roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Το... χάρισε ο Θρύλος 78-79 η Ρεάλ

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός έλεγχε το ματς με τη Ρεάλ, μπήκε στην τελική ευθεία του αγώνα έχοντας προβάδισμα 5-6 πόντων, βρέθηκε στο τρίλεπτο να έχει σαφώς το πάνω χέρι αλλά εκει οι ερυθρόλευκοι δεν "σκότωσαν" τους Μαδριλένους οι οποίοι με τρίποντο του Σέρχι και δίποντο του Γιουλ στα 3 δευτερόλεπτα πηραν την κούπα.

Αυτοκτόνησαν οι Πειραιώτες καθώς είχαν πολλές ευκαιρίες να "κλειδώσουν" τη νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά δεν έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και φυσικά όταν παίζεις με "μπαρουτοκαπνισμένους" παίκτες όπως αυτούς της Ρεάλ θα το πληρώσεις και αυτό έγινε.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-17, 45-45, 63-59, 78-79

Με τους Ουόκαπ, Κέιναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησε στον τελικό ο Ολυμπιακός. Η Ρεάλ είχε στην πρώτη πεντάδα τους Ουίλιαμς-Γκος, Μούσα, Χάνγκα, Εντιαγέ και Ταβάρες.

Με τρία διαδοχικά τρίποντα «έσπασε» τη ζώνη της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός, με το... καλημέρα, πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα μετά το τζάμπολ. Τα δύο πρώτα δια χειρός Αϊζάια Κέιναν και το τρίτο από τον Κώστα Παπανικολάου. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα είχαν μπει με ενέργεια και με καλό passing game έβρισκαν τον ελεύθερο παίκτη. Ο Βεζένκοφ με πέντε δικούς του σερί πόντους έδωσε αέρα 5 πόντων στον Ολυμπιακό 14-9, αλλά στην επόμενη φάση ο Φαλ χρεώθηκε με το δεύτερο φάουλ, αφού είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στον θηριώδη Ταβάρες και στη θέση του πέρασε ο Μπόλομποϊ.

Το +9 (19-10) των Πειραιωτών από το 3ο εύστοχο τρίποντο του Κέιναν και δίποντο του Βεζένκοφ μετετράπη σύντομα σε +12, αφού ο Παπανικολάου ευστόχησε σε δεύτερο τρίποντο και ο Βεζένκοφ πέτυχε το επόμενο δίποντο (24-12). Οι διαιτητές έδειχναν πιο ευαίσθητοι στα φάουλ υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να εκνευρίζονται και να φωνάζουν, ειδικά όταν σε replay είδε τη φάση της γονατιάς του Ρούντι Φερνάντεθ που δόθηκε αμυντικό φάουλ και γκολ φάουλ στον Ισπανό. Ο Μπόλομποϊ χρεώθηκε κι εκείνος με δεύτερο φάουλ μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό και τα νέα ήταν δυσάρεστα για τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού.

Ήταν σειρά του Μπλακ να πάρει θέση στο «5» απέναντι στον Ταβάρες, την αρχή και το τέλος του παιχνιδιού των Ισπανών. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ν’ ανακόψουν τον ρυθμό του Ολυμπιακού, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μειώνει σε 24-17. Πρώτος σκόρερ των Μαδριλένων σε αυτό το 1ο δεκάλεπτο ήταν ο Ταβάρες (1 φάουλ) με 5 πόντους, αλλά και 5 ριμπάουντ. Η ομάδα του Πειραιά που είχε 7 ασίστ και 0 λάθη είδε τους Βεζένκοφ και Κέιναν να έχουν από 9 πόντους και 6 ο Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Σλούκα, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Μπλακ. Όμως, σε αυτό το δεκάλεπτο, η Ρεάλ κατάφερε να φέρει στα μέτρα της το ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σε σετ παιχνίδι. Με τρίποντα από Ροντρίγκεθ και Χεζόνια και τον Ταβάρες να φτάνει τους 9 πόντους (+7 ριμπάουντ), η «βασίλισσα» ισοφάρισε σε 29-29. Ο Χεζόνια πέτυχε 10 πόντους στο 2ο δεκάλεπτο για τη Ρεάλ (12 στο ημίχρονο), που από το -12 προσπέρασε και με +5 (40-45), αφού οι Κοζέρ, Ράντολφ και Μούσα «χτύπησαν» τον Ολυμπιακό έξω από τα 6.75. Το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν πως και ο τρίτος ψηλός του, Ταρίκ Μπλακ, χρεώθηκε νωρίς με 2 φάουλ. Αυτός που κράτησε τον Ολυμπιακό ήταν ο Σακίελ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 10 πόντους σε αυτό το διάστημα με 2/3 τρίποντα και ισοφάρισε σε 45-45 (σκορ ημιχρόνου).

Μούσα και Κέιναν είχαν από ένα εύστοχο τρίποντο για κάθε μία ομάδα με την έναρξη της 3ης περιόδου (48-48). Ο Αϊζάια Κέιναν αναδεικνυόταν σε παίκτη «κλειδί» του Ολυμπιακού, αφού με έξι ακόμη δικούς του προσωπικούς πόντους και επιμέρους σκορ 9-4 των «ερυθρόλευκων», η ομάδα του Ολυμπιακού προσπέρασε με +5, 57-52. Η «μάχη» θα παρέμενε κλειστή, αφού Ροντρίγκεθ και Ουίλιαμς-Γκος ισοφάρισαν σε 59-59. Απαντήσεις έδωσαν ο ΜακΚίσικ και ο Σλούκας (63-59 σκορ 3ης περιόδου), με τον Ρούντι Φερνάντεθ να αστοχεί σε τρίποντο με την εκπνοή. 

Με πέντε σερί πόντους ο Βεζένκοφ έφερε τον Ολυμπιακό στο +7 (68-61). Όμως, οι Ισπανοί είχαν την απάντηση έξω από τα 6.75, κάθε φορά που έδειχναν ολιγωρία οι παίκτες του Μπαρτζώκα. Ο Φαμπιάν Κοζέρ με δικό του τρίποντο κράτησε «ζωντανή» τη Ρεάλ (68-64). Και μετά το 71-64 από Σλούκα και ΜακΚίσικ, ο Κοζέρ ξαναχτύπησε, 71-67. Με «κρύο αίμα» ο MVP της σεζόν, Σάσα Βεζένκοφ είχε κι εκείνος το τρίποντο στο τσεπάκι, 74-67. Ο Ροντρίγκεθ έφερε στο -4 την ισπανική ομάδα (74-70). Ακολούθησαν πολλά άστοχα σουτ και λάθη εκατέρωθεν, ο Ροντρίγκεθ σταμάτησε με φάουλ τον Κέιναν σε προσπάθεια για σουτ, με τον Τσους Ματέο να δέχεται τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Βεζένκοφ και Κάιναν είχαν από 1 βολή (76-70). Ο Ταβάρες απάντησε 76-72 από την 9η ασίστ του Ροντρίγκεθ στο ματς, για το 78-72 από τον Κέιναν που μετρούσε 21 πόντους! Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν θα παραιτείτο (78-74) και απέμεναν 2 λεπτά. Εκείνος μείωσε και σε 78-77 με τρίποντο για τη Ρεάλ Μαδρίτης στα 46΄΄. Ο Μουσταφά Φαλ ήταν άστοχος με τον Ταβάρες να παίρνει το ριμπάουντ και τον Ουόκαπ να σταματά με φάουλ τον Ροντρίγκεθ στα 12΄΄. Ο Μπαρτζώκας απέσυρε τους Σλούκα και Βεζένκοφ, με τους Παπανικολάου και ΜακΚίσικ να μπαίνουν γι την άμυνα. Θα ήταν τελικά όμως, ο Σέρχιο Γιουλ που θα πετύχαινε το πιο κρίσιμο και απίστευτο καλάθι στα 3΄΄, το οποίο ήταν και το πρώτο του στον αγώνα (με λόμπα και τον Φαλ να του κρύβει να τη ρακέτα) με τη Ρεάλ να προσπερνά στη γραμμή του φίνις, 78-79. Σλούκας και Βεζένκοφ επέστρεψαν στο παρκέ, με τον Σλούκα να παίρνει το τελευταίο σουτ από μέση απόσταση στα 2΄΄ και ν’ αστοχεί. Η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2023... όχι ο Ολυμπιακός. 

Διαιτητές: Πουκλ (Σλοβενία), Βίλιους (Λιθουανία), Ντιφαλά (Γαλλία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Κέιναν 21 (5), Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας 6 (1), Βεζένκοφ 29 (2), Παπανικολάου 6 (2), Μπόλομποϊ 2, Μπλακ, ΜακΚίσικ 14 (2)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Τσους Ματέο): Ουίλιαμς-Γκος 9 (1), Κοζέρ 11 (3), Ράντολφ 3 (1), Φερνάντεθ 3, Χανγκά 2, Χεζόνια 12 (2), Ροντρίγκεθ 15 (2), Ταβάρες 13, Γιουλ 2, Εντιαγέ 3 (1), Μούσα 6 (2)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

92 σχόλια

  • kinis
    kinis Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 09:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ.

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 02:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Η απάντηση σου με κάλυψε ως ένα βαθμό τώρα το δήθεν Ολυμπιακός που κολλάει δεν το κατάλαβα Εγώ αγαπητέ Τάσο στήριξα και στηρίζω πρώτα από όλα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ και έπειτα τα πρόσωπα είτε προέδρους,είτε προπονητές,είτε παίκτες απλώς πιστεύω ότι όταν φτιάχνεις μια τόσο καλή ομάδα και ένας η δύο δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα δεν είναι κακό να αντικατασταθουν στα μέσα της περιοδου με κάποιους καλύτερους πχ ο βεζενκοφ που λεν ορισμένοι αδαείς ότι πετούσε τούβλα στο τέλος πιθανόν δεν έχουν ασχοληθεί με ομαδικό αθλητισμό και τους διαφεύγει τι θα πει κόπωση. Εαν λοιπόν πίσω από τον Σάσα υπήρχε ένα τεσσάρι έστω τύπου Περπερογλου η Γκιστ να απειλεί και κοντά στο καλάθι, να μαρκάρει να βοηθά στα ριμπάουντ και να του δινει ανάσες σήμερα πιστεύω ότι θα μιλάγαμε εντελώς διαφορετικά χωρίς γκρίνιες και εσωστρέφειες ΥΓ Για μένα ο Βεζενκοφ φέτος ειδικά ήταν ο κομβικότερος παίκτης του Ολυμπιακού ΥΓ2 Σκέτο GEO GEO 7 είναι άλλος φίλος ΥΓ3 Όλοι μια γροθιά για το πρωτάθλημα απέναντι στον βαζελο ο οποίος κακά τα ψέματα είναι καλύτερος από πέρυσι και χρειάζεται προσοχή ΥΓ4 δεν γίνεται να διαβάζω όλα τα μηνύματα και ειδικά όταν είναι τόσα πολλά..

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδέρφια Γιώργο, αποστολε 7, John 7 και Θοδωρή έχετε απόλυτο δίκιο, πάρα πολύ σωστοι στα σχόλια σας, Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και επαυξάνω.
    Το σοκ από την Κυριακή το βράδυ είναι πάρα πολύ μεγάλο η αγανάκτηση και η πίκρα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είμαστε πάρα πολύ σοκαρισμένοι εδώ και μέρες και δεν μπορούμε να βγάλουμε μιλιά και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε . Διοτι είναι απίστευτο αυτό που έγινε, δεν μπορω να το χωνέψω με τίποτα δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα.
    Κι όμως ο βασικός επέτειος Αυτού του εγκλήματος που έγινε προχθές το βράδυ Και χάθηκε ένα όλο δικό μας ευρωπαϊκό κύπελλο της Ευρωλίγκας παρακαλώ είναι και πάλι ο προπονητής μας Μαρτζώκας. που κατάφερε και πάλι Και φέτος αυτό το μεγάλο κατόρθωμα που δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς άνθρωπος, δεν μπορεί να το χωνέψει κάνεις μέσα στο μυαλό του, τι κατάφερε πάλι και μας έχει αγανακτήσει τόσο πολύ , ο κύριος Μπαρτζώκας ο προπονητής μας. Μάλιστα μέχρι σήμερα δεν διάβασα πουθενά να Έχει ζητήσει μια συγγνώμη στον κόσμο της ομάδος τον Ηρωικό αυτόν κόσμο που ξανά πήγε τόσο μακριά να υποστηρίξει την ομάδα,. γιατί φέτος κακά τα ψέματα ήταν πάρα πολύ δυνατή, Υπερείχε κατά κράτος Σαν ομάδα που έπαιζε όλη τη σεζόν να αγωνίζεται ο ένας για όλους και όλοι για έναν , Να ξεχωρίζει από όλες τις ομάδες Σαν σύνολο δεμένης οικογενειακής ομάδος, Επαναλαμβάνω που συμμετείχαν στο φάινάλ-φόρ, και το στέμμα Το ευρωπαϊκό το Αξίζαμε Πέρα ως πέρα και το δικαιούμασταν 100 τοις 100.
    Αλλά δυστυχώς δεν το περίμενα αυτό φέτος με τίποτα
    Να έχει η ομάδα μας τέτοιο μικρό φινάλε όπως και πέρυσι το Βελιγράδι με γεμάτο κόσμο ολυμπιακό που παίζαμε στην έδρα μας με τόσες χιλιάδες ολυμπιακούς φίλαθλους όπως στο σεφ . δεν το πίστευα με τίποτα, διότι η ομάδα επαναλαμβάνω Υπερείχε από όλες τις ομάδες και δεν έβαζα ούτε μία στο εκατομμύριο καμία πιθανότητα να μας κλέψει κανείς αυτό το κύπελλο Ευρώπης που το δικαιούμασταν επαναλαμβάνω 1000 1000. Ήταν Του ολυμπιακού και κανενός άλλου. Κερδίζαμε Συνεχώς και είμασταν συνεχώς μπροστά με μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν μπορεί ο κύριος Μπαρτζώκας να κάνει πάλι το ίδιο Τραγικό λάθος, Αδράνειας του να μην κάνει τίποτα να ανατρέψει την κατάσταση τα τελευταία λεπτά να πάρει ένα τάιμ-άουτ να κάνει μια σωστή επίθεση , Μια πιεστική άμυνα στην περιφέρεια των ισπανών , παλι το ίδιο μεγάλο έγκλημα όπως έκανε πέρσι αλλα φέτος ήταν πιο μεγάλο.
    Δεν μπορεί κύριε Μπαρτζώκα η ομάδα να προηγείται στην τέταρτη περίοδο, 8 λεπτά πριν το παιχνίδι να λήξει Με εφτά πόντους μπροστά, να βρίσκεται συνεχώς μπροστά και με έξι πόντους και λίγο πριν το τέλος 2 λεπτά Και 13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και όμως εσύ απίστευτο, δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα , χάρισες το παιχνίδι στους ισπανούς που δεν το δικαιούταν ποτε και με τίποτα, το πούλησες το παιχνίδι δυστυχώς. Και είναι απίστευτο δεν το χωράει ο νους μας δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα δικό μας Ευρωπαϊκό κύπελλο δικό μας παιχνίδι να το χαρίσεις στους Αντιπάλους. χωράει το μυαλό σου κύριε Μπαρτζώκα αυτό που έκανες. διότι δεν έκανες τίποτα Να αλλάξεις την κατάσταση , Να πάρεις τάιμ-άουτ Θα τους κόψει το ρυθμό και να δώσεις παλι μια ανάσα στα παιδιά στους παίκτες μας να τελειώσει το παιχνίδι όπως όπως το άξιζανε. Δεν έκανες όμως τίποτα, Εμείς παλι απαθης, δεν αντέδρασες καθόλου για να μη γίνει αυτό το μοιραίο. Που δεν το πίστευε κανείς , ήμασταν λίγο πριν Το φινάλε και ήμασταν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε. Με την κόρη μου και με τη γυναίκα μου ήμασταν αγκαλιασμένοι και χοροπηδούσαμε όταν βλέπουμε έμειναν μόνο 2 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα και ειμαστε έξι πόντους μπροστά κύριε Μπαρτζώκα Το Κύπελλο Το είχαμε μέσα στην αγκαλιά μας μέσα σφιχτά και όμως το έβγαλες και το έδωσε στους Ισπανούς, αυτή είναι αλήθεια. αυτό ήτανε πιο μεγάλο έγκλημα Επαναλαμβάνω και από τον περσινό στο Βελιγράδι που και εκεί έκανες τα ίδια τα ίδια λάθη.
    Δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν μπορώ να το καταλάβω, πως
    Γίνεται και το έχεις αποδείξει τα τελευταία δυόμισι χρόνια που σε παρακολουθώ συνεχώς Σ’ όλα τα παιχνίδια του ολυμπιακού και στην Ευρωλίγκα , είσαι τόσο εγωιστής άνθρωπος και δεν μπορείς να αναγνωρίσεις ποτέ τα λάθη σου , να αλλάξεις κάτι να πάρεις ένα τάιμ-άουτ να κάνουμε μια σωστη επίθεση Στο τέλος, δεν έκανες τίποτα. Το γράφουν και πάρα πολύ σωστά επαναλαμβάνω και τα Αδέλφια μας επάνω όπως προανέφερα.
    Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που έκανες Αυτό το ανεπανάληπτο ανεξήγητο μεγάλο έγκλημα κύριε Μπαρτζώκα. Να χάσουμε εμείς δικό μας ευρωπαϊκό κύπελλο όλο δικό μας και να το Χαρίσεις και να το δωρίσεις στους αντιπάλους .Ήτανε μεγάλο κρίμα και πολύ άδικο για την ομάδα δεν το άξιζε με τίποτα. Να έχουμε Το κύπελλο στα χέρια μας και να το δωρίζεις Επαναλαμβάνω σε κάποιον άλλον αυτό είναι έγκλημα.
    Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κυρία Μπαρτζώκα.

    Δεν εξήγησες στον κόσμο μεχρι δημερα γιατί το έκανες αυτό γιατί δεν αντιδράσες και εμεινες αδρανής, για ποιο λόγο δε το χωράει το μυαλό μας και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε μέχρι σήμερα και θα χρειαστούμε πάρα πολύ χρόνο να το κατανοήσουμε ότι χάσαμε το κύπελλο από την δικιά σου την αδράνεια που χάρισες Όλο τον αγώνα όλο τον κόπο των παικτών όλες της χρονιάς το δικό μας ευρωπαϊκό κύπελλο σαν ανταμοιβή σαν εξιλέωση και δικαίωση Το δώρισες και το Χάρισες στου ισπανούς Που δεν το άξιζαν καθόλου επαναλαμβάνω που ούτε καν έπρεπε να είναι στο φάινάλ-φόρ και ήρθανε με Δεκανικια . αυτή είναι αλήθεια η πικρή αλήθεια η αχώνευτη αλήθεια.

    Στον παικταρά μας καναν πρέπει προσωπικά να ζητήσεις συγνώμη και για το έγκλημα που έκανες που τον Απ’ έκλεισες από Το ελληνικό πρωτάθλημα, και σαν ανταμοιβή πρέπει να το ανακοινώσεις αύριο ότι ανανεώνεται το συμβόλαιο του όχι για ένα χρόνο αλλά για δύο. Διότι ο μάγκας αυτός είναι παιχταράς και του αξίζει πέρα ως πέρα . οι παίκτες οι μεγαλοι
    που έχουνε μεγάλα καρύδια , το δείχνουν στα μεγάλα παιχνίδια . κι αυτός ο παιχταράς με τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση το έλεγε και το φώναζε, φέτος θα αποκτήσω θα κατακτήσω την Ευρωλίγκα γι’ αυτό ήρθα στον ολυμπιακό, το έδειξε με το πρώτο παιχνίδι που κάναμε στα πλέι οφ με τους τούρκους με την Φενέρμπαξε που το πήρε από μόνος του το παιχνίδι, και στον τελικό έδειξε τα καρύδια του, και τα γατάκια που δεν εμφανίστηκα στο γήπεδο παραδείγματος χάρη Ο Πίτερ και ο Μπόλο boy να πάνε από κει που ήρθανε.
    Δεν έχουν καμία θέση στο τοστερ του ολυμπιακού.

    Κι εσείς κυρία Αγγελοπούλου σαν ιδιοκτήτες και πρωί του ολυμπιακού φωνάζαμε και γράφαμε εδώ και χρόνια, ειδικά πέρσι που ήταν η ομάδα ελλιπής με 2,3 πρωτοκλασάτους παίκτες φωνάζαμε θέλαμε μια μικρή επέμβαση από εσάς να αποκτήσετε δύο παίκτες για να περνάμε αεράτα το Ευρωπαϊκό κύπελλο στο Βελιγράδι. Το ίδιο φωνάζαμε και φέτος η ομάδα λείπει σε δύο παίκτες πρωτοκλασάτους. Παίκτης το τρία δεν υπάρχει δίπλα στον Παπανικολάου, και τεσσάρι αθλητικό forward μεθύσι στο ριμπάουντ δεν υπάρχει στον ολυμπιακό και ήτανε μόνος του ο Σάσα Βέγγο. Εδώ φωνάζαμε την ενίσχυση και την υπέρβαση από εσάς δεν το κάνετε το αγνοήσετε και το αποτέλεσμα ήτανε πολύ πικρό στο Κάουνας, διότι η ομάδα και Στα πλέι οφ το έδειξε και το έγραψα επανειλημμένα, με δύο πρωτοκλασάτους παίκτες η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση για να έχει βάθος και να ανταποκρίνεται σε δύσκολες στιγμές όπως εχθές το βράδυ προχθές το βράδυ. Που δεν είχαμε αυτό το βάθος και σε αυτό ευθύνεστε εσείς κύριοι πρόεδρε οι Αγγελόπουλοι.
    Διότι αν Επενδυνατε τα 2 εκατομμύρια € παραδείγματος χάρη σε δύο πρωτοκλασάτους παίκτες Και κάνατε αυτή την Την πάρα πολύ αναγκαία υπέρβαση Που γράφανε και ουρλιάζαμε επανειλημμένα εδώ μες στο site Θα είχατε σίγουρα ανταμειφθεί με 2 Ευρολιγκες
    και πέρσι και φέτος. θα γινόταν αμέσως η ανταμοιβή και η απόσβεση και πέρσι και φέτος και στο Βελιγράδι και στο Κάουνας . τα λεφτά αυτά Της επένδυσης σας,
    θα τα παίρνετε πίσω διότι η Ευρωλίγκα ανταμοιβει το νικητή, παραδείγματος χάρη με 1,7 εκατομμύρια € και στο φιναλίστ 970 χιλιάρικα παρακαλώ.
    Τα λεφτά θα τα παίρνατε Και θα κάνετε την πλήρη απόσβεση με την επένδυση σας. αλλά δυστυχώς μείνατε άπραγης, δεν ενίσχυςατε την ομάδα όπως έπρεπε Με δύο Πρωτοκλασάτους παίκτες επαναλαμβάνω στο τρία και στο τέσσερα και τώρα ήπιαμε πάλι το πικρο το Κόνη Τις απώλειας πάλι της Ευρωλίγκας και μείναμε πάλι στα ίδια . όπως φώναζαμε τόσα χρόνια και λέγαμε, να μην πηγαίνουμε μόνο στην πηγή αλλά να πίνουμε επιτέλους μια φορά νερό. Ο νοών νοείτω.

    Ας μάθουμε μια φορά επιτέλους από την Λάθος τακτική μας Στο μέλλον και ας παραδεχτούμε μια φορά τα λάθη μας, Προπονητής Μπαρτζώκας και διοίκηση των αδερφών Αγγελόπουλων , και να αφήσουμε τους εγωισμούς μας και της αλαζονείας μας στην άκρη Παραδείγματος χάρη να Πηγαίνουμε πάντα με τα μικρά τα μπάτζετ και να Υπερηφανευόμαστε πάντα , βλέπετε τι πετυχαίνουμε, τι πορείες κάνουμε με τα μικρά τα budget που έχουμε εν σύγκριςει των άλλων των πλουσίων , για το καλό και την Πρόοδο της ομάδας του ολυμπιακού.

    Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε ιδιαίτερα το μεγάλο αγώνα και το φοβερό ανεπανάληπτο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα και κατάκτησε δίκαια την πρώτη θέση στην Ρεγκουλαρ σεζόν. Και άξιζε με 1000 το κύπελλο Ευρώπης.

    Μόνο η ιστορία Του μπάσκετ λέει ότι μονο οι κυπελλούχοι μόνο Παίρνουν τα εύσημα Και πανηγυρίζουν το κύπελλο, τους φιναλίστ δεν τους θυμάται πλέον κάνεις.

    Καλησπέρα σας με υγεία.

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    GEO 7 Αν είσαι όντως όπως λες Ολυμπιακός και όχι δήθεν τότε θα κατάλαβες μάλλον σε ποιούς αναφέρομαι (και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) διαφορετικά δεν θα αντιδρούσες στο σχόλιο μου.
    Από κει και πέρα μόλις πριν από λίγο είδα ένα άρθρο στο sport24 (red goal σόρρυ που αναφέρω άλλο site ελπίζω να ανέβει το σχόλιο μου) που δείχνει ότι ο γιουλ κάνει καταφανεστατα βήματα στο ξεκίνημα της φάσης, το οποίο δύσκολα πάντως θα το έβλεπε ο οποιοσδήποτε αν και από ότι φαίνεται στο βίντεο ο διαιτητής είναι πολύ κοντά. Δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά τουλάχιστον για εμένα αποτελεί μια ηθική δικαίωση!!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos μαρινακικος, η εκτονωση ανα χείρας ειναι για σενα το πληκτρολογιο για αφους. Ειπαμε κ αλλοι δεν εχουν γυναικα αλλα εσυ θες εκτονωση ιδιοχειρως συνεχεια... Με αυτο στο χέρι είσαι...το πληκτρολόγιο... Και ξέρεις ε; η πολυ εκτονωση βλαπτει και οι αλλοι καταλαβαινουν οτι εισαι χειροπαικτης... Οι αφοι ειναι σχεδον 20 χρονια, κ εσύ κάνεις ταμειο για φετος και οχι ολα αυτα τα 20 χρονια χειροπαικτη... Για μαρινακη δεν εκανες ταμείο χειροπαικτη... Τακα τακα το χερακι, σου απομυζησε το οποιο μυαλο... Αν καταλαβαινες την καταντια σου θα το κοβες... Ελπιζω τουλαχιστον μη βγαζεις και σπυρια και δε βγαινεις απ το σπιτι...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
    ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ(ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ)

  • Μοςς7
    Μοςς7 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 12:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τωρα καπως ξεθολωσε το μυαλο για να πω και εγω τα δικα μου. Σαφως και δεν πρεπει να ξηλωθει αυτη η ομαδα, πιστευω οτι και του χρονου ακομη και χωρις Σασα θα εχει αλλη μια ευκαιρια, αρκει να γινουν σωστες κινησεις και να υπαρχουν 10-12 παικτες που θα παιζουν, οχι γλαστρες τυπου Πιτερς-Λουντζη-Μπολομποι απλα για να γεμιζει ο παγκος. Ενα σημαντικο θεμα κατεμε που περναει εξ απαλων ονυχων ειναι η κουλτουρα που δημιουργουμε εμεις οι φιλαθλοι της ομαδας. Καλως η κακως ειμαστε ενας συλλογος που ζει μεσα απο επιτυχιες και τροπαια, ειμαστε Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ και δεν μου βγαινει να πω οτι σημασια εχει το ταξιδι, στην συνειδηση ειμαστε πρωταθλητες κλπ οταν για 39 λεπτα εχεις την κουπα στα χερια σου. Ηταν τεραστια ευκαιρια να ερθουν δυο ευρωπαικα τροπαια συνεχομενα οπως πριν μια δεκαετια, το ενα επι της ουσιας εντος εδρας με 15.000 κοσμο και στο αλλο οπου ειχαμε την καλυτερη ομαδα. Σε ενδεχομενη ενισχυση των Μακαμπι-Μονακο-Εφες-Αρμανι και την βεβαιη παρουσια των 2 ισπανικων στην 8αδα, αν δεν ερθουν 2 ετοιμοι παικτες (ενα 4αρι και ενα 2αρι για μενα με μεταλλο νικητη οταν σφιγγουν τα γαλατα) τοτε μονο θα μιλησουμε για τελος εποχης. Ας ερθει το πρωταθλημα τουλαχιστον να υπαρξει μια ηρεμια μεχρι τον ερχομενο Οκτωβρη...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 09:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αγωνιστικό μπατζετ είναι 8,5 εκ και είναι το 9-10ο μπατζετ στην el. Redgoal κάντε ένα αρθρο με το μπατζετ των ομάδων γιατί βρίσκουμε διάφορους πίνακες από άλλα site, δε βάζω λινκς, και βλέπω ότι μπερδεύουν όλοι καθαρά ποσά, μικτά ποσά, αγωνιστικό μπατζετ με συνολικό μπατζετ και γίνεται ένας χαμός. Εδώ διαβάζουμε ότι η εφες είχε 11εκ αγωνιστικό μπατζετ. ότι να ναι. Πάντως το ποστ του giorgos είναι σωστό κατά βάση, πάνω από 2 εκ τον χρόνο δε βάζουν από την τσέπη τους οι αφοι πολλά χρόνια τώρα. Υπήρχαν και χρονιές που τα έσοδα ήταν περισσότερα από τα έξοδα.

    REDGOAL: Παίδες πώς είναι 8.500.000 την ώρα που 4.500.000 παίρνουν μόνο οι Σλούκας-Βεζένκοφ-Παπ; Έχεις Κάναν, Μπόλο, Πίτερς, Γουόκαπ που αγγίζουν εκατομμύριο. Έχεις επίσης Μπλακ, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Λούντζη και Πάπας...

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Καραγκιόζη red arrow.
    Κάτσε να σου πω ΕΓΩ πόσο βαθιά βάζουν το χέρι στην τσέπη οι Αγγελόπουλοι.
    Ο Ολυμπιακός έχει φέτος ΣΥΝΟΛΙΚΌ Μπατζετ 15 εκ.€. εκ των οποίων τα μισά 7,5 αγωνιστικό μπάτζετ.
    15 Σύνολο.
    3,5 εκ. Η διαφήμιση της φανέλας.
    11 για τρία χρόνια.1απο την πορεία στην Ευρωλίγκα;;;;
    4,5.
    1,2 από το τηλεοπτικό συμβόλαιο στο πρωτάθλημα;;;;
    5,7.
    1,5 από το τηλεοπτικό συμβόλαιο στην Ευρώπη;;;
    7,2.
    Ο Ολυμπιακός φέτος έκοψε 200χιλ. Εισητηρια στην Ευρωλίγκα.
    200.000 επί 20€ μ.ο το λιγότερο;;;
    Σύνολο 4εκ.€. 3 στην τσέπη λόγω εφορίας.
    7,2+3 μας κάνουν 10,2.
    Ο Ολυμπιακός έχει 31 χορηγούς.
    31!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Από 10000€ έκαστος;;;;;;;;;;;;; ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ.
    καλό νούμερο για μ.ο
    Εκτός αν πιστεύεις ότι κλείνει συμφωνίες με χορηγούς ο Ολυμπιακός με 100 κ 200€.
    Έχουμε λέμε.
    3εκ.€ από χορηγίες περίπου.
    Συν τα 10,2 Σύνολο;;;;;
    13 εκ.το λιγότερο.
    Δηλ. Οι Αγγελόπουλοι βάζουνε τα λεφτά τους;;;;
    2 εκ.€??????? Από την τσέπη τους;;;;;;;;;
    Ωραία.
    Αν δεν τα βαζανε δεν θα πήγαινε η ομάδα final for.
    Έτσι δεν είναι;;;;;;;
    Βλάκα κ Καραγκιόζη red arrow?????????
    Η στα έξοδα τους συμπεριλαμβάνονται και αυτά που δίνουν σε σένα κ σε άλλους υποστηρικτές των Λουζερ;;;;;;;;;
    Εγώ μιλάω με ΣΤΟΙΧΕΊΑ.

    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

    REDGOAL: Ηρεμήστε ρε σεις. Το αγωνιστικό μπάτζετ είναι πάνω από 11.000.000 ευρώ την τρέχουσα σεζόν

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, Σορβόνη έγραψα ακολουθώντας την τάση απλοποίησης των ξένων λέξεων που παρατηρείται (Κομμούνα,Κομούνα),ακόμα και στην αγγλική (Trotsky, Trotski). Και μια που μιλάμε για επιδοτήσεις και πρόβατα, ο μπεεεε μπεεεε κερδίζει κάτι; Έτσι μας βλέπω πάντως να τη βγάζουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια , εκτός απροόπτου...

    REDGOAL: Εμείς εδώ πάντως ούτε κρατική διαφήμιση παίρνουμε, ούτε από τις εταιρίες του Μαρινάκη και των Αγγελόπουλων. Μόνοι μας. Μάγκικα και χωρίς να έχουμε ανάγκη κανέναν. Είναι τρομερό το συναίσθημα να επιβιώνεις χωρίς να πρέπει να είσαι τσάτσος κανενός

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...