roumeliotis

Carwiz

«Ο φάρος της απαξίωσης έσβησε οριστικά»

casino loutrakiou
redwell

Ευχές και συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση του ελληνικού μπάσκετ και τον Βαγγέλη Λιόλιο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και σκληρή στάση αναφορικά με το παρελθόν, είχαμε τη Δευτέρα (13/09) με σχετική ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα εκλεγέντα μέλη.

Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά, όχι όμως και τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι σκιές που δημιούργησε η καθεστωτική παρουσία ανθρώπων σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που του αξίζει, στη θέση που όλοι ονειρευόμαστε, στην κορυφή".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  •  Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    O υποψήφιος Φασούλας που στήριζε ο Ολυμπιακος στις εκλογές, παραιτείται απο το ΔΣ. Δε θα έχουμε εκπροσώπηση του φιλικά προσκείμενου στην ομάδα μας Φασούλα και απλά ελπίζουμε ότι ο Λιόλιος που στήριξαν 300+ σωματεία θα είναι καλύτερος (που θα είναι) από τον Βαζελακόπουλο. Μπορεί οι Αφοι λοιπόν να παράτησαν το μεχρι τέλους, και να τα έχουν όλα στη τύχη όπως είπα πριν κάτι μέρες, πάλι καλά που υπάρχουν και άλλα άτομα που αγωνίζονται εδώ και χρόνια κατά του φάρου.
    Πρέπει να τα λέμε αυτά , γιατί βλέπω μία τραγική προσπάθεια απο αρκετά ΜΜΕ, να προσδώσουν την εκλογή Λιόλιου σε αγώνες των αφων κτλ, πράγμα που όποιος ασχολείται λίγο , καταλαβαίνει ότι έγινε ακριβώς το αντίθετο.

  • RedV
    RedV Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κωσταςς, ΤΟΝ τίτλο έγραψε ο φίλος εννοώντας τον τίτλο του προέδρου αφού ο Λιολιος έχει παραιτηθεί από την προεδρία του Προμηθέα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να είναι όλα σωστά από εδώ και πέρα αλλά η διάβρωση στο μπάσκετ που έγινε δεν έχει ξαναγίνει στον αθλητισμό. Οι μπαρούφες περί παράγκας στο παρελθόν στο ποδόσφαιρο και η τωρινή παράγκα είναι ανύπαρκτες μπροστά σε αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ!!!! Δεν μπορούν να γίνουν όλα τέλεια από τη μια μέρα στην άλλη και ούτε αυτοί που είχαν τον έλεγχο να εξαφανιστούν εν μία νυκτί!!!! Θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τα κεκτημένα τους ακόμα και αν χρειαστεί να "πέσουν κορμιά" και είναι άγνωστο αν δεν έχουν βρει ήδη πρόσφορο έδαφος!!!! Το μέλλον θα δείξει αν αυτό που πιστεύει ο κόσμος ότι θα αλλάξουν τα πάντα είναι η πραγματικότητα!!!! Μακάρι πάντως!!!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    O αλλος λεει ..δε μ αρεσει προεδρος ομαδας που δεν εχει τιτλο.. , δεν πηρε το Σουπερ Καπ περσι ? Δε μετραει αυτο ? 2ον. Τι σχεση εχει αυτο ...με το αν ειναι καλος για προεδρος ?? Εχει πετυχημενη ομαδα (συνολικα) και πετυχημενη εταιρια .. ας μη γκρινιαξουμε και εδω... ας το αφησουμε.. οτι κατι αλλαξε και θα δουμε

  • Panos 7
    Panos 7 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 23:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπιζω να μην κανει το Ελληνικο μπασκετ "καφενειο".

  • ιασοναs
    ιασοναs Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Mετα τουs τελικουs to 2009 και τιs σφαγεs ο Κωνσταντινοs Aγγελοπουλοs ζητησε απο δικουs του ανθρωπουs μια ερευνα και μια εκθεση για το τι συμβαινει στο χωρο του μπασκετ ,οταν εμαθε καλεσε τα παιδια του τον Παναγιωτη και το Γιωργο και οπωs γραφτηκε στο ρεπορταζ του οικονομικου τυπου απο οικονομικουs ρεπορτερ τουs ειπε επι λεξη ...Ο χωροs ειναι διαβρωμενοs και διεφθαρμενοs ...δεν εχετε καμια τυχη..σηκωθειτε και φυγετε΄΄.Εκεινο το καλοκαιρι υπηρχαν και ρεπορταζ οτι φευγουν απο την ομαδα.Ειναι τετοια η διαβρωση που κανεναs ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Κρατατε μικρο καλαθι και αφηστε τα πανηγυρια

  • 7footer
    7footer Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτιδήποτε και αν συμβεί με τον Λιόλιο είναι μεγάλη νίκη για του ελληνικού μπάσκετ και τεράστια δικαίωση για τους Αγγελόπουλους η εξαφάνιση του Βασιλακόπουλου και κάθε δικού του παράσιτου από την ΕΟΚ.
    Παράπονα και παράδοξα θα υπάρξουν σίγουρα.
    Σε καμία περίπτωση όμως δε θα ξαναζήσουμε την προκλητική παράγκα που είχε στηθεί σε ομοσπονδία και διαιτησία που προκαλούσαν αηδία και έφτασαν το ελληνικό μπάσκετ και την ελληνική διαιτησία τόσο χαμηλά.
    Κρατάμε μικρό καλάθι. Αλλά η δικαίωση για το "ΜΕΧΡΙ ΤΈΛΟΥΣ" του Ολυμπιακού, των Αγγελόπουλων και των οπαδών του, είναι τεράστια και αδιαμφισβήτητη.
    Ξεβρώμισε το μπάσκετ από το τσιράκι και τους μαφιόζους.

  • Μενιος
    Μενιος Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Κρατάτε μικρό καλάθι . Στην ΚΕΔ ετοιμάζεται να βάλει τον αντιολυμπιακο Χριστοδούλου. Οπότε μην πανηγυρίζετε πριν δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Λολ, Ο Λιολιος έχει παραιτηθεί από την προεδρία του Προμηθεα(τουλαχιστον φαινομενικά)

  • al-7
    al-7 Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Να κάνουμε την ομάδα να είναι όπως πρέπει για να κερδίζουμε ξανά τους πάντες και τα πάντα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...