roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ανεπανάληπτο αυτό που ζήσαμε, γράψαμε ιστορία»

underarmor
redwell

Με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, αφού σκόρπισε τη Μονακό στον ημιτελικό του F4 της EuroLeague, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στον έβδομο ουρανό να μιλάνε για τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Ανησυχούσαμε πάρα πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύαμε ότι δεν γυρίζει. Μας βγάλανε έξω από το παιχνίδι μας, τα δύο γκαρντ είχαν από δύο φάουλ.

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά αυτό που είδαμε στο τρίτο δεκάλεπτο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ. Ήταν ανεπανάληπτο το τρίτο δεκάλεπτο, γράψαμε ιστορία. Δείχνει την ψυχή της ομάδας, τους παικταράδες που έχουμε, ήταν κάτι φανταστικό.

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχουμε ζήσει στον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι, έχουμε αποδώσει ένα φανταστικό μπάσκετ που το αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη. Αυτό που είδαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Ανησυχήσαμε, δεν το κρύβω. Είδα τη Μονακό να παίζει πιο σκληρά από ό,τι όλη τη σεζόν, μας έκανε πολλά φάουλ και είχαμε πολλές χαμένες βολές. 

Η ομάδα αυτή παίζει ξανά σε Final 4, είναι οικογένεια, έχουμε εμπειρία, ομοιογένεια και φάνηκε η εμπειρία που πήραμε πέρσι. Έχουμε ζήσει τόσες ανατροπές… Η ομάδα έχει συνοχή και σε σχέση με τις ομάδες του παρελθόντος υπάρχουν κοινοί παρανομαστές.

Τώρα όποιος και αν είναι αντίπαλος, θα βρούμε κίνητρο, μην ανησυχείτε. Έχουμε χάσει τελικούς και από τη Ρεάλ και από την Μπαρτσελόνα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να πω γι αυτους τους Προεδρους ;! Μονο μπραβο!

  • Νικος 7
    Νικος 7 Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Να αγαπουσε ο αλλος της Νοτινχαμ την ομαδα οπως εσεις, και τι στον κοσμο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...