roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να πάρει πολλούς τίτλους με ΟΣΦΠ»

underarmor
redwell

Ο Ζιοβάνι έγραψε ιστορία με την ερυθρόλευκη και μόλις ο "μάγος" ενημερώθηκε για την μεταγραφή του συμπατριώτη του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, σημείωσε:

«Μόλις έμαθα ότι ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφή τον Μαρσέλο. Ελπίζω να είναι και αυτός ευτυχισμένος, όπως ήμουν και εγώ, και του εύχομαι να πάρει πολλούς τίτλους.

Είναι τεράστιος παίκτης. Τα καλύτερα για εσένα και τον Θρύλο», ήταν τα λόγια του "μάγου" στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Παύλο ξέχασες το Μπορχα στο 24 !!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Και δεν είδα το ΖΙΓΚΕΡ πουθενά !!! Νασαι καλά ρε φίλε με έκανες και γέλασα !!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννης εδω εχεις ενα λαθος, ο Σολιντ στην τακτικη ηταν καθηγητης. Και απο κοουτσαρισμα θυμαμαι του εκοβε, λχ τον Οκτωβριο του 2005 ετυχε να γενναει η γυναικα ενος φιλου πισω απο το σταδιο κ παιζαμε με την κουλα. Αεκτζης ο φιλος κ η συγχωρεμενη η τοτε αρραβωνιαστικια μου κ τον πηγαμε στο γηπεδο να ξεσκασει. Το βλημα με πηγε στο πεταλο ανω διαζωμα μεσα στη φλωριτζιναλ (σε διαμαχη με το νικολαιδι τοτε) και ειμαι τυχερος γιατι ειδα ολα τα γκολ κ οχι μονο. Ειναι το ματς που η αδικημενη παντοτε κουλα ανοιξε το σκορ με μανσετα βολει του πεσμενου σεντερ μπακ, δεν θυμαμαι ποιος, βαριεμαι να ψαχνω. Στο β ισοφαριζουμε κ το ματς νομιζες παει για χ, ο τυπος βγαζει το Τζολε κ βαζει το Μπαμπαγκιντα σε μια θεση κατι σαν μεσα δεξια. Ρδελο εγιναν τα χανουμια, το θυμαμαι που το εδειχνα στην εξεδρα στους κουληδες. Δυο παστελια κ τεζα ο καμπουρης 1-3. Στο τριτο δεν αντεξα κι εβγαλα μια φωνη, ευτυχως μου κοβει κ λεω "φουστη νικολαιδι τα εβαλες με τη φλωριτζιναλ" οι κουληδες συμφωνησαν κι εγω ειμαι σημερα αρτιμελης κ γραφω. Κ σε αλλα ματς θυμαμαι παρεμβασεις, επιτυχημενες ή μη. Υπνος δεν ηταν σιγουρα παντως.
    Το προβλημα ηταν οτι δεν γινεται να εφαρμοσεις μια τακτικη (4-3-3) οταν δεν εχεις τα εργαλεια. Θα αλλαζαν θεσεις ο Τζο, ο Τζολε κι ο Ριμπο στα γεραματα; Ή εσυ κανεις πισω ή αυτοι. Ουδεις εκανε πισω κι η ιστορια γραφτηκε.
    Για το Βερμιουλεν εννοειται συμφωνουμε. Διαχρονικα ο συλλογος οσον αφορα την παραγωγη παικτων εχει προβλημα. Ποδοσφαιρικα παραλογο αλλα ταυτοχρονα λογικο αν σκεφτεις οτι ολοι οι προεδροι που περασαν προτιμουν το εφε απο την ουσια. Και σ αυτο φταιμε αποκλειστικα εμεις. Ο Μπεντο εβαλε πιτσιρικια, πριονοκορδελα. Αμα μας πουν "θα προωθησουμε 2-3 καλα πιτσιρικια, θελουμε υπομονη κ στηριξη" θα τους φαμε ζωντανους. Αν μας ελεγαν "ειχα συμφωνησει με το χ Μαρσελο αλλα προτιμησα τα λεφτα να τα ριξω σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ υποδομες" θα επεφταν κορνεδες. Ετσι ειμαστε, ας το παραδεχτουμε.

  • GEO
    GEO Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Παύλος τι 24ος ??? 100ος και 'βαλε, ούτε μπαλα ήξερε ούτε κλάδευε σαν κατι Σέμους , Χατζηαθανασίου, και Λεοντιάδηδες Παιχτακος της σειράς.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο μεταξυ ενας αφανας ερχεται, ενας αφανας "εφυγε"...

    ... Αντιο Περονε ...

    Η φιγουρα του ηταν το πρωτο χαρτακι της "πανινι" που κολλησα στο συρταρι μου, μικρο παιδακι

  •  James 7
    James 7 Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ακούγεται τίποτα για Allan? Έχεις κάποια πληροφόρηση?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    παύλος
    Πρεπει να εισαι το πιο αποτυχημενο τρολ παγκοσμιως

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά λέει ο κύριος Πανόπουλος,ο Βερμούλεν ήταν "διαμάντι" ,φοβερός στην δουλειά του,επί Σόλιντ η ομάδα είχε κάνει την καλύτερη προετοιμασία έβερ (καλύτερα και από Βαλβέρδε),στην Ελλάδα τους είχε όλους για τριάρες,γινόταν σέντρα και στην περιοχή υπήρχαν 5 παίχτες για κεφαλιά και μετά όλοι πίσω,στη τακτική τα έκανε θάλασσα ο Σόλιντ ,4-3-3 με όλες τις ομάδες και στην Ευρώπη το πλήρωσε,απορώ γιατί δεν κράτησαν τον Βερμούλεν.

  • Κλέοπας Χίος 7
    Κλέοπας Χίος 7 Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗΣ εγω αν δεν δω στο γηπεδο τι προσφερει δεν μιλαω. Θυμαμαι υποδοχες Τουρε, Μιραλας, Μανωλα και γελαω με τους σαπιοκοιλιαδες. Μην πω για Αμπινταλ και Βρσαλικο. Οποτε, ας περιμενουμε να δουμε και μετα κρινουμε. Τα πιτογυρα κανουν τη δουλεια τους. Μεχρι πριν απο 3 μηνες λεγανε προφεσορ τον ταβερνιαρη και παιχταραδες κατι Αγκιμπουδες και ολα τα παλτα. Μεχρι και τον Τσικεναγκετ παιχταρα τον λεγανε. Μη δινεις σημασια. Μαρσελο καλως να ερθεις και παιξε τη μπαλα σου να ανεβασεις την ποιοτητα αριστερα γιατι με τα σαπακια πονανε τα ματια μας

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΤΟΓΥΡΟΥ...

  • Jim
    Jim Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ζιο ειναι με διαφορα ο μεγαλυτερος τεχνιτης που εχει περααει ΠΟΤΕ απο την ομαδα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...