roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Προπόνηση... 99-64 Θρύλου με Κολοσσό

underarmor
redwell

Εντελώς... σβηστός ο Θρύλος έκανε μια καλή "προπόνηση" στο ΣΕΦ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου του οποίου επικράτησε 99-64 για την 6η ημέρα της Basket League διατηρώντας το αήττητο και φυσικά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αφήσει εκτός 12άδας τον Αϊζάια Κάναν και μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο... πτήσης, βλέποντας παίκτες όπως ο Λούντζης, ο Πίτερς, ο Μπόλομποϊ, ο ΜακΚίσικ, ο Πάπας να βρίσκουν ευκαιρίες για να "χτίσουν" την ψυχολογία τους.

Ο Θρύλος πήρε άκοπα αυτό που ήθελε και παράλληλα έκανε μία καλή συντήρηση-διαχείριση εν όψει των αγώνων με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ και τον Προμηθέα στην Πάτρα στις 22, στις 25 και στις 27 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν επηρεασμένοι από την κούραση της αναμέτρησης στο Μόναχο (12-9 στο 5’). Όμως, μέσα από την καλή τους άμυνα, βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, αύξησαν τις αποστάσεις και πήραν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού (35-18 στο 15’).

Δεν τους ήταν, όμως, αρκετό... Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέχισαν να πιέζουν στην άμυνα και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Πίτερς, ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκη έκλεισαν το πρώτο εικοσάλεπτο στο +26 (51-25).

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να κατεβάσει ταχύτητα. Αρχικά «χτύπησε» κάτω από το καλάθι με τον Φάλ, στην συνέχεια με τον Πίτερς και σε συνδυασμό με την σταθερά καλή του άμυνα εκτόξευσε τον δείκτη της διαφοράς στους 35π. (73-38 στο 29’).

Στην τελευταία περίοδο ο Κολοσσός προσπάθησε να μαζέψει την διαφορά, μάταια, όμως, καθώς οι Άλεκ Πίτερς και Σακίλ ΜακΚίσικ δεν του το επέτρεψαν.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-16, 51-25, 74-43, 99-64

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Λούντζης 5, Φαλ 12 (5/5 δίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 8 (1/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 12 (1/1 δίποντο, 3/3 τρίποντα, 1/2 βολές), Λαρεντζάκης 6 (1 τρίποντο, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Πάπας 5 (1 τρίποντο, 2/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σλούκας, Μπόλομποι 7 (3/3 δίποντα), Πίτερς 21 (6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μπλακ 9 (4/4 δίποντα), ΜακΚίσικ 14 (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/3 βολές)

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 21 (6/15 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3/4 βολές, 2 ασίστ, 5 λάθη), Χρυσικόπουλος 4, Όσμπορν 7 (1), Χατζηδάκης 6 (8 ριμπάουντ), Κατσίβελης 5 (1), Μορέιρα 10 (7 ριμπάουντ), Μπιλλής 2, Κόφι 2, Ιορδάνου 2, Τιγκ 5 (1)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    οι # σεντερ μας ειχαν 100% ευστοχια συνολικα , Ο πητερς εδειξε οτι αν του δωθει χρονος ειναι πολυ καλος επισης αχαστος στο διποντο και 50% στο τριποντο , ισως θα προτιμουσα να ξεκουραστει ο γουοκαπ και αν παιξει ο κααναν αλλα ο κοουτς ξερει περισσοτερα.παντως ο κααναν ηταν στο γηπεδο κι ουτε μονουριασμενος μου εδειχνει ουτε τιποτα (αυτο ως απαντηση στις φωνες που τον θελουν να εχει προβληματα ) ...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 01:58 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν πιστεύω ότι θα παραμείνει αυτή η αντιμετώπιση, τόσο εξοφθαλμα τουλάχιστον, αλλά ότι τους σπρώχνουν τους σπρώχνουν. Tη λυπήθηκα την Baskonia, όχι τόσο την Εφες..

    τα budget τώρα επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, πέρυσι είχε 14,7μυρια και μόνο τα 6 ήταν συμβόλαια και τα μισά ήταν Bacon/James/Motiejunas. Ανανεωσε Ouatarra που είχε προτάσεις από Γαλλία, Hall που ήταν αποκάλυψη και τον ήθελε η μισή Ευρώπη, ο Diallo που έπαιρνε ψίχουλα 3πλασιασε το συμβόλαιό του περίπου, αντί Lee και Andjusic πήρε Okobo/Loyd, αντί Motum πήρε Moerman και αντί Thomas πήρε Brown, μεγάλες αναβαθμίσεις και παιχτικα και μπατζετικά. πήρε και Blossomgame αντί Bacon, και μόνο Westermann δεν αντικαταστηθηκε αλλά με την γνωστή 3αδα, δεν μένει πολύς χρόνος εκεί.

    πιστεύω θα δημιουργηθεί rivalry μεταξύ μας, κοινωνικο-πολιτικο μεταξύ των λιμανιών! όταν θα έρθει η ώρα το διπλό εκεί μέσα θα είναι πολύτιμο.

    πάντως και εμείς είχαμε ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτούς πέρυσι και φέτος λογικά έχει ανέβει λίγο. για 16 μας κόβω, πάνω από τον μέσο όρο, αλλά εκεί γύρω..φυσικά τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ, αλλά δείχνουν κάποιες τάσεις, από τις οποίες πολλές φορές καθορίζονται και τα σφυρίγματα..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Διαβασα την συνεντευξη που εδωσε το περασμενο καλοκαιρι σε γνωστο μπασκετικο σαιτ ο GM της Μονακο που ελεγε οτι το μπατζετ της ομαδας του θα εφτανε φετος τα 20εκ (απο 14εκ περυσι) και επιβεβαιωνεται πληρως αυτο το νουμερο που γραφεις (23εκ).Μαλιστα δηλωσε οτι στοχος τους ειναι απο πολυετεις wild card να φτασουν να γινουν μετοχοι της Λιγκας. Φανταζομαι εχουν πληρωσει τρελες υπεραξιες για να φτασει τοσο ψηλα γιατι στα δικα μου ματια το ροστερ τους δεν μοιαζει τοσο ακριβο.
    Και βεβαια εχεις δικιο οτι με τετοιο μπατζετ και τετοιες φιλοδοξιες ειναι λογικη η αυτη η αντιμετωπιση απο την διαιτησια.
    Το καταλαβαινω αλλα φιλε υπαρχουν και ορια ρε γμτ.Οκτω αγωνιστικες εχουν περασει και δεν υπηρξε ουτε μια στην οποια αυτη η νεοπλουτη ομαδα να μην σπρωχτηκε προκλητικα.Και αντε να δεχτω να σφυριχτει απεναντι σε ομαδες με μικροτερα μπατζετ ή με φανελα πουπουλο αναλογη της δικης της αλλα να περνανε οι διαιτητες πριονοκορδελα υψηλα μπατζετς και ιστορικες ομαδες μετοχους(Εφες Ολυμπιακο κλπ) παει πολυ και πληττει βαναυσα την αξιοπιστια της διοργανωσης.
    Με την Εφες την back2back πρωταθλητρια ευρωπης με πανακριβο ροστερ και στο 72-72 με τελευταια κατοχη στους "τουρκους" πνιξανε καθαρο φαουλ στον Μισιτς σε προσπαθεια για 3. Μεχρι το παπουτσι του βγήκε απο το πατημα που του εκανε ο προσωπικος του αντιπαλος αλλα δεν εδωσαν τιποτα και στην παραταση κερδισε η μονακο.
    Το ρεκορ 6-2 που εχει ειναι εντελως πλασματικο.Θα επρεπε να ειναι 3-5 αντε στην καλυτερη 4-4

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Κριμα που ήταν εκτός ο Canaan να πάρει και αυτός χρόνο, αλλά επιτέλους ξεμπουκωσε ο Peters.

    συμφωνώ με όλους σας ότι ο Papas δείχνει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά στον άσσο και με το γεγονός ότι το έχει το σουτ, μπορεί να μας βγει το 3ο playmaker που θέλουμε (έχουμε πεο ότι τον Λουντζης τον βάφτισαν τέτοιον επειδή δεν είχε σουτ για shooting guard αλλά ούτε κ καθαρό μέγεθος για small forward). Ιντριγκαδορικη η περίπτωσή του και ωραία η ιστορία του..παίζει νατουραλιζε εθνική;

    να πω ότι ο Black δείχνει καλά σημάδια κ ίσως αξίζει περισσότερο χρόνο στο 5. σχετικά σταθερός επίσης για τον χρόνο κ τον ρόλο του.

    είδα κ εγώ Monaco προχθές, δεν έχετε άδικο. από την άλλη μια ομάδα με καλά αμυντικά forward και 2 από James/Okobo/Loyd ανά πάσα στιγμή είναι πολύ επικίνδυνη. Hall/Diallo/Brown θεωρούνται σιγουρα στο τοπ3 στις θέσεις τους αμυντικά. καλά, εκείνο το φάουλ που δίνουν στο 1 λεπτό πάντως είναι σπάνιας εφευρετικοτητας! όπως και να έχει μία ομάδα με 23μυρια συνολικό μπάτζετ θα σφυρίζεται καλύτερα από άλλες..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Jiannis77 Καθαρα μαπσκετικα η Φενερ δεν την βλεπει καν την αγαπημενη ομαδουλα των διαιτητων.Θα χρειαστει να εκτεθουν παλι πολυ.Ηδη ζητησε η Ευρωλιγκα μια φορα συγγνωμη απο την Εφες για την αλλοιωση αποτελεσματος του ματς Μονακο-Εφες στην δευτερη αγωνιστικη αλλα δεν ιδρωσε κανενος το αυτι, η διαιτησια συνεχισε να πηγαινει καροτσι το τσιρκο των μονεγασκων.Δες εδω απο το 4:45" και μετα τι σφυριξαν.Γελασε ολο το συμπαν.
    http://www.youtube.com/watch?v=3yRnfnKWPAE

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μονο ενδιαφερον των αγωνων του πρωταθληματος της πλακας ειναι αν ο Μπαρτζωκας θα καταφερει να δημιουργησει κ να δωσει στο Θρυλο κ το Ελληνικο μπασκετ γενικοτερα τον πρωτο Ελληνα αμερικανικου τυπου pg. Αν κ μεγαλωμενος στις ΗΠΑ ο Παπας τη θεση ως τωρα δεν την επαιζε. Νομιζω οτι τελικα η μπιλια θα κατσει στο 1 καθως του λειπουν συγκεκριμενα στοιχεια για το 2 κ το 3, μενει να δουμε σε ποιο επιπεδο θα φτασει. Τα πρωτα δειγματα γραφης ειναι ενθαρυντικα καθως λχ ηδη κυκλοφορει τη μπαλα πολυ καλυτερα απο τον Λουντζη. Ολα εξαρτωνται απο το ιδιο το παιδι.

  • Πανόπουλος Γιωργος
    Πανόπουλος Γιωργος Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους πήραν μπρος οι Μακισικ και Πίτερς.Σταθερη δύναμη ο Παπανικολάου φέτος.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασικά, τα οικογενειακά διπλά πρέπει να έχουν περισσότερη ένταση και συγκινήσεις.

    Δεν χωράει κάποιο σχόλιο για το ματς. Κάπως έτσι θα πάνε τα παιχνίδια της Α1. Ευκαιρίες για να πάρουν ρυθμό όλοι οι παίχτες.

    Πάμε δυνατά τώρα για την διαβολοβδομάδα στο Τελ-Αβιβ και εντός με την Άλμπα. Η μία νίκη είναι επιβεβλημένη, ενώ αν κερδίσουμε και τα 2, θα είμαστε πρώτοι (υπό προϋποθέσεις)!

    Είμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί το Μονακό-Φενέρ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...