roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Συγκεντρωμένοι και επιθετικά καλύτεροι»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο Μονακό, όμως, πλέον έχει εστιάσει στο ματς της Πέμπτης (12/01) με την Βίρτους στην Μπολόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Πάντα πρέπει να αναλύσεις τι έχει συμβεί. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Σε λίγο ταξιδεύουμε. Θα κάνουμε μία προπόνηση και μετά θα αναχωρήσουμε για την Μπολόνια. Θεωρώ πως γενικά είχαμε καλή συγκέντρωση όσον αφορά στο αμυντικό μας πλάνο.

Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες, που ήταν κόντρα σε εμάς, έκριναν το παιχνίδι. Κάποιες χαμένες βολές και χαμένα λέι απ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Στην ουσία το παιχνίδι κρίθηκε σε μία φάση.

Όμως, η φόρμα των παικτών και το πόσο καλά σουτάρουν τη μία μέρα είναι ζήτημα συγκυριών πολλές φορές. Από το αμυντικό πλάνο και γενικά το πως θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος, όσο κι αν μας στενοχωρεί η ήττα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Η Βίρτους είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο και πολύ βάθος στο ρόστερ της. Αν δείτε ποιοι παίκτες και τι κλάσης παίκτες συχνά δεν παίζουν δευτερόλεπτο θα καταλάβετε τι εννοώ.

Είναι μια ομάδα που έχει αυξομειώσεις στην απόδοσή της. Για παρέδειγμα κέρδισε στην Βαρκελώνη, αλλά αμέσως μετά έχασε από τη Ζαλγκίρις. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το δυσκολότερο δυνατό σενάριο, αυτό που τους θέλει αποφασισμένους μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σε Ιταλία και χθες από το Κάουνας.

Πιστεύω πως θα παίξουν στα όριά τους για να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους. Διεκδικούν την 8άδα και εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλύτερο επιθετικά παιχνίδι από χθες και ένα εξίσου καλό αμυντικά, αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Στον πρώτο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν «σαρώσει» (117-71) στο ΣΕΦ την ιταλική ομάδα, ωστόσο, όπως τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού, το αυριανό ματς είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. «Ήταν ένας αγώνας που εμείς παίξαμε καταπληκτικά και εκείνοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Κάποιες στιγμές σουτάραμε και εξωπραγματικά, βάλαμε και δύσκολα σουτ εκτός από τα εύκολα. Άνοιξε η διαφορά και η Βίρτους το άφησε το παιχνίδι.

Η Βίρτους πηγαίνει πολύ τη μπάλα στο ποστ, έχει αρκετούς παίκτες που επιτίθονται με πλάτη στο καλάθι και πρέπει η άμυνά μας στο low post και η πίεση στη μπάλα, στους πασέρ στο low post, να είναι αποτελεσματική. Είναι κάτι που κάναμε καλά στον πρώτο γύρο και αύριο πρέπει να το επαναλάβουμε».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow φυσικά και έκαναν τα σωστά, έφεραν τον καλύτερο αμυντικό power forward να μαρκάρει Vezenkof, πήραν ακόμη περισσότερους αθλητικούς παίχτες που όμως έχουν και τρίποντο από τις πλευρές, και έδιωξαν τον Bacon που θα τα έκανε άνω κάτω και έφεραν 2 πολύ καλύτερους επαγγελματίες - αλλά και μάστορες στο iso - Okobo/Loyd που φαίνεται να ταιριάζουν καλύτερα με τον James. Eπίσης κράτησαν το δίδυμο Motiejunas/Hall στους ψηλούς και έφεραν και τον Matoundou να συμπληρώσει την 3άδα σέντερ, που κατόπιν εορτής φαίνεται αρκετά καλή επιλογή.

    Εμείς χρειαζόμασταν περισσότερη αθλητικότητα και 3ποντo, δεν τα πήγαμε και άσχημα φαινομενικά στις μεταγραφές, απλά αν βάζεις Bolo μόνο στο 5, δεν κερδίζεις πολύ σε κορμιά/αθλητικότητα, αφού τα 4άρια μας Vezenkof/Peters δεν είναι και οι σκληρότεροι τύποι στην λίγκα, ενώ επειδή δεν υπάρχει 2ο 3άρι παίζουμε πολύ με 3 γκαρντ, οπότε πέφτουμε σε κορμιά/αθλητικότητα/p n r. Αν έκανε κάποιο τρικ με Bolo στο 4, ή Peters στο 3, θα είχαμε κάποιου είδους πλεονέκτημα, αλλά τώρα που παίζει Bolo αποκλειστικά στο 5, και Peters/Vezenkof αποκλειστικά στο 4, όχι μόνο δεν έχουμε πλεονεκτήματα, αλλά είμαστε και μείον! το DNP του Bolo προχθές ήταν καθοριστικό πιστεύω..

    Ένας Colson νομίζω θα ήταν ιδανικός (παίζει και 4) και χθες ήταν απολαυστικός με 19π, ριμπ, 2 κλεψ και 1 τάπα, δεν νομίζω ότι κάνει πολύ παραπάνω από τα 550.000 του McKissic..φυσικά αυτά τα λέγαμε πριν τις μεταγραφές, όχι τώρα που αποδεικνύεται παίχτης Euroleague (@Αndregon πρώτος απ' όλους θυμάμαι!). Φυσικά θα μπορούσαμε να είχαμε τον ίδιο τον Diallo με 100.000ευρώ συμβόλαιο! νομίζω 40-50.000 έπαιρνε Λαύριο, και ο Παναθηναικός τον είχε πάρει με τα διπλά..τώρα έχει πάει κάπου 700.000 γιατί του έκαναν αναπροσαρμογή. MVP προχθές να θυμήσω, και στον 1ο αγώνα εξαφάνισε τον Σλούκα..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτο ειναι που με ενοχλει Redgoal. Αυτο που λες, οτι οσο κι αν εχει δυναμώσει ως ομάδα, η μονακο ειναι μια φανελιτσα παναλαφρη οπως ειπες. Δεν επιτρέπεται να τους κάνουμε μάγκες 2 φορές φέτος. Αυτο δειχνει οτι κατι καναμε λαθος εμεις και εκεινοι σωστα για να καλυφτει η περσινη αποσταση. Τραγικοι....

  • sak-podence7
    sak-podence7 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει για την ήττα πάμε παρακάτω στόχος η 4 άδα για πλεονέκτημα έδρας κ μετά όλα τ αλλά θα έρθουν μόνα τους...
    ΥΓ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ....
    ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΈΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, ο Τζειμς ειναι ενας καλος παιχτης. Αλλα δεν μπορει μονος του να παει μια ομάδα final 4. Περυσι ομως, το οτι καταφερε να φτασει την ομάδα του μια ανάσα απο το Final4 ειναι τεραστια επιτυχια.
    Αν ηταν παιχτης που επαιρνε ομάδα απο το χερι και τη πηγαινε σε τελικους, τοτε οσο επαιζε στον Παναθηναικο θα το εκανε αυτο. Ο Τζειμς ειναι ενας πολυ καλος παιχτης, σουτέρ αλλα ως εκει. Δεν μπορει μονος του. Κανεις δε μπορει μονος του.
    Ουτε ο Σπανούλης θα μπορουσε μονος του καποτε να παει τον Ολυμπιακο τελικο...Ουτε ο Διαμαντιδης τον βαζελο...
    Το οτι πρωτάθλημα ΔΕΝ πήρε αυτό δειχνει οτι η Μονακό ως ομάδα ειναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ.
    Και ενισχύει αυτό που λεω. Οτι ΚΑΚΩΣ χασαμε 2η φορά από αυτή την ομάδα που αλλες την εχουν κοιτάξει στα ματια. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ και εμεις σε 2 αγώνες να αμολάμε χαρταετό.

    Κωστα απο Μπραχάμι, μενουμε και κοντά....εισαι ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ........τι σχεση εχει ο βαζελος επειδη εχει 6 αστερια ρε μπαγλαμα? Eμεις εχουμε καλους παιχτες και καλο ροστερ. Δεν εχει να κανει παντα με το μπατζετ, διοτι πχ μπορει του χρονου να ερθει η Μονακο και να σου παρει τον ΓΟΥΟΚΑΠ και να του δωσει 3 μυρια. Ο ιδιος παιχτης ειναι. Οπως ηταν ιδιος παιχτης καποτε ο ΧΑΙΝΣ και οταν πηγε CSKA ανεβηκε η αξια του.
    Αυτη τη στιγμη η αξια και η ποιότητα των παιχτων του Ολυμπιακου ειναι τετοια που δεν εχει να ζηλέψει τπτ απο εκεινων της ΜΟΝΑΚΟ η της Μπαρτσελονα.
    Το κακό είναι οτι η αξιοποίηση του ροστερ ειναι προβληματικη...
    Αν επαιζαν μπασκετ τα εκατομμυρια τοτε η ΑΡΜΑΝΙ δεν θα ηταν εκει που ειναι ουτε η ΕΦΕΣ....
    Ολες οι ομάδες εχουν καλους παιχτες και ροστερ με ποιότητα. Μην πεφτετε στη παγίδα να θεωρείτε οτι το μεγαλύτερο σε αριθμούς μπατζετ ειναι και το καλύτερο.

    REDGOAL: Τι μόνος του πέρυσι ρε συ; Θυμάσαι ρόστερ που είχε όταν την αποκλείσαμε; Μια χαρά παιχταράδες είχε. Απλά δεν έχει φανέλα. Είναι πανάλαφρη ακόμα και μπροστά σε αυτή της Βιλερμπάν που έχει 20+ πρωταθλήματα

  • Κωστας απο Μπραχαμι
    Κωστας απο Μπραχαμι Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ φαντασμενοι ειναι καποιοι που θελουν ευρωκουπα και δεν τους αρκει το φιναλ 4. Λες και ειναι δεδομενο οτι ο Ολυμπιακος θα προκριθει και εχει κλεισει θεση ηδη!

    Ο Ολυμπιακος ειναι η ομαδα με το μικροτερο μπατζετ απο την οκταδα μαζι με Μπασκονια. Ευχαριστημενοι θα επρεπε να ειμαστε. Ειναι λαθος να συγκρινουμε την περσινη σεζον με φετος. Περσι ειχαμε χειροτερη ομαδα σε θεμα ροστερ πλην Ντορσει. Αλλα και παλι φετος τα παμε εξισου καλα μς δεδομενο οτι ολες οι ομαδες εχουν δυναμωσει, με την Μονακο φωτεινο παραδειγμα.

    Οσοι μιλανε για βαρος φανελας και κομπλεξ ειναι ασχετοι με το αθλημα. Δεν παιζουν μπασκετ οι φανελες. Οι παιχτες με τα εκατομμυρια παιζουν. Αλλιως θα επρεπε ο Βαζελος με τα 6 αστερια να τα σαρωνει ολα τωρα! Η Μονακο ειναι πιο ποιοτικη ομαδα απο εμας και πιο ακριβη. Το οτι ανταγωνιζομαστε ομαδες με 3πλασια μπατζετ ειναι εργο προπονητη και προεδρων! Τιποτα αλλο.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL, Τους παιχτες ομως τους καλούς σε τετοια παιχνίδια τους θελεις να βγουν μπροστα....Οχι με την Ζαλγκιρις και την Βιλερμπαν!
    Ο Τζειμς δηλ πως βγαινει και παιζει...κανει μια κακη περιοδο και μπαινει μετα στη 2η και σου πεταει 18π.
    Εκει τους θελω τους μάγκες να τους δω.

    Επισης ξαναλέω, οτι το να λεμε οταν χανουμε οτι οι δικοι μας παιχτες δεν ηταν σε καλή μερα...δεν μας τιμαει. Διοτι με τη λογικη αυτη και των αντιπάλων οι παιχτες δεν ηταν σε καλη μερα.
    Τα ιδια λεγαμε και στον 1ο αγωνα.

    Μενιο, αναφορικά με τις παρατηρησεις σου, θα σου πω μοναχα οτι περυσι, ημασταν κι εμεις νεα ομαδα. Ειμασταν φαβορι, εκεινοι ειχαν ξεκινησει χαλια τη χρονια και ανεβηκαν στο 2ο μισό της σεζόν και μπηκαν 8αδα στο τελος.
    Αλλα δεν ειχαμε τπτ σιγουρο. Παρολα αυτα ημασταν καλύτεροι και το δειξαμε. Χασαμε στην εδρα μας και πηγαμε εκει και τους το πηραμε. Τους κοψαμε τη μαγκια.

    Φετος, υποτιθεται επρεπε να ενισχυθούμε, το καναμε και οι δυο ομάδες αλλα το αποτέλεσμα ειναι αυτο που λες. Οτι χασαμε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ και μαλιστα χωρις τον ΛΟΙΝΤ εχθες!!!

    Και εγω τρελαινομαι στο οτι αυτοι δεν χρησιμοποιούν τους παιχταραδες τους οταν ειναι τραυματισμενοι.
    Εμεις τους χρυσοπληρώνουμε (Μπολομπόι) και δεν τους βαζουμε ουτε λεπτό να παίζουν γιατι δε τους εμπιστευόμαστε!!!

    ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

    REDGOAL: Φίλε ο Τζέιμς είναι ο πιο κλατς παίκτης της Euroleague και παίρνει 2.500.000 ευρώ νέτα (φανερά). Είναι το παιχνίδι του αυτό. Παιχταράς. Είδαμε όμως τι έκανε πέρυσι με τη Μονακό που είχε εξαιρετικό ρόστερ. Ούτε F4 πήγε, ούτε πρωτάθλημα πήρε

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποιος δεν βλέπει ότι έχουμε πρόβλημα με την Μονακό απλά δεν ξέρει από μπάσκετ. Και πέρσι στην σειρά που κερδίσαμε τελικά είχαμε τεράστιο θέμα. Τα πάνε τα ματς στον ρυθμο που θέλουν. Δεν παίζουμε το μπάσκετ μας. Και μην ξεχνάμε ότι έπαιζε και χωρίς Λόιντ. Μιλάμε για τεράστια απουσία. Είμαστε πολύ πίσω σε αθλητικοτητα και όταν πιέζουν σαν τρελοί πίνουμε θάλασσα. Εκεί θες παίχτη σλασερ και σκόρερ να κάνει τις δικές του φασεις. Πάρε επιτέλους ένα παίχτη τέτοιο στο 2. Όλες οι ομάδες έχουν τουλάχιστον έναν τέτοιο. Τώρα να βλέπεις στον Σλούκα να μην μπορεί να περάσει κανένα στα πόδια και να ειναι εξουθενωμένος γιατί παίζει 20 λεπτά σερί δεν είναι εικόνα. Πρέπει να μπει τοπ παίχτης στα γκαρντ και να γίνει σωστό ροτεισον. Και οι τυφλοί το βλέπουν ότι είμαστε ελλειπής εκεί. Με την ξεροκεφαλια σου να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος επιλογή ξένου πας να τιναξεις στον αέρα την χρονιά. Και τα καλά χρόνια του Σλούκα έχουν περάσει και ο Σάσα μπορεί να την κάνει για NBA. Δεν υπάρχουν πάντα ευκαιρίες και προϋποθέσεις να μπορείς να πάρεις ένα ευρωπαϊκό. Και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με φάιναλ φορ φέτος. Θέλουμε την κούπα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισχύει αυτο redgoal, αλλά εχει μεγάλη διαφορά και θα σου πω που.
    Η CSKA ειναι μια ομάδα με ιστορία και φανέλα.
    Η Μonako δεν ειναι. Εμείς με την CSKA μπορει να μην ειχαμε το μπατζετ τους ποτέ, μπορει να μην εχουμε τα τροπαιά τους, αλλα σαν φανελα και ιστορία ειμαστε ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΙΕΣ και τιμημένες.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ η ΜΟΝΑΚΟ και να σου κουνιέται...

    Επιπλέον...οπως λεμε οτι εμεις ειμασταν κακιστοι επιθετικά, ετσι κι εκεινοι το ιδιο ηταν. Δηλ αν σε αλλο ματς τους πετυχουμε και τους μπαινουν τα σουτ που δεν μπηκαν εχθές, τι θα λεμε, οτι χασαμε επειδη τους μπαινανε ολα???
    Πρέπει να προσαρμόζονται στις συνθήκες του αγώνα. Αλλιως καθε φορά θα λεμε οτι χασαμε για καποιο λογο και δε θα μας προβληματιζει τπτ.

    REDGOAL: Φίλε είναι πώς το βλέπει ο καθένας. Εμείς δεν θεωρούμε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή χάσαμε ένα ματς στο οποίο όλα σου τα "όπλα" ήταν σε τραγική βραδιά και ήσουνα στην ισοπαλία ένα λεπτό πριν λήξει ο αγώνας. Αν τρώγαμε καμιά 20αρα-30άρα τότε το συζητάμε για κόμπλεξ και τα λοιπά, αλλά σε ένα ματς που κρίθηκε σε μια δυο φάσεις, δεν συμφωνούμε ότι μας κουνιέται καμία Μονακο. Μακάρι να τη βρούμε στα πλέι οφ να πάμε πάλι F4

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε γινει οι πελάτες της Μονακό. Τους κάνουμε μάγκες ΤΣΑΜΠΑ επειδη εχουμε KOMΠΛΕΞ απεναντι τους που μαλιστα μεγαλώνει!!! Καποια ματς, πρέπει να ξερεις να τα κερδίζεις. Καλυτερα να τους κερδιζαμε αυτους και ας χαναμε απο την Αρμάνι. Ειναι τραγικό να μας εχουν πάρει τον αέρα ετσι....

    REDGOAL: Μην τρελαίνεσαι. Και η ΤΣΣΚΑ στη Regular Season μας κέρδιζε μέσα-έξω αλλά όταν έπρεπε τους πατάγαμε. Χθες ήταν κάκιστη όλη η ομάδα και παλι χάσαμε στο τέλος. Δύσκολα θα ξαναδούμε τέτοιο Ολυμπιακό επιθετικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...