roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χωρίς Κάναν με Κολοσσό ο Θρύλος

underarmor
redwell

Χωρίς τον Αϊζέια Κέιναν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ματς του Σαββάτου (19/11, 19:15) με τον Κολοσσό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Πειραιώτες διαθέτουν επτά ξένους στο ρόστερ τους, ωστόσο σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος επιτρέπεται να αγωνίζονται έξι.

Έτσι, αποφασίστηκε να «κοπεί» ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος θα πάρει... «ανάσες» ενόψει της απαιτητικής ερχόμενης εβδομάδας, κατά την οποία οι Πειραιώτες έχουν διπλή αγωνιστική υποχρέωση στη Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναμετράται την Τρίτη (22/11) στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ την Πέμπτη (24/11) υποδέχεται στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μητρου Λονγκ ειναι στο πλανο του Καπαζογλου για το μελλον. Εφοσον βεβαια παρει το διαβατηριο και εφοσον δεν παει το κασέ του στα υψη βγαζοντας ματια στην Αρμανι.

    Απο εκει και περα ομως, στους ιδιους ατζεντηδες που εχουν κονέ με τις ελληνικες ομαδες εχει ακρες και ο Ιτουδης ο οποιος, εχοντας μεγαλυτερο πορτοφολι, μπορει να χτυπησει οτι καλό εχει προελευση την ελληνικη αγορά. Ολυμπιακος και Φενερ θα ειναι αντιπαλοι τα επομενα χρόνια κι αυτο οχι μονο στο παρκέ.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως έχω γράψει και παλιότερα, θα πρέπει να ανάψουμε μια λαμπάδα στο μπόι του Κωστάκη του Αντετοκουνμπο, που δεν συμφώνησε να έρθει στην ομάδα και αντ' αυτού πήραμε τον μπαρουτοκαπνισμένο Μπλακ. Ο Ταρίκ είναι ένας κανονικός, δυναμικός σέντερ που θέλει να επανέλθει στα παλιά του στάνταρ και το δείχνει. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και θα φανεί η χρησιμότητα όλων των παιχτών που έχουμε φέτος.

    Προχωράμε δυναμικά και μετράμε αντίστροφα τις ώρες για να ξαναδούμε την ομαδάρα μας!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
    Πω ρε σχετικοι με το αθλημα κ με την ομαδα, φωστηρες που γραφουν εδω μεσα...

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε ραδιοφωνικη εκπομπη στην Ιταλία πριν δυο μερες...

    Ο Ντορσεί θα τα δωσει ολα μεχρι το τελος του μηνα για να ξαναμπει στην κανονικη ομαδα των Μαβερικς. Αν δεν τα καταφερει, θα κοιταξει ή αλλη ομαδα του ΝΒΑ που θα του δωσει 2-way ή την Ευρωπη.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΝΆΣΟΣ
    1. Δλδ για να καταλάβω θες να πεις ότι πέρσι ο Ντόρσεϊ και φέτος ο Λαρεντζάκης δεν παίρνουν τραβηγμένες προσπάθειες, όταν μπουμπουνάνε το ένα τρίποντο πίσω απ τ άλλο; Δε τα θυμάσαι και δε τα έχεις εκτιμήσει σωστά. Πέρσι το Ντόρσεϊ στις κακές του μέρες λέγανε πολλοί ότι παίζει αποκλειστικά για τα νούμερα του. Φέτος για το Λαρεντζάκη δεν έχουν πει τπτ, γιατί ακόμα δεν έχει υπάρξει ακόμα ματς που να μην μπαίνει σουτ με τπτ κα να μας έχει πάρει στο λαιμό του.
    2. Αν ο Βεζένκοφ στα 27 του δεν μπορούσε να παίζει 30 και 32 και 33 και 35 λεπτά, δε θα είχε βλέψεις ούτε για ΝΒΑ, ούτε για ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ο Καλάθης και στα 30+ που ήταν στο βάζελο, 35λεπτα έπαιζε. Δείτε λίγο πως παίζουν οι σούπερσταρς και αφήστε τα κλισέ 'δεν μπορεί να παίζει Χ λεπτά'. Μπορεί και παραμπορεί.
    3. Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ έχει καλά νούμερα στην Ολύμπια, αλλά η Ολύμπια παραπαίει. Μια ομάδα που πέρσι διεκδίκησε είσοδο στο Φ4, έχει κάνει μια αρχή που αν συνεχίσει έτσι δεν μπαίνει ούτε 12άδα. Καλά νούμερα έχει κι ο Μπέικον στο βάζελο, μόνο που από τότε που ήρθε ο βάζελος -ενώ πόναγε στο σκοράρισμα- χειροτέρεψε αντί να καλυτερεύσει. Τα νούμερα δε λένε τπτ. Και επίσης ο Λονγκ δεν έχει ακόμα Ελλ. διαβατήριο. Όταν θα αποκτήσει, θα δούμε.
    4. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο για να γίνει ότι έγινε, έχει χύσει ποτάμια ιδρώτα κι έχει ματώσει άπειρες φανέλες. Για τον Άλεξ δεν ξέρω ακόμα, αλλά οι άλλοι δύο επαναπαύτηκαν ότι είναι κι εκείνοι εξασφαλισμένοι, τα χουν φορτώσει στον κόκκορα κι έχουν δείξει ότι θέλουν να παίζουν σε πιο κατεβασμένους τόνους δλδ σ αυτούς που προσφέρει η G-League ή ένας πάγκος μιας ομάδας ΝΒΑ έστω και μεσαίας, οπότε δεν είναι για τα ζόρια και την πίεση μιας τόσο βαριάς φανέλας όσο η ερυθρόλευκη. Ο δε Κώστας γυάλιζε τον πάγκο της Βιλερμπάν, περιμένεις ότι θα παίξει καλά σε μας;

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα προηγούμενα χρόνια -πριν από τα δύο τελευταία σούπερ πετυχημένα- το να μην γίνονται οι αναγκαίες ενέργειες για το προφανές (αποτυχημένες μεταγραφές που φωνάζουν για άμεση αντικατάσταση και επιδιόρθωση του λάθους) ήταν σήμα κατατεθέν, αλλά ενδεχομένως να συμβεί το ίδιο τις δύο αυτές τελευταίες σούπερ πετυχημένες χρονιές σε απολύτως μεμονωμένες περιπτώσεις μάλλον πρέπει να αποφευχθεί!!!! Μπορεί να είναι ίσως πραγματικά νωρίς ακόμα για να αποφασίσεις να κάνεις αντικατάσταση παίκτη αλλά όταν μία ομάδα πάει απίθανα καλά -εκτός από επί μέρους μπλακ άουτ (δύο εντός έδρας ήττες)- μάλλον δεν είναι ενδεδειγμένη απόφαση με το να επιφορτίζονται παίκτες κλειδιά το βάρος και την ευθύνη για την νίκη με τα κενά που αφήνουν οι παίκτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν!!!! Αυτό μπορεί να επιβαρύνει σωματικά στο μέλλον τους παίκτες που παίρνουν το βάρος και ίσως ακόμα πιο τραβηγμένα να είναι η αιτία να απομακρυνθούν στόχοι!!!! Καλό είναι να αποφεύγονται παθήματα που μας έχουν γίνει επανειλημμένα μάθημα, όταν έχει φτιαχτεί ένα τέλειο "οικοδόμημα" και όταν οι ανάγκες επιδιόρθωσης είναι μεμονωμένες και με μία δύο κινήσεις λύνονται αποτελεσματικά!!!!

  • ΝΆΣΟΣ
    ΝΆΣΟΣ Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίκτης είχε συνηθίσει σε άλλο τρόπο παιχνιδιού σε άλλου τύπου ομάδες δηλαδή να έχει την μπάλα στα χέρια του και να μείνει ζεστός στο παιχνίδι..Ο Ολυμπιακός όμως είναι ομάδα με πλουραλισμό και θέλει η μπάλα να γυρνάει και να κάνει την καλύτερη επιλογή στην επίθεση, χωρίς τραβηγμένες προσπάθειες , χωρίς λάθη και σε συνδυασμό με το ότι έχει πέσει σε έναν πολύ καλό και πιο έτοιμοι λαρατζακη έχει βραχυκύκλωσει και πιέζει τον εαυτό να αποδώσει τα αναμενόμενα με αντιστρόφως ανάλογα αποτελέσματα αφού στερηται καθαρού μυαλού.Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι η άμυνα όχι τόσο με τον προσωπικό αντίπαλο αλλά στις αλλαγές που οι αντίπαλοι συνέχεια τον στοχεύουν με επιτυχία τις περισσότερες φορές.Η ομάδα προσπάθησε να βελτιώσει τα ποσοστά στην επίθεση με την επιλογή κανναν και Πίτερς αλλά μέχρι στιγμής οι δύο αυτοί παίκτες δημουργουν αμυντικά ρηγματα στην ομάδα ο πρώτος λόγο ύψους ο δεύτερος λόγο ταχύτητας.Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει,αυτό που ξέρω είναι ότι ο βεζενκοφ δεν μπορεί να παίζει 30+ ούτε η ομάδα να έχει ξένο σκόρερ στο 2 μόνο στα χαρτιά και να περιμένει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά ο λαρετζακης.Αποψη μου είναι να τους δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια ώστε να δει τώρα που είναι νωρίς αν μπορούν να μπουν στο κλήμα και αρχίσουν να αποδίδουν τα αναμενόμενα, διότι αν δεν παίζουν η όταν παίζουν είναι αρνητικοί τότε , ποιός είναι ο λόγος να πιάνουν θέση ξένου στην ομάδα.ΥΓ Κάποια επικαλέστηκαν έλλειψη εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο ως δικαιολογία της έλλειψης ενδιαφέροντος για τον Μήτρου Λογκ....την απάντηση την έχει δώσει ο ίδιος , Κάποιοι έλεγαν ότι τα 350- 400k που ζητούσε ο Αντετοκούμπο ήταν πολλά ,ο συμπαθής Μπλάκ πόσα παίρνει?Στην Ευρώπη γιατί δεν τον εμπιστεύεται ο κοουτς και πόσο παίζει? Γιατί? Ο λόγος λοιπόν είναι ότι του λείπουν όλα τα στοιχεία που είχε ο Αντετοκούμπο και στο σημερινό μπάσκετ είναι ευχής έργον να τα έχεις,δηλ ταχύτητα και ευχέρεια στις αλλαγές στην άμυνα , παιχνίδι πάνω από την στεφάνι και στις δύο πλευρές του γηπέδου και παιχνίδι στο τρανζισιον.Προσωπικη μου άποψη είναι ότι αν η ομάδα είχε πάρει τον Μήτρου και δεν έδειχνε εγωισμό στο θέμα Αντετοκούμπο,τώρα θα ήταν πιο πλήρης,πιο ξεκούραστη και θα είχε και μια θέση ξένου ελεύθερη η θα είχε προσεχώς μια θέση ελεύθερη.

  • kinis
    kinis Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγαλύτερη ήττα μας είναι η εικόνα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας... . 50 άτομα. Γτ να μην πάρουν πχ οι Αγγελόπουλοι τον Άρη η τον παοκ να ναι φίσκα το γήπεδο. Δεν μας αξίζει αυτην οι ομάδα, οι παίχτες, ο προπονητής, οι πρόεδροι..... δεν μπορώ πλέον να κάνω αρνητική κριτική στην ομάδα μας. Ντροπή μας.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι πλέον προφανές ότι δεν έχει πρόβλημα ο Μπαρτζώκας με τον Κάνααν, αλλά ότι μετάνοιωσε που πήγε να εναρμονιστεί με τα δεδομένα ομάδων της Ευρωλίγκας και πήρε 6-footer περιφερειακό. Μάλλον δε του βγαίνουν κυρίως αμυντικά τα σχήματα όπως θα ήθελε και για αυτό κι ο Κάνααν παίζει λίγο, ακόμα κι όταν ξεκινάει καλά τα ματς. Όπως δεν ήθελε μέχρι πρόπερσι δεινόσαυρο 5άρι, αλλά αναγκάστηκε επειδή η ευρωλίγκα γέμισε τέτοιους, έτσι δεν ήθελε και κοντό περιφερειακό. Το ψηλό 5άρι του βγήκε, ο κοντός περιφερειακός όχι ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα ήθελε.
    Redgoal; Έχει ακουστεί τίποτα για το αν έχει σκοπό ο Ντόρσεϊ να επιστρέψει Ευρώπη;

    REDGOAL: Τώρα που τα λέμε όχι φίλε. Σε 2 μήνες κανείς δεν ξέρει...

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουράστηκε με τα 10λεπτα μέσο όρο…
    Επίσης, για να σχολιάσουμε και τις μεταγραφές ξένων,να πούμε ότι Μπολομποϊ ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά είναι πτωτικός και ο Πίτερς σταθερά μέτριος…Ο Μπλακ προσφέρει περίπου αυτά που περιμέναμε για τρίτος σέντερ.
    Κατά τα άλλα, οι παλιοί συνεχίζουν δυνατά , αλλά θα πρέπει να ανέβουν οι τέσσερις νέοι Αμερικανοί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...