roumeliotis

Carwiz

Υπόκλιση των GΜ σε Μπαρτζώκα-Βεζένκοφ-Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Στην ετήσια ψηφοφορία των GM της EuroLeague ο Ολυμπιακός είχε την τιμητικώ του με Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ να θεωρούνται οι κορυφαίοι και τους Πειραιώτες να αναδεικνύονται ως το Νο1 φαβορί για το Final-4.

Πιο συγκεκριμένα ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν αυτός που ψηφίστηκε με ποσοστό 61.1% ως ο MVP της EuroLeague για το πρώτο μισό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επικρατεί του Δημήτρη Ιτούδη για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν με 38.9% έναντι 27.8%.

Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας είναι ο δεύτερος πίσω από τον Μάικ Τζέιμς στην ψηφοφορία του clutch παίκτη με ποσοστό 16.7%. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού συγκεντρώνει και 11.1% στη λίστα με τους κορυφαίους ηγέτες, παρέα με τους Μάικ Τζέιμς και Λορέντζο Μπράουν, πίσω από τον Βασίλιε Μίτσιτς, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ συγκέντρωσε 27.8% των ψήφων για τον καλύτερο αμυντικό της σεζόν πίσω από τον Ταβάρες.

Τέλος, οι GMs των ομάδων θεωρούν τον Ολυμπιακό ως το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στο Final-4 με 88.9%, πάνω από Μπαρτσελόνα, Εφές και Φενέρμπαχτσε.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 04:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Και όταν θα ρθει η στιγμή να φησεις το ΛΙΜΆΝΙ...θα σ αγαπάμε μια ζωή ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΆΝΝΗ....καλως η κακώς ητν ο προπονητής που στα 90s έφτιαξε μια Αυτοκρατορία για μια 5ετια κ ζήσαμε μεγάλες στιγμές...στο σμρ τεράστιο respect στν Μπαρτζω κ συνεχίζουμε...αλλα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ητν ΕΝΑΣ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Εθνική ομάδα βγήκε 5η πάντως, δεν ξέρω πόσα χρόνια είχε να δείξει ένα τέτοιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Να μην θυμηθώ εποχές ΜαμΡα και με πιάσει πίεση..

    Σίγουρα θέλαμε μετάλλιο, αλλά έπαιζαν και άλλοι μπάσκετ, όπως και τελικά είμασταν άτυχοι που παίξαμε εναντίον της εκπληκτικής Γερμανίας.

    Να θυμίσω ότι Σλοβενία 6η, Σερβία 9η, Κροατία 12η και 15η η Λιθουανία, που δεν είμαι σίγουρος ότι σε μεταξύ μας παιχνίδι θα τους κερδίζαμε..

    Έπειτα, δεν έχω καμία εσωτερική πληροφόρηση και δεν έχω ιδέα αν είναι αλήθεια αυτά που λέω. Ξέρω όμως να διαβάζω, και σε όλες τις συνεντεύξεις όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Καλάθης τελικά πήγε, ο Κώστας που τον ψηναμε 2 χρόνια και τον ονειρεύονταν οι απέναντι πήγε σφαίρα Φενέρ, και ο Dorsey μόνο λόγω Ιτουδη θεωρώ ότι έχουν ελαφρύ προβάδισμα οι Τούρκοι.

    Κατά τα άλλα, πιστεύω πως τον τελευταίο λόγω τον έχουμε εμείς. Έγιναν πολλά πέρυσι, αποκλείεται να τα ξεχάσε στην G league..

    Όπως και να έχει, σε 10 μέρες θα ξέρουμε, ο παίχτης πάντως απεγνωσμένα ψάχνει ένα 10ημερο συμβόλαιο.. κρίμα γι' αυτόν, γιατί τρώει τα καλύτερά του χρόνια με ψίχουλα, και όχι σοβαρά οργανωμένο μπάσκετ..

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe: Σε σχέση με αυτό που έγραψες για εκτίμηση προς το πρόσωπο του Ιτούδη, σε μια συζήτηση με μπασκετικό φίλο που θεωρώ αξιόπιστο σε ότι μου έχει πει γενικώς μέχρι τώρα, μου ανέφερε ότι η διοικητική ηγεσία της Ομοσπονδίας και πιθανόν οι διοικητικοί παράγοντες που ασχολούνται με τα της εθνικής ανδρών, είναι απογοητευμένοι από τον Ιτούδη, σε ότι αφορά την καθίζηση της ομάδας τον Σεπτέμβρη. Οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν και οι παίκτες έχουν θεματάκια μαζί του ....

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικά πιστεύω ότι η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει από μηδενική βάση και σίγουρα φαβορί είναι η Φενέρ, άλλωστε βλέπετε όλοι ότι οι παίχτες της εθνικής πίνουν νερό στο όνομα του Ιτουδη, από την άλλη στον Ολυμπιακό ο παίχτης θα γίνει ο ηγέτης του για την επόμενη δεκαετία, αν θέλει, και η ομάδα πηγαίνει για κορυφή ενώ έχει ρίξει και μία χαλαρή 27αρα ήδη στους Τούρκους.

    Ο παίχτης παίζει για φραγκοδιφραγκα κυνηγοντας το ΝΒΑ, σίγουρα ο ρόλος του είναι σημαντικός γι' αυτόν. Θα τα σταθμίσει όλα αυτά, ενώ και οικονομικά δεν είναι τρελή η διαφορά (π.χ πριν ένα χρόνο πήρε 700.000$, τώρα η διαφορά είναι γύρω στα 200.000...).

    Αυτή τη στιγμή δίνω ένα 55-45 υπέρ της Φενέρ, οι Τούρκοι είναι γνωστοί μονοφαγαδες, κλαψιαρηδες. Πάντα θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα έναντι των πάντων. Το καλοκαίρι όμως ο Canaan διάλεξε Ολυμπιακό, και τότε ακούστηκε ότι του έδιναν 7ψηφιο νούμερο συμβολαίου, αλλά η Ολυμπιακή παρέα ξανά είναι ομάδα πρότυπο και θελκτικος προορισμός, ενώ δεν νομίζω ότι έχει ξεχάσει το Ερυθρόλευκο Βελιγράδι.

    Θα δούμε, το πρότζεκτ είναι καλό πάντως, δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής, και οι πρόεδροι έχουν ξαναζεσταθει και ρίχνουν χρήμα.. είμαστε αισιόδοξοι.

    Όλα βέβαια αλλάζουν γρήγορα σε αυτήν την την Ευρωλίγκα. Ας κάνει το χρέος της η ομάδα, ας κερδίσουμε τους Ιταλούς αύριο, και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα δούμε ή αυγά ή πουλιά!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΝΤΟΡΣΕΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΦΕΝΕΡ;
    ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ...

    REDGOAL: Παίδες δεν είχε υπογράψει τίποτα. Μην αναπαράγετε παραμύθια. Στην τελευταία επαφή με τον Ολυμπιακό, προ ημερών, υποσχέθηκε ότι θα μιλήσει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και θα τους ακούσει πριν υπογράψει οτιδήποτε. Κοινώς, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ολυμπιακός

  • Ανεστης
    Ανεστης Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ έχει κάνει κάτι εκπληκτικό.Την προηγούμενη δεκαετία2010-2019 ήταν η ποιο επιτυχημένη ομάδα στην ευρωλιγκα(5 τελικοι-2τιτλοι) πίσω του Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ.Μετα από δύο χρόνια δύσκολα λόγω του γνωστού ενδοοικογεν. των προέδρων, επανήλθε πολύ δυνατός και ενώ αποχωρησαν οι δύο θρύλοι της ομάδας και ολόκληρης της Ευρωλίγκας.Περσι κατά γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην ευρωλιγκα τερμάτισε δεύτερος και πήγε φάιναλ φορ.Φετος η ψηφοφορία των gm είναι η απόλυτη αποθέωση σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο και η αναγνώριση της ως η καλύτερη για το πρώτο μισό.Με λογικό μπάτζετ ,χωρίς υπερχρεωμένα ποδ.κλαμπ από πίσω να χρηματοδοτούν(ρεαλ-μπαρτσα),Ρώσους να κάνουν πλυντήριο στο πριγκιπάτο (Μονακό),κρατικές τράπεζες να χρημ.ομαδες που τους χρωστάνε 700εκ(Φενέρ),και κρατικές επιχορηγήσεις (ερυθρος-παρτιζαν).Έχει μπάτζετ κοντά στα 15εκ(αγωνιστικό μαζί με εφορίες)δεν χρωστάει ούτε ευρώ,και έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη!!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Για Τουρκ Τελεκομ ειναι... ελεγαν καποιοι ( για το Μπαρτζωκα ) απλα να το θυμισουμε , να πουμε οτι ειχε παρει και Ευρωπαικο οταν το ελεγαν... ( απλα να πουμε τι καταλαβαιναν καποιοι... η τι ονειρευονταν... και τι εγινε τελικα , περσι βγηκε προπονητης της χρονιας στην Ευρωλιγκα και φετος λενε αυτα... )

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 08:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα σύγαυροι χρόνια πολλά κ καλή χρονιά, που είναι τώρα οι Ολυμπιακάρες; Που βγάζουν λίγο τον Μπαρτζώκα, γέρους τους Παπ κ Σλούκι Λουκ, που γίναμε προβλέψιμη ομάδα, ξέρω θα εμφανιστούν στις πρώτες ήττες τις διοργάνωσης!
    Όπως φαίνεται ο μοναδικός αντίπαλος της ομάδας μας είναι ο κακός της εαυτός κ πάντα όλα κρίνονται μετά την άνοιξη με σκοπό τον Μάη!
    Όλοι κοντά στην ομάδα!!!
    Υ.Γ: Με την υπόθεση του Τρελοντόρσει έτσι κ δεν έρθει σε μας εκεί να δείτε πως θα εμφανιστούν όλοι οι Ολυμπιακάρες που τώρα έχουν κρυφτεί!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 01:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Φανταστικά αποτελέσματα και η καλύτερη επιβράβευση για την ομάδα και τους παίχτες. Επειδή βλέπω όλα τα παιχνίδια από το Euroleague TV και διαβάζω και κάποια Αγγλόφωνα μέσα, ο Ολυμπιακός μας απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής και θαυμασμού της μπασκετικής Ευρώπης.

    Θα ήθελα να σταθώ ξεχωριστά στα νούμερα του Σλούκα, επειδή τον έχω υπερασπιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια (ειδικά την πρώτη χρονιά που άκουσε πολλά χωρίς να φταίει), και νιώθω κάποια δικαίωση για το που τον τοποθετούν οι κορυφαίοι μπασκετανθρωποι της Ευρώπης. Ο Σλούκας αξίζει του σεβασμού μας, γύρισε πίσω στην κορυφή του παιχνιδιού του, και χαραμισε και μία χρονιά με Ellis και Μάρτιν, και άφησε και 400.000 περίπου στο τραπέζι..δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά..

    Φυσικά μεγαλώνει και αυτός, και θα ζητήσει να πάρει μία υπεραξία σαν το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Πιστεύω το αξίζει, γιατί όταν ήρθε προ-περυσι άφησε περισσότερα λεφτά σε Τουρκία και Ισπανία για εμάς, αλλά μία μικρή μείωση πιστεύω θα συμβεί, κάτι σαν 1.6 - 1.5 - 1.4 για 3ετια θα είναι δίκαιο και για την ομάδα και για τον ίδιο, αφού σε 3 χρόνια ίσως να μην τόσο επιδραστικος, αλλά έχει καλή φυσική κατάσταση, κάνει πρωταθλητισμό επιπέδου Euroleague από πιτσιρίκι, και έχει καλό μπασκετικό I.Q και καλό 3ποντο, όλα τα εχέγγυα να γεράσει (μπασκετικά) καλά και να κλείσει την καριέρα του (μακριά από τραυματισμούς) στα 37-38 του στην ομάδα μας.

    Ο Pierria Henry πιστεύω θα ήταν κοντά στην κορυφή των καθαρών άσσων, αν δεν είχε το πισωγυρισμα με την Φενέρ αλλά είναι και 3 χρόνια μικρότερος από Σλούκα/Brown, και ο Brown νομίζω είναι πολύ ψηλά πλέον, ίσως και καλύτερος από τον Σλούκα αυτή τη στιγμή at the top of his game, αλλά ο Σλούκας έχει πάει all the way, και μάλιστα πολλαπλες φορές! Αυτά παίζουν ρόλο ξέρετε, η τεχνογνωσία του πρωταθλητή αυξάνει τα συμβόλαια.

    Φυσικά εκπληκτικό που πίσω από το θηρίο Ταβαρες υπάρχει ο Walkup σε θέση που είναι πιο δύσκολο να πάρει τα αμυντικά εύσημα.. μπράβο του και αυτού που τελικά έχει πολύ καλύτερη καριέρα απ'ότι έδειχνε μετά το κολέγιο.

    All in all, παίρνουμε μεγάλες μπασκετικές χαρές τελευταία. Ελπίζω ο Dorsey να έρθει σύντομα, του χρόνου ο Milou, και 1-2 Ευρωλίγκες την επόμενη 5ετια!

    Να πω ότι ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής του Ιωαννίδη, εκπροσωπούσε μία παλιότερη Ελλάδα που δεν εκτιμώ ιδιαίτερα, και ένα προπονητικό στυλ με πολλές ατέλειες κατά τη γνώμη μου. Σίγουρα σαν προπονητή βάζω τον Μπαρτζώκα παραπάνω, και εκ του αποτελέσματος, είναι κι' όλας..

  • ΞΕΡΞΗΣ 7
    ΞΕΡΞΗΣ 7 Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα ο Γιαννης ελεγε υπνο τον Μπαρτζωκα και υπερεκτιμημενο τον Σλουκα και πως δεν θα μπουμε ουτε οκταδα. Ξεεεεεερει ο Γιαννης. Αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...