roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Βασικός μας στόχος το πρωτάθλημα...»

underarmor
redwell

Στους τελικούς των play off της Basket League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός μετά την άνετη επικράτησή του επί του ΠΑΟΚ με 75-64 στο ΣΕΦ, «σκουπίζοντας» τη σειρά με 3-0, με τον Κώστα Σλούκα να τονίζει:

«Δύσκολη η ήττα που ήρθε από τη Ρεάλ, γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι και φτάσαμε πολύ κοντά στον τίτλο. Ήταν δύσκολο, αλλά δουλειά μας είναι να προχωράμε.

Προσωπικά έχω αφήσει πίσω την ήττα από τη Ρεάλ. Είναι βασικός ο στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα και προχωράμε. Όσο για την προσέλευση του κόσμου είναι συγκινητική και αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει όλη την χρονιά».

Για τον ΠΑΟΚ και τους επερχόμενους τελικούς της Basket League: «Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος. Κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι.

Σήμερα δείξαμε ξανά καλό πρόσωπο, παρότι στο 2ο δεκάλεπτο η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Περιμένουμε τον αντίπαλο στον τελικό. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν δουλεμένη ομάδα και ο κόουτς Τακιανός έχει δώσει από πέρσι τα διαπιστευτήριά του. Ήταν ανταγωνιστικός και στα τρία παιχνίδια, παρότι η διαφορά ξέφυγε. Τπυς εύχομαι καλή τύχη στους μικρούς τελικούς».

Για το αν περιμένει άμυνα ζώνης από τον αντίπαλό του στους τελικούς, όπως έκανε και η Ρέαλ: «Δεν με ενδιαφέρει η ζώνη ή το man to man.

Και ο ΠΑΟΚ έπαιξε ζώνη σήμερα στην αρχή, αλλά τιμωρήθηκε και άλλαξε σε man to man. Στο χέρι μας είναι να προσαρμοζόμαστε και να δίνουμε απαντήσεις σε κάθε διαφορετική άμυνα του αντιπάλου».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο 4-5 αν έρθει Μιλού, και ένα σκιάχτρο να του βάλεις δίπλα του σίγουρα θα πάρεις κάποια πράγματα από τη γραμμή των ψηλών, το μεγάλο πρόβλημα είναι στο 3, που αντικειμενικά ΔΕΝ υπάρχει παίχτης, και όταν είναι ντεφορμε ή δεν παίζει ο Παπ χρειάζονται αλχημείες και η γραμμή των γκαρντ είναι ανεπαρκής, πρέπει να μπει ιδανικά ένα combo (ίσως τύπου Vildoza, δηλαδή και άμυνα, και επίθεση και κάποια ηγετικά χαρακτηριστικά και ψήγματα μπασκετικής αλητειας) γιατί McKissic/Λαρεντζάκης είναι πολύ λίγοι (και ποσοτικά) για ομάδα που στοχεύει στην κούπα και κανείς από τους 3 στο 2 δεν δημιουργεί ουσιαστικά.

    Ο τραυματισμός του Μιλού είναι πάνω από 2 χρόνια πίσω. Φέτος δεν είχε τραυματισμούς, βγήκε MVP στην Λίγκα του που είναι πολύ πιο ανταγωνιστική της Ελληνικής, μάλλον οι 4 πρώτες εκεί θα έβγαιναν 2-3-4-5 στην Ελλάδα, και επίσης όλη τη χρονιά δεν πιέστηκε (μόλις 23λεπτα Μ.Ο και 28 παιχνίδια περίπου, οπότε έκανε και συντήρηση να μας έρθει ξεκούραστος!) Και μόλις τελείωσε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

    Επίσης είναι 28 χρονών και σχεδόν 12 χρόνια επαγγελματίας.. δηλαδή ενώ έχει απαράμιλλη εμπειρία, έχει μπροστά, να είναι καλά το παιδί, το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του..

    Αν βγάλουμε τον Ταβαρες που νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι είναι cheat για Ευρώπη, δεν μπορώ να σκεφτώ με ελαφρά την καρδία κάποιον να μπαίνει μπροστά του .. δηλαδή ο Pleiss της Εφές, Jekiry της Fener, Sanli Barca και Motiejunas της Μονακό, Jaiteh (Virtus που θα πάει Μονακό) είναι καλύτεροι;

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 03:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal,
    Εχετε καποιες ενστασεις για την κατασταση του Μιλουτινοφ; Προφανως δεν θα ειναι στο ιδιο επιπεδο που μας αφησε για ΤΣΣΚΑ αλλα προερχεται απο σοβαρο τραυματισμο, δεν ειναι στην καλυτερη φυσικη κατασταση και ειναι ευπαθης στους τραυματισμους γενικοτερα. Και το χειροτερο οτι αν τραυματιστει αργει πολυ να επανελθει.
    Και επισης, κατα ποσο εχει βαλει νερο στο κρασι του ο Μπαρτζωκας, καθως ακουγεται οτι περσι αλλα και φετος ειχε στο μυαλο του στο 5 Φαλ και αθλητικο 5νταρι, ασχετα αν ο Μπολομποι δεν βγηκε. Θελω να πω πως η μεταγραφη του Μιλουτινοφ εφοσον πραγματοποιηθει, μοιαζει ως κινηση κυριως των Αγγελοπουλων για τον κοσμο και το πρεστιζ, ενω εχει συμφωνησει παραλληλα και ο Προπονητης μας. Τι γνωμη εχετε;

    REDGOAL: Φίλε σούπερ θα είναι. Μακάρι να έρθει

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακουγεται οτι οι Κινγκς θεωρουν τον Σασα asset ανεξαρτητως του αν τον προοριζουν για σοβαρο ρολο και σκεφτονται να τον κανουν trade. Αυτο σημαινει οτι θα μεινει και την επομενη χρονιά σε εμας και μπορει να καταληξει οπως ο Μισιτς.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λαρεντζακης δεν μπορει να παει στους απεναντι εφετος. Λεγεται ομως οτι πριν 2 μηνες ζητησε πολλαπλασια του τωρινου συμβολαιου του για να ανανεωσει. Δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι 100% αληθεια γιατι δεν ειναι πληροφορια μεσα απο την ομαδα αλλά απο ρεπορτερ που τον ξερουν πριν παει στον Ολυμπιακο.

    Ειναι γεγονος παντως οτι ο παιχτης παιζει με χαλασμενη ψυχολογία εδω και αρκετο καιρο και ετσι οπως δειχνει τελευταια δεν θα συνεφερε ουτε τον Ολυμπιακο ουτε τον Λαρεντζακη να παμε με την ιδια κατασταση την επομενη χρονιά.

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Η λογική λέει ότι κ ο Σλούκας αλλά κ ο μιλουτινοφ θα είναι παίκτες του Ολυμπιακού του χρόνου....το θέμα είναι με τον Σάσα τι θα γίνει... εννοώ ότι είτε μείνει είτε φύγει πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Για να υπάρχει χρόνος για το σχεδιασμό χωρίς τον Σάσα στην χειρότερη περίπτωση....αν υποθέσουμε ότι θα πάει ΝΒΑ αλλάζουν πολλά θεωρώ στις θέσεις των ξένων κ γενικότερα στην ομάδα.

  • Panos7
    Panos7 Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Και Κολσον και Πιερ ανανέωσαν με Μακάμπι και Φενέρ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 19:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι ο Λαρετζάκης θα πάει στους "απέναντι" τι ονειρο είδατε ρε;

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έστω ότι παραμένει ο Σλούκας και έρχεται ο Μιλουτίνοφ. Δύο κινήσεις που κατά 90% θα γίνουν.
    Τότε η περιφέρεια μας θα μείνει η ίδια, αν θεωρήσουμε ότι με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, παραμένει και ο Κάνααν. Έχουμε δηλαδή στο 1: Γουόκαπ-Σλούκα-Λούντζη
    Στο 2: Κάνααν-Μακίσικ-Λαρετζάκη (αν και δεν το θεωρώ απίθανο να πάει στους απέναντι, ειδικά αν του δώσουν 150-200χιλ παραπάνω και του υποσχεθούν μεγαλύτερο ρόλο.)
    Στο 3 πέρα από τον Παπ δεν υπάρχει κανείς. Μόνο ο Πάπας για κάνα πεντάλεπτο αρεά και που στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ εντοπίζεται το πρώτο κενό της ομάδας.
    Στο 4 προσωπική αίσθηση, και φυσικά επιθυμία, είναι πως θα παραμείνει ο Βεζένκοφ. Σε αυτή την περίπτωση, και εφόσον παραμείνει ο Πίτερς, προσθέτεις έναν ακόμα αθλητικό παίχτη είτε στο 3-4 (Οτζελέγιε-Πιερ-Κόλσον), είτε κάποιον στο 4-5 πάλι με βασικό του στοιχείο την αθλητικότητα (π.χ Ταιρίκ Τζόουνς που είναι ανερχόμενος, ή κάποιον τύπου Μίκι που διαθέτει εμπειρία). Στο 3 μπορεί να βοηθήσει και ο Πίτερς, άσχετα αν φέτος τον είδαμε ελάχιστα εκεί.
    Στο 5 θα έχουμε Μιλουτίνοφ-Φολ. Λείπει ένας αθλητικός παίχτης όπως προανέφερα. Με την ύπαρξη αυτών των δύο, οι οποίοι αν είναι υγιής και στα γνωστά τους στάνταρ δεν θα αφήνουν χρόνο και για τρίτο παίχτη στη θέση 5 σε πολλά παιχνίδια. Οπότε είτε πας σε κάποιον ανερχόμενο νεαρό με την προοπτική να τον δουλέψεις 1-2 χρόνια και να μπορεί να σταθεί μετά σε μεγαλύτερο ρόλο, είτε σε κάποιον έμπειρο που θα αποδεχθεί τον ρόλο του και θα είναι έτοιμος να προσφέρει οποιαδήποτε στιγμή. Αν αλλάξει ο τρόπος χρησιμοποίησης του Μπολομπόι, να παίρνει δηλαδή λεπτά και στο 4, και δεχθεί ένα συμβόλαιο κάπου στις 700χιλ δεν θα με χαλούσε να μείνει. Κάτι τέτοιο βέβαια μοιάζει απίθανο να συμβεί.
    Αν είναι να αποκτηθεί κάποιος διπλοθεσσίτης θεωρώ πως θα είναι στην περιφέρεια. Είτε κόμπο γκαρντ, είτε 2-3. Ο κόουτς έχει δείξει πως τους ψηλούς του τους χρησιμοποιεί σε μια μόνο θέση, όπως είδαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια με τον Ζαν-Σαρλ και φέτος με τον Μπολομπόι.

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πιστεύεις η εταιρεία θα είναι εκείνη που δεν ολοκληρώθηκε το deal πριν δυο χρονια και ήταν κοντά;

    REDGOAL: Πολύ πιθανό φίλε

  • Νικος
    Νικος Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Red καλησπέρα. Άσχετο με τα μεταγραφικά. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος το συμβόλαιο με την gsa ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι. Γνωρίζεις αν θα συνεχίσουμε με την ίδια εταιρία ή αν θα πάμε σε κάποια άλλη (adidas, nike)?

    REDGOAL: Πάει για άλλη και μάλλον δεν θα είναι μια από αυτές που προανέφερες

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...