roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να παίξουμε με το δικό μας στυλ»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος άφησε ήδη πίσω του την ήττα από τη Μονακό και στρέφει την προσοχή του στο ματς της Πέμπτης (12/01) με την Βίρτους στην Μπολόνια για την 19η ημέρα της Euroleague, με τον Αμερικανο σέντερ, Ταρίκ Μπλακ, να τονίζει:

«Θα πρέπει να παίξουμε το στυλ του παιχνιδιού μας. Χθες κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Δεν κάναμε αυτά που συνήθως κάνουμε ως ομάδα στο παρκέ. Οπότε θεωρώ πως απλά πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ. 

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μόνη ομάδα που με φοβίζει στα πλειοφ είναι η Εφές γιατί έχει την καλύτερη τριάδα η μάλλον τετράδα από γκάρντ και ως συνήθως με τον Ολυμπιακό παίζουν τα καλύτερα ματς.
    Υπομονή να δούμε και σήμερα και μετά θα κάνουμε ταμείο.
    Περιμένω άνοδο Βεζένκοφ οπωσδήποτε.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 16:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστή ερμηνεία @Thrilos for Ever, παρόμοια άποψη εξέφρασα σε άλλο νήμα νωρίτερα. θα τους ξανά - πετύχουμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε, γιατί μπορεί τότε να κρίνει πολλά περισσότερα..

    Επίσης συμφωνώ ότι μάλλον χάσαμε το θέμα 4αδας (υπάρχουν φυσικά πολλές ελπίδες, αλλά θεωρώ ότι θα κάνουμε και άλλες χαζές ήττες τύπου ΑΣΒΕΛ - που πάλι πήγε να κάνει το θαύμα χθες με Μπάρτσα - και δεν θα καταφέρουμε να μείνουμε στην 4αδα) και δεν είναι μικρό πράγμα σε τόσο αμφίρροπα play off να έχεις τον τελευταίο αγώνα σπίτι σου (βλ. Πέρυσι που έπαιξε κάποιο ρόλο..) και φυσικά σκεφτείτε ότι ένας τέτοιος αγώνας με τηλεοπτικά, σπόνσορες, sold out, μπορεί να είναι 100.000€+ κέρδη για την ομάδα...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Ευρωπαικό μπάσκετ έτσι οπως είναι δομημένο και διαμορφωμένο τα τελευταία 30 χρόνια + έχει συγκεκριμένες υπερδυνάμεις.Μια από αυτές είμαστε και εμείς στις λίγες που διαμορφώνουν κάθε χρόνο το σκηνικό.
    Επιπλέον η φανέλα της ομάδας είναι 1000 κιλά,δεδομένο που δεν πρόκειται ποτέ σχεδόν να το αποκτήσουν οι υπόλοιπες ομάδες εξαιρουμένου των 4-5 κλασσικών.
    Κανείς δεν είπε τη Μονακό υπερομάδα και κανείς δεν την ανεβάζει πάνω απο αυτό που είναι,δεν παύει όμως να παραγνωρίζουμε το πλήρες ρόστερ που διαθέτει σε όλες τις θέσεις,την αθλητικότητα και ένα project ταχέως ανερχόμενο με τη βοήθεια και άλλων παραγόντων που όλοι το σπρώχνουν να πάει μακρυά.
    Συνεπώς μιλάμε για μια πολύ δυνατή ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
    Αυτό είναι fact.

    Εμένα με απασχολεί η ομάδα μου και αν και τρελλαίνομαι με τη σειρά μου πολλές φορές όπως ο φίλος red7arrow, εν τούτοις είναι ιδιαίτερα σκληρός και άδικος με την ομάδα.Κάθε ματς που θα χάσουμε θα υπάρχει λόγος και αιτία προφανώς και δεν μπορούνε όλα αυτά να διορθωθούν όπως τα θέλουμε εμείς και όπως τα βλέπουμε με τα δικά μας μάτια.
    Προφανώς στην ανάλυση του ο Μπαρτζώκας τα ξέρει γιατί συμβαίνουν αυτά και οι μεταπτώσεις που οφείλονται.
    Αν εχτές έπαιζε ο μισός Βεζένκοφ από αυτό που ξέρουμε θα είχαμε νικήσει?
    Ναι.
    Θα λέγαμε άλλα?
    Ναι.
    Τι να κάνουμε που η ομάδα έπαιξε απίστευτη άμυνα αλλά επίθεση ήταν τραγική?
    Το πρώτο άθλιο ματς επιθετικά ήταν από την ομάδα που είναι πρώτη σε δίποντα και βολές.
    Ε δεν θα ξανασυμβεί αυτό και ούτε θα το ξαναδούμε ποτέ.

    Είδε κανείς και σχολίασε το ματς της Βαλένθια με την Εφές?
    6 παίχτες λείπανε από τη Βαλένθια,χωρίς ψηλό,χωρίς γκάρντ χωρίς κανέναν βασικό της αποδεκατισμένη και το πήρε άνετα το ματς.Δεν θα έπρεπε η Εφές με κατεβασμένα ρολά να το πάρει?
    Εκεί δηλαδή τι λέμε τα δικαιολογούμε όλα πως έχει τα καλύτερα γκάρντ και θα περάσει άνετα?
    Η κριτική μας θα πρέπει να είναι ακριβοδίκαιη και όχι όπως θα θέλαμε να πηγαίνουν τα πράγματα ρολόι όπως επιθυμούμε για την ομάδα που είναι το ιδεατό.

    Εν κατακλείδι δεν θεωρώ ότι χάθηκε τίποτα,η πρώτη 4 πολύ πιθανόν ναι,αλλά στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει μέσα στην 8άδα που θα είμαστε,να τους έχει καλά προετοιμασμένους ο Μπαρτζώκας γιατί πολύ πιθανόν να ξανασυναντηθούμε με τη συγκεκριμένη.
    Η εκτίμηση μου για αυτές τις μεταπτώσεις της ομάδας,είναι ότι οφείλονται καθαρά στην έλλειψη διάρκειας όλων των παιχτών και κυρίως των αναπληρωματικών με αποτέλεσμα όλο το κουπί να το τραβάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι.

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχάς κολλάτε στο λάθος που έγραψα Αρμάνι Αντι για Μπολόνια. Ισχύει το λάθος απλά την Μπολόνια εννοούσα. Ξέρω με ποια παίζουμε.

    Από κει κ πέρα, ναι το έχω πάρει κατάκαρδα γιατί κάτι τέτοια παιχνίδια χτίζουν προσωπικότητα σε μια ομάδα.
    Εννοείται με πείραξε η συγκεκριμένη ήττα από δαύτους.
    Τους έχετε μεγαλοποιησει και νομίζετε κάποιοι οτι έγιναν ξαφνικά ομαδάρα.
    Δε γουστάρω να τους βλέπω να μας νικάνε. Έχουν κωλο χαρακτήρες παίχτες και προπονητή που τον είδατε από τις πρώτες φάσεις να διαμαρτυρεται έντονα ενώ είχε άδικο. Και παρίστανε τον αδικημένο!
    Δε μου άρεσε μάλιστα που σε 2 περιπτώσεις έπιασα παίχτες μας και συγκεκριμένα στη μία ο Παπανικολάου να προσπαθεί να του εξηγήσει τι έγινε. Στα τέτοια μας ρε! Να μην του εξηγήσετε τπτ. Τι είστε??? Οι συμπονετικοι αντίπαλοι????
    Χθες δεν μπήκαμε καμικάζι μέσα στον αγώνα.... Αλλά παρηγορητες του Ομπραντοβιτς. Αντιπαθητικος όσο δε πάει.
    Ξεκινήσαμε το ματσάκι ωραία με τάπες στον Τζέιμς και μετά μας έπιασε το looser στοιχείο χάναμε τη μπάλα μέσα από τα χέρια μας....
    Δεν είναι τυχαίο που ο Γουοκαπ δύο παιχνίδια έχει κάνει άσχημα φέτος.... Και τα δύο με την Μονακό!!!! Και μιλάμε για λάθη παιδικά... Του έφευγε και στους δύο αγώνες η μπάλα από τα χέρια.
    Το έβλεπες στα πρόσωπα τους.
    Παιζαν χωρίς να το πιστεύουν. Ήξερες ότι στο τέλος θα νικήσει η Μονακό.
    ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΌΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΆΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΤΤΕΣ.
    Χτίζουν χαρακτήρα.
    Μπορεί ακόμη να έχει δρόμο ή χρόνια αλλά το παιχνίδι αυτό ήταν ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΙΑΣ. Ένα μικρό τεστ... Ενα boss fight. Κι αν το 1ο ματς ήταν στην αρχή της χρονιάς και είπαμε, έτυχε κάναμε μια κακή εμφάνιση κ χάσαμε, εεε σε αυτό το 2ο περίμενα πολλά περισσότερα. Αλλά είδα ηττοπάθεια.

    Και μπράβο στη Μονακό σε ένα πράγμα...
    Είδαν ότι δεν τραβαει ο Μοερμαν??? Δε τους άρεσε.... Δρόμο, και πήραν άλλον και έπαιξε καλά χθες. Αυτός με τα κοτσιδάκια που καρφωνε κ έκανε και τη τάπα στον Μακισικ άσχετα που δόθηκε λανθασμένα φάουλ υπέρ μας.
    Κι εμείς, έχουμε τον Μπολομποι 900χιλιαδες ευρώ παίχτη και δεν τον βάζουμε. Αλλά ενίσχυση του ροστερ δεν κάνουμε!!!! Μόνο τον κύριο Ντορσει περιμένουμε, αλλιώς κανέναν άλλον. Επειδή ο κύριος Κανααν έβαλε με τον Βαζελο μερικά τρίποντα, πάει, έγινε παιχταράς. Επειδή σε ένα παιχνίδι θυμήθηκε τι πάει να πει στόχος. Και μας έχει κάψει στα υπόλοιπα βάζει 1 τρίποντο κάθε 10 προσπάθειες.

    Ναι, εσείς οι υποστηρικτικοι Ολυμπιακοί, καλά κάνετε να στηρίζετε στα λόγια. Εγώ πάω γήπεδο κ μου κλείνει ο λαιμός κάθε φορά. Ίσως κι εσείς...
    Αλλά δε μπορώ εγώ να παριστάνω ότι πετάνε γύρω μου πεταλουδιτσες.
    Εννοείται ότι αγανακτω γιατί επειδή ακριβώς πιστεύω στην ομάδα αυτή, δε γουστάρω να βλέπω τη μονακουλα να μας κουνιέται.
    Δεν μπορώ να πω ότι είναι απλά ένα παιχνίδι που χάθηκε και αντε πάμε στο επόμενο γιατί βλέπω το τρόπο που χάθηκε πάλι και μου βαράει καμπανάκια ότι θα ξανασυμβεί διότι όταν χάνουμε χάνουμε ΠΆΝΤΑ από δικά μας λάθη!!!! Έχουμε χαρισει και πετάξει ένα σωρό βαθμούς!!!!
    Μου έχετε κάνει όμως ξαφνικά την Μονακό νέα CSKA!!! Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ νέα cska αλλά τώρα δεν είναι!!!!
    Και μέχρι να γίνει δε μπορώ να βλέπω την Monaco αυτή την μικρή ομάδα να είναι 1η στη βαθμολογία από δικά μας δώρα.
    Καταλάβατε??? Αν όχι... Πρόβλημα σας. Θα τα δείτε στη συνέχεια όλα αυτά που σας λέω.

  • Giannis
    Giannis Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου δεν μπορείς να λες ότι ο Ολυμπιακός είναι πελάτης της Μονακό... είναι τουλάχιστον άκυρο το σχόλιο σου! Το γεγονός ότι κατάφερε η Μονακό να κάνει το 2 στα 2 φέτος δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός με μια μακρά παράδοση στην κορυφαία διοργάνωση κ με 3 κατακτήσεις κ πολλές παρουσίες σε τελικό φάιναλ φορ είναι πελάτης της Μονακό...η Μονακό είναι μια ομάδα που εμφανίστηκε πέρσι κ στο κρίσιμο σημείο ο Ολυμπιακός μας την απέκλεισε... άλλο να σε χάλασε ο τρόπος που χάσαμε χθές και άλλο να χαρακτηρίζεις την ομάδα μας λουζερ....!!! Ασχολεισου με κάτι άλλο γιατί μπάσκετ δεν καταλαβαίνεις όπως κ πολλοί άλλοι σαν κ εσένα που βρίζετε στην ουσία την ομάδα μας.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Κλασσικος Red7arrow, και γενικοτερα Ελληνας οπαδος.Πολυ καταστροφολογια για μια ηττα που δεν παιξαμε καλα. Εδω την Μπολονια με την Αρμανι μπερδεψες...

  • alvinstam
    alvinstam Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Red7Arrow από τα δεκάδες μηνύματα που έχεις στείλει από χτες για τον αγώνα με τη Μονακό φαίνεται ότι το έχεις πάρει κατάκαρδα! Μην αγχώνεσαι φίλε μου τόσο πολύ, δεν αξίζει.

    ΥΓ Αύριο παίζουμε με την... Μπολόνια (όχι με την Αρμάνι που γράφεις) και το φοβάμαι κι εγώ το παιχνίδι αλλά...εμπιστοσύνη στην ομάδα!

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Το δικό σου στυλ ποιο είναι ρε Ταρικ; Μήπως κάρφωμα στη στεφάνη; 100 βολες πρεπει να εκτελεί μετά από κάθε προπόνηση. Η Βιρτους είναι διψασμένη για ρεβάνς για την 117αρα που δέχθηκε στο ΣΕΦ. Δεν γίνεται να είμαστε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τόσο αστοχοι. Τα ριμπάουντ και τα μάτια μας.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιο ειναι το δικο σας στυλ???
    Οποτε θυμαστε παιζετε???
    Χθες που ηταν ευκαιρία να τους κόψετε τη μαγκιά μεσα εκεί, να παρετε ρεβανς για την ηττα μας στο ΣΕΦ, χάσατε....
    LOOSERS ειστε....

    Kαι αμφιβάλω αν θα κερδίσετε την Αρμάνι...ναι ναι...την ομαδα που κερδισατε με 117 ποντους στο ΣΕΦ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΔΡΑΣ....Θα ερθουν πολύ δυσκολες βραδιές στη συνεχεια. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΘΕΝΟΣ..........δυστυχως.
    ΠΗΡΑΜΕ ΑΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ.
    Οκ, χαρα μεγαλη για την αιώνια μεταξυ μας κοντρα, αλλα τον βαζελο τον νικάνε ΟΛΟΙ. Δε καταλαβαινω γιατι πρέπει να χαιρομαι συνέχεια λογω της νικης αυτης!!!

    Εμενα με ξενερώνει που αρχιζει η Μονακο να μας παιρνει τον αερα και να ειμαστε πελάτες της.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...