεις όραμα και όρεξη για μπάλα και ελπίζω να βγουν 3 ,4 παίχτες ακόμα συν τον Μπιελ που δείχνει ότι θα βγει!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke7 εχω εγω αποψη για τον παικτη φιλε. Παρα πολυ καλος. Πολυσυνθετος. Παιζει παντου στο κεντρο κ σεντερ μπακ. Φαντασου εναν παικτη σαν το Μιλι, που να μοιραζει τη μπαλα οπως ο Σαμαρης κ να την κατεβαζει κ να παταει περιοχη στο στυλ του Κασαμι. Κατι τετοιο. Απ οτι ξερω φετος εψαξε μεγαλο συμβολαιο γι αυτο κ μονο ειναι ακομα ελευθερος. Ειναι κι αυτα τα μανατζερικα που λεγαμε την αλλη φορα, που οι μανατζερ επιδιωκουν να παρουν τα λεφτα που θα επαιρνε ο συλλογος αν ο παικτης δεν ηταν ελευθερος.
    Εγω που εχω σιχαθει τους ιβηρες κ δεν θελω ουτε να ακουω, λεω οτι αυτος ειναι πραγματικη αναβαθμιση, μακαρι να ερθει

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σε παρακαλώ απάντησε μου αν ξέρεις κάτι για τον Πορτογάλο Τσέκα που ακούγεται. Είναι καλύτερος από τον Μπακαγιόκο?

    REDGOAL: Φίλε εμείς από τους δυο θα παίρναμε Μπακαγιόκο. Τώρα, γούστα είναι αυτά...

  • Ο ΤΙΜΩΡΟΣ
    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    O Μαρτσέλο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα!! Η δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το Ριβάλντο!!!

  • Νίκος
    Νίκος Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL: Αυτό που λένε όλοι οι δημοσιογράφοι ότι ο Μπακαγιοκο είναι ουσιαστικά κλεισμένος ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα;

    REDGOAL: Κλεισμένος λένε εδώ και μια βδομάδα και δεν έχει ανακοινωθεί. Άρα κλεισμένος δεν ήταν. Γίνονται επαφές. Δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξουν

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...