roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πρόγραμμα αγώνων ΟΣΦΠ στα πλέι οφ

underarmor
redwell

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ της Super League με τον Θρύλο να μαθαίνει το πρόγραμμά του στον δρόμο για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στον Πειραιά με τον Άρη και κλείνει τα πλέι οφ με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Δείτε το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων στα πλέι οφ:

1η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Άρης

2η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

4η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

5η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

6η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

7η αγωνιστική
Άρης-Ολυμπιακός

8η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

10η αγωνιστική
ΑΕΚ-Ολυμπιακός

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

5 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το είχα γράψει και πέρυσι , το γράφω και φέτος .
    Αυτο το αστείο με τα play offs kai play out πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατον . Δεν ωφελεί πουθενά . Απεναντίας δημιουργει και προβλήματα .
    Δείτε τώρα για παράδειγμα τον πάοκ που παίζει Ευρώπη και πρέπει να παίξει και στα play off . Αν περνούσαμε κι εμεις ( που έπρεπε ) Τι θα γινότανε ? Ετσι στηρίζεις τις ομάδες να κάνουν προσπάθεια στην Ευρώπη ? Ασε που πάει ήδη αργα το τέλος της σεζόν και όπως τα έχουμε κάνει και παίζουν όλοι απο τον 1ό προκριματικο , αρχιζει κι η σεζόν πουλ νωρις . Ετσι δεν πάμε πουθενα .
    Επίσης έτσι που είναι δωμημένα τα play off , είναι μόνο για να κονομάει η NOVA και η COSMOTE . Αυτος που είναι να πέσει θα πέσει γιατι είναι συνήθος πολυ πίσω και επειδή οι υπόλοιποι τα κανονίζουν έτσι ώστε να μην μπλέξουν . Τα Ευρψπαϊκα εισητήρια είναι μόνο 4( αν είναι μέσα σ αυτους ο κυπελόυχος αλλιώς είναι 3 ) . Εκτος του πρωταθλητη τα άλλα είναι πανω κάτω ίσησ αξίας και συνήθως ο 6ός κι ο 5ός δεν μπορούνε να απειλήσουνε . Ετυχε φέτος αυτο με τον άρη και το βάζελο .
    ΤΑ PLAY OFF ΦΤΙΆΧΤΗΚΑΝ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ . Κάνοντας συμμαχίες και τα άλλα τα γνωστα. Αφου τελικα πάλι δεν τα καταφέρνουν ας γυρίσουμε σε μια κανονικότητα
    Η μόνη χρησιμότητα που εγω θα έδινα σε αυτο το σύστημα για να είναι ενδιαφέρον το πρωτάθλημα είναι να υπήρχε ένα σύστημα νοκ-άουτ , που θα έδινε ευρωπαϊκο εισητήριο και νοκ άουτ για τον υποβισασμο .
    Δηλαδη στο δικο μας πρωτάθλημα τον 14 ομάδων με τα 4 ευρωπαϊκα εισητήρια . κατα τι γνώμη για να είναι ανταγωνιστικο και σωστο θα έπρεπε να είναι ώς εξης . Ο πρωταθλητης είναι πρωταθλητης και τελείωσε ! Το ίδιο 2ός και 3ός . Μετα απο 4ός έως 7ός διασταυρόνοντια μετεξύ τους εντος και εκτος ( ο 4ός με τον 7ό κι ο 5ός με τον 6ό ) , οι νικητες μεταξύ τους και ο νινητης παίρνει το ευρωπαϊκο εισητήριο.
    Αντιστοιχα και στην Ουρα , αφου πέφτουν 2 , ο ένας απ ευθείας και μετα οι 10ος και 13ός εντος εκτος μεταξυ τους και ο 11ός με τον 12ός . Οι νικητες σώνονται . Οι χαμένοι μεταξύ τους εντος εκτος . Ο νικητης σώνεται και ο χαμένος πέφτει ( ή πάει σε μπάραζ με τον 2ός της Β Εθνικης )
    Με αυτον τον τρόπο έχεις 12 έξτρα παιχνιδια , κρατας το πρωτάθλημα σε εγρήγορση καθώς μόνο 2 ομάδες ( ο 8ός και ο 9ός ) θα είναι θεωριτικα αδιάφορες , και τα έξτρα παιχνίδια θα τα δίνουν οι θεωριτικα πιο αδυναμες ομάδες οι οποίες και έχουν ανάγκη απο παραπάνω έσοδα απο εισητήρια και τηλεοπτικα .
    Τωρα τα λεφτα τα πέρνουν οι μεγάλοι . Η ψαλίδα μεγαλώνει απο τους μικρους και προκοπή στην Ευρώπη δεν κάνουμε .
    Αυτα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι β ομάδες είναι , ειτε για να βοηθούν νεαρούς κυρίως παίκτες που ανήκουν στην πρώτη ομάδα να έχουν παιχνιδια στα πόδια τους,είτε για να εξελισουν ταλέντα από την ακαδημία η από μεταγραφή ώστε να έρθουν σε επίπεδο να στέκονται στην πρώτη ομάδα.Αυτο σημαίνει ότι τα αποτελέσματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.Γιατι συχνά χρειάζεται ένας πιτσιρικάς και. 10 και 15. παιχνίδια όπου μπορεί να είναι μέτριος η και κακός μέχρι να αρχίσει να βρίσκει τα πατημάτα του,να μειώσει τα τακτικά του λάθη,να βελτιωθεί ταχυδυναμικα κλπ.Και αν σου βγει έστω ένας για την βασική 11αδα στην πρώτη ομάδα κάθε σαιζόν,και ένας η δύο για αναπληρωματικοί της,είναι μεγάλη επιτυχία.
    Η τωρινή β ομαδα μας έχει πολύ καλά στόπερ.Και ο Κινκουε και ο Μπαγκαλιανης και ο Καλογερόπουλος και ο μικρός και πανύψηλος Κουτσιδης συγκροτούν ίσως την καλύτερη τετράδα στην β Εθνική αυτή την στιγμη.Αλλα από εκεί και πέρα λίγα πράγματα.Χαφ να κρατήσουν μπαλα δεν υπάρχουν,σέντερ φορ ακόμη χειρότερα.Περιμενω την ταλένταρα από την Ρεάλ τον Ντιμπι Κεϊτά να αποθεραπευτεί και να μπει μέσα.Θα γίνει άμεσα ο ηγέτης της β ομάδας,λείπει πολύ ένας ηγετικός παίκτης που θα τραβήξει και όλους τους υπόλοιπους.
    Όσο για τον Ιμπαγασα συμφωνω με τον Πτερελαο οτι έπρεπε να είχαν έναν κανονικό προπονητή και όχι μαθητευόμενο.

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 02:19 Σύνδεσμος σχολίου

    το μόνο που προσφέρουν τα πλέι οφ είναι περισσότεροι κούραση στους ποδοσφαιριστές

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλ Ελ
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι σαχλαμάρα είναι αυτά τα πλεη οφ τελικά . Δεν μπορούσαν να έχουν ένα φυσιολογικό πρωτάθλημα όπως μερικά χρόνια πριν , όπως όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...